- 25 Kasım 2016
- 120
- 19
- 18
- 28
Adet gunum Suan fakat normal adet sancimdan daha farklı bi Sancim var. Kasiklarimda oluyor . ne olabilir acaba
3 4 damla ile düz zeminde evet .
Ben yarim saat beklettigim testi cope atmistim sonra aklima geldi test bi baktim cift cizgi olusmus. Sonra tekrar test yaptim pozitif cikti. Ama sonuc kimyasal gebelik oldu malesefMerhaba birşey sorabilir miyim . lütfen. Gebelik testi yaptım . İlk çizgi tamamen belirdi sonra 10 dk bekleyemeden acilen bi isim çıktı. Bir daha ertesi gün baktım . çok net olmamakla birlikte ikinci çizgide belirmişti. Böyle bişey yaşayan var mi ? Sizce nedir
Tebrik ederim :))Kızlar sonuç pozitif çok mutluyum 652 cikti
Ama kan testi sonucu çıkmak bilmedi,zaman geçmedi
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Uzun aradan sonra bu haberi almak aklımı kaybedecem sandim
Kızlar sonuç pozitif çok mutluyum 652 cikti
Kızlar sonuç pozitif çok mutluyum 652 cikti
Hayırlı olsun. Yaptığın dualar kabul olur senin şimdi. Bana da dua et lütfen
Canim tebrik ederimm varsa belirtilerini bizle paylasabilirmisinn dua et bizedee
Aksam 3 haftalik hamile haberimi aldımCanım bende belirtilerimi yazayım çok fazla akıntı olmuştu sol kasigim agriyodu pantolon düğmesini hiç kapatamiyodumhep hasta oldum diye tuvalete gittigimde akıntı goruyodum bende en belirgin oydu allahım tez zamanda nasip etsin inşallah tüm isteyenlere. Bu aralar çok fazla hamile haberi alıyorum inşallah senden de alırız
Cok sevindim sizin adiniza ya Rabbim bizlerin de yüzümüzü guldurur insaALLAH . :) hic belirti yasiyor musunuz bunu merak ettimKızlar sonuç pozitif çok mutluyum 652 cikti
Belirtileri üstte yazdım ama çok çok fazla belirti yaşamadım ates basmasi dışındaCok sevindim sizin adiniza ya Rabbim bizlerin de yüzümüzü guldurur insaALLAH . :) hic belirti yasiyor musunuz bunu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?