Rica etsem testime yorum yaparmisiniz

Dlanpyrz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
206
46
48
27
Kizlar merhaba 2 gun once gene konu acmistim test fotosu atmistim o usttekini cumartesi gunu atmistim simdi tekrar test yaptim 8 dakika felan oldu daha belirgin olmuş mu daha adetime var diye dr gitmiyorum ama kan pihtilaşmam var gidip igne yazdirmam lazim ne yapacagim bilmiyirum ya simdiden cevaplar icin tsekurler

Eklentiler

• 20230515_114533.webp
    20230515_114533.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 32
Kizlar merhaba 2 gun once gene konu acmistim test fotosu atmistim o usttekini cumartesi gunu atmistim simdi tekrar test yaptim 8 dakika felan oldu daha belirgin olmuş mu daha adetime var diye dr gitmiyorum ama kan pihtilaşmam var gidip igne yazdirmam lazim ne yapacagim bilmiyirum ya simdiden cevaplar icin tsekurler
Gidip yazdirin ilacinizi. Burda okudugum kadariyla insanlar ogrenir ogrenmez basliyor.

Bu arada hayirli olsun

Hayırlı olsun hamilesiniz pıhtılaşma varsa hemen hekiminizle görüşün

gebelik var bence bende de böyle cıkmıstı testi yaptım negatifti masaya koydum eşim seslendi bi 10dk olmustu ikinci çizgi var diye baktım aşırı silik sonra baska marka aldık onda koyu cıktı kan verdım aynı gün 546 beta geldi

gebelik var bence bende de böyle cıkmıstı testi yaptım negatifti masaya koydum eşim seslendi bi 10dk olmustu ikinci çizgi var diye baktım aşırı silik sonra baska marka aldık onda koyu cıktı kan verdım aynı gün 546 beta geldi
Ben suphe duymuyirum ki canm hamile oldugumi biliyirum daha once bu testleri kullanarak gebeliklerimi ogrendim sadece hani ustttekinden daha koyu olmuşmu diye sordum aslinda hani beta yukselmese daha koyulaşmaz demek istedim

Back
X