Rica etsem yardımcı olurmusunuz

Anladim sen genel olarak naif bi kizsin Insallah gercekler ortaya cikar bosa uzmezsin kendini sogursun bu adamda is yok

Ada'm kafasında bitirdiyse umrumda olmaz ki kalkıp bide telefon dökümüyle mi uğraşacak
Konu sahibinin adamin kim oldugunu gormesi icin diyorum ha ben olsam yasadigi sehire gider takip eder kizla basar aleme madara ederim onu da konu sahibi naif bi kiz o dokum istesin gercek yuzunu oyle gorsun

Ada'm kafasında bitirdiyse umrumda olmaz ki kalkıp bide telefon dökümüyle mi uğraşacak
İki gün önce bu konuyu açtı iki gündür dilinde bugün de izne geldiğinde tatile gitmeyi teklif etti diyorum başka birisi olsa onunla giderdi izinde onun yanında olurdu niye beni deniyor gibi gibi bunaldım

Konu sahibinin adamin kim oldugunu gormesi icin diyorum ha ben olsam yasadigi sehire gider takip eder kizla basar aleme madara ederim onu da konu sahibi naif bi kiz o dokum istesin gercek yuzunu oyle gorsun
İster çirkeflik ister cazgırlık ilişkisinn peşinden koşuyorsa bir kadın yaptığı herşey mübahtır ki şayet varsa başka biri o kadını yolmayı da sünnet bilirim

Gören kişi başka birini sen sanmış olabilir. Ben olsam bunca emekten sonra beni bir kalemde silen adamla zaten devam etmezdim. Arkadaşına diyememiş mi benim sevgilim öyle şey yapmaz diye? Ya da arkadaşına o an öyle söyledi diyelim, hala ısıtıp ısıtıp senin önüne koyması ne oluyor? Basbaya güvenmiyor. Evlenseniz her hareketinden farklı anlam çıkaracak demek ki. Uzak dur bence...

Ya kız da nerden çıktı :) bu Ada'm beni aldatıyor mu ay ölecem

İki gün önce bu konuyu açtı iki gündür dilinde bugün de izne geldiğinde tatile gitmeyi teklif etti diyorum başka birisi olsa onunla giderdi izinde onun yanında olurdu niye beni deniyor gibi gibi bunaldım
Ya senin içine kurt düşürmek istemiyorum ama aldatan erkekler eşlere daha ilgi gösterme eğiliminde onları suçlayarak kendi vicdanlarını rahatlatma girişiminde bulunuyorlarmış (vallahi mış) ben de onların yalancısıyım

İster çirkeflik ister cazgırlık ilişkisinn peşinden koşuyorsa bir kadın yaptığı herşey mübahtır ki şayet varsa başka biri o kadını yolmayı da sünnet bilirim

Simdi adam benim namusuma laf etse benim cigerim yanar yerimde duramam zaten

Bunlar ayni is yerindeyse oglen yemegi ya da is cikisi mutlaka takiliyolardir onlari uzaktan kestirir bi basarim bi rezalet icim anca sogur

Ama konu sahibine tavsiye etmiyorum cunku bunlar deli kadin isi :d

Sözde güveniyorum diyor ama hali ve tavrı hiç göstermiyor güvendiğini konumdan da anlaşılacağı gibi

Bizde gayet deli kadınlarmışız beylerimize duyurulur :)

O yüzden mi bütün bu ilgi ve alakalar

Tatile gittiniz mi hic? Yani aranizda oyle bi yakinlik var mi? Senin kabul edebilecegin bi teklif mi normal sartlarda?

Bahane arıyor bence bitirmek için ve o kadar kendine güveni yok ki bu işi de senin üstüne yıkıp çekilmek istiyor ki kafası rahat olsun. Tabi yeni şehir yeni iş yeni çevre uzun Zaman sonra yalnız kalma rahatlığı kaydı gözü sağa sola belli. Sinir bozucu bir tip

Ama onun iş yerinde hiç kadın yokki La nerden buldu bu kadını

Tatile gittiniz mi hic? Yani aranizda oyle bi yakinlik var mi? Senin kabul edebilecegin bi teklif mi normal sartlarda?
Yakınlık var Ama tatili ben hiç kabul etmedim sevmiyorum hani bu olay gündeme gelmeden önce söyleseydi kabul edebilirdim şuan için kesin bir cevap vermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…