- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi mortaldance
-
Anladim sen genel olarak naif bi kizsin Insallah gercekler ortaya cikar bosa uzmezsin kendini sogursun bu adamda is yokDüzgün anlatamıyorum alışkın değilim hiç BÖyle bir şey başıma gelmedi bu konuda hiç tartışmamız olmadı ikimizde bir birimizde bir yanlış görmeyince inanmak istemedim hani şaşırdım yani durup dururken bu da nerden çıktı diye
Ada'm kafasında bitirdiyse umrumda olmaz ki kalkıp bide telefon dökümüyle mi uğraşacakTelefon dokumunu iste sevgilin degil mi esek gibi gondermek zorunda, o zaman ortaya cikar olayi
Sanmam vereceğini verirse de bir ton laf edecekTelefon dokumunu iste sevgilin degil mi esek gibi gondermek zorunda, o zaman ortaya cikar olayi
İnanın gerçekten bu durumdan dolayı soğudum zatenAnladim sen genel olarak naif bi kizsin Insallah gercekler ortaya cikar bosa uzmezsin kendini sogursun bu adamda is yok
Konu sahibinin adamin kim oldugunu gormesi icin diyorum ha ben olsam yasadigi sehire gider takip eder kizla basar aleme madara ederim onu da konu sahibi naif bi kiz o dokum istesin gercek yuzunu oyle gorsunAda'm kafasında bitirdiyse umrumda olmaz ki kalkıp bide telefon dökümüyle mi uğraşacak
Gayet iyi olmuş soğuman bence namusuna iftira edip seni bu denli sıkabiliyorsa zaten bazı şeyler ters gidiyordurİnanın gerçekten bu durumdan dolayı soğudum zaten
İki gün önce bu konuyu açtı iki gündür dilinde bugün de izne geldiğinde tatile gitmeyi teklif etti diyorum başka birisi olsa onunla giderdi izinde onun yanında olurdu niye beni deniyor gibi gibi bunaldımAda'm kafasında bitirdiyse umrumda olmaz ki kalkıp bide telefon dökümüyle mi uğraşacak
İster çirkeflik ister cazgırlık ilişkisinn peşinden koşuyorsa bir kadın yaptığı herşey mübahtır ki şayet varsa başka biri o kadını yolmayı da sünnet bilirimKonu sahibinin adamin kim oldugunu gormesi icin diyorum ha ben olsam yasadigi sehire gider takip eder kizla basar aleme madara ederim onu da konu sahibi naif bi kiz o dokum istesin gercek yuzunu oyle gorsun
Vermeyecek cunku bi telefonla konustuu durduuu butun aySanmam vereceğini verirse de bir ton laf edecek
Ya kız da nerden çıktı :) bu Ada'm beni aldatıyor mu ay ölecemKonu sahibinin adamin kim oldugunu gormesi icin diyorum ha ben olsam yasadigi sehire gider takip eder kizla basar aleme madara ederim onu da konu sahibi naif bi kiz o dokum istesin gercek yuzunu oyle gorsun
Ya senin içine kurt düşürmek istemiyorum ama aldatan erkekler eşlere daha ilgi gösterme eğiliminde onları suçlayarak kendi vicdanlarını rahatlatma girişiminde bulunuyorlarmış (vallahi mış) ben de onların yalancısıyımİki gün önce bu konuyu açtı iki gündür dilinde bugün de izne geldiğinde tatile gitmeyi teklif etti diyorum başka birisi olsa onunla giderdi izinde onun yanında olurdu niye beni deniyor gibi gibi bunaldım
İster çirkeflik ister cazgırlık ilişkisinn peşinden koşuyorsa bir kadın yaptığı herşey mübahtır ki şayet varsa başka biri o kadını yolmayı da sünnet bilirim
Sözde güveniyorum diyor ama hali ve tavrı hiç göstermiyor güvendiğini konumdan da anlaşılacağı gibiGören kişi başka birini sen sanmış olabilir. Ben olsam bunca emekten sonra beni bir kalemde silen adamla zaten devam etmezdim. Arkadaşına diyememiş mi benim sevgilim öyle şey yapmaz diye? Ya da arkadaşına o an öyle söyledi diyelim, hala ısıtıp ısıtıp senin önüne koyması ne oluyor? Basbaya güvenmiyor. Evlenseniz her hareketinden farklı anlam çıkaracak demek ki. Uzak dur bence...
Bizde gayet deli kadınlarmışız beylerimize duyurulur :)Simdi adam benim namusuma laf etse benim cigerim yanar yerimde duramam zaten
Bunlar ayni is yerindeyse oglen yemegi ya da is cikisi mutlaka takiliyolardir onlari uzaktan kestirir bi basarim bi rezalet icim anca sogur
Ama konu sahibine tavsiye etmiyorum cunku bunlar deli kadin isi :d
O yüzden mi bütün bu ilgi ve alakalarYa senin içine kurt düşürmek istemiyorum ama aldatan erkekler eşlere daha ilgi gösterme eğiliminde onları suçlayarak kendi vicdanlarını rahatlatma girişiminde bulunuyorlarmış (vallahi mış) ben de onların yalancısıyım
Tatile gittiniz mi hic? Yani aranizda oyle bi yakinlik var mi? Senin kabul edebilecegin bi teklif mi normal sartlarda?İki gün önce bu konuyu açtı iki gündür dilinde bugün de izne geldiğinde tatile gitmeyi teklif etti diyorum başka birisi olsa onunla giderdi izinde onun yanında olurdu niye beni deniyor gibi gibi bunaldım
Ama onun iş yerinde hiç kadın yokki La nerden buldu bu kadınıSimdi adam benim namusuma laf etse benim cigerim yanar yerimde duramam zaten
Bunlar ayni is yerindeyse oglen yemegi ya da is cikisi mutlaka takiliyolardir onlari uzaktan kestirir bi basarim bi rezalet icim anca sogur
Ama konu sahibine tavsiye etmiyorum cunku bunlar deli kadin isi :d
Yakınlık var Ama tatili ben hiç kabul etmedim sevmiyorum hani bu olay gündeme gelmeden önce söyleseydi kabul edebilirdim şuan için kesin bir cevap vermedimTatile gittiniz mi hic? Yani aranizda oyle bi yakinlik var mi? Senin kabul edebilecegin bi teklif mi normal sartlarda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?