Rica etsem yardımcı olurmusunuz

Telefonunu her türlü elime alırım çünkü kendisi de benimki ni isteteyek inceleyecek ben engellediği Numaralara kadar bulup kendime watsaptan atarım çok hızlıyım bu konularda

Şuan çok pis gaza geldim uyuyan Adamı teklemiycem resmen kızım valla bak ucuz yırtmışsın gene günahını almak istemiyorum ama bu adamdan bi halt olmaz yiyo kesin bi nane
Beni kaybeder be bana bişey olmaz :) kimse onun nazını tribini çekemez bende en fazla bir yıl ayrılık acısı çekerim belki daha fazla

Telefonunu her türlü elime alırım çünkü kendisi de benimki ni isteteyek inceleyecek ben engellediği Numaralara kadar bulup kendime watsaptan atarım çok hızlıyım bu konularda
Ay whatsapptan engellemek nedir ya istese arayamaz mı?
Ben evi bile kurşunlatırım

Telefonu incelersin her turlu de kiz senden haberdarsa falso vermeyebilir sen o dokum isini netten bi arastir ben hic almadim ama kizlar yaziyodu tele bi onay koduyla siteden halloluyomus galiba dokum en saglikli yol

Telefonu incelersin her turlu de kiz senden haberdarsa falso vermeyebilir sen o dokum isini netten bi arastir ben hic almadim ama kizlar yaziyodu tele bi onay koduyla siteden halloluyomus galiba dokum en saglikli yol
Bu kızlara bi haller oluyo bu ne 2. Modda olmak kendilerini şaaaaptırmak hoşlarına mı gidiyo nedir

Bu kızlara bi haller oluyo bu ne 2. Modda olmak kendilerini şaaaaptırmak hoşlarına mı gidiyo nedir
Kizlari bilmiyo musun sahipli erkege bayilirlar. Bu simdi anlatiyodur sevgilimle aramiz soguk diye o kiz da atmaca gibi ayrilmalarini bekliyodur. Beni uc gun arama sakin der o da aramaz ne olacak

Allahım Allahım iyice inanmaya başladım bu duruma o kzıı yolarım vallahi

Kizlari bilmiyo musun sahipli erkege bayilirlar. Bu simdi anlatiyodur sevgilimle aramiz soguk diye o kiz da atmaca gibi ayrilmalarini bekliyodur. Beni uc gun arama sakin der o da aramaz ne olacak
Aaa mal bunlar mal ben izne gidiyorum ayrılıp döneceğim ve artık sonsuza kadar seninim falan demesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…