- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi mortaldance
-
Ay olan bize oldu :dŞuan çok pis gaza geldim uyuyan Adamı teklemiycem resmen kızım valla bak ucuz yırtmışsın gene günahını almak istemiyorum ama bu adamdan bi halt olmaz yiyo kesin bi nane
Sinirden yazamamışım tekmeliycem olucaktı oAy olan bize oldu :d
Telefonunu her türlü elime alırım çünkü kendisi de benimki ni isteteyek inceleyecek ben engellediği Numaralara kadar bulup kendime watsaptan atarım çok hızlıyım bu konulardaAyrilmayi dusunmuyosan da soyle yapabilirsin bak sinirim tepemden indi, aklima su geldi
Su an bu arabaya binme konusunu tamamen kapat hic acma bu araba olayini tatilde konusuruz duymak istemiyorum de
Tatil icin rezeversyon falan mutlaka o tatil icin bastir gitmek icin cabala (bence bahane bulup gitmeyelim der)
Tatile gidebilirsiniz de bir an bos birakma telefonunu cok cok dikkatli takip et bakalim falso verecek mi
En sonunda da tatil sonuna dogru hala yanyanayken bi sekilde o telefon dokumunu al forumda gormustum tele bi onay mesaji geliyomus onunla halloluyomus bi seyler iste. O sekilde dokumu mutlaka al icin rahat etsin
Beni kaybeder be bana bişey olmaz :) kimse onun nazını tribini çekemez bende en fazla bir yıl ayrılık acısı çekerim belki daha fazlaŞuan çok pis gaza geldim uyuyan Adamı teklemiycem resmen kızım valla bak ucuz yırtmışsın gene günahını almak istemiyorum ama bu adamdan bi halt olmaz yiyo kesin bi nane
Ay whatsapptan engellemek nedir ya istese arayamaz mı?Telefonunu her türlü elime alırım çünkü kendisi de benimki ni isteteyek inceleyecek ben engellediği Numaralara kadar bulup kendime watsaptan atarım çok hızlıyım bu konularda
Telefonu incelersin her turlu de kiz senden haberdarsa falso vermeyebilir sen o dokum isini netten bi arastir ben hic almadim ama kizlar yaziyodu tele bi onay koduyla siteden halloluyomus galiba dokum en saglikli yolTelefonunu her türlü elime alırım çünkü kendisi de benimki ni isteteyek inceleyecek ben engellediği Numaralara kadar bulup kendime watsaptan atarım çok hızlıyım bu konularda
Bu kızlara bi haller oluyo bu ne 2. Modda olmak kendilerini şaaaaptırmak hoşlarına mı gidiyo nedirTelefonu incelersin her turlu de kiz senden haberdarsa falso vermeyebilir sen o dokum isini netten bi arastir ben hic almadim ama kizlar yaziyodu tele bi onay koduyla siteden halloluyomus galiba dokum en saglikli yol
ArayamaZ ben arabasının lastiklerini bıçaklarım :)Ay whatsapptan engellemek nedir ya istese arayamaz mı?
Ben evi bile kurşunlatırım
Kizlari bilmiyo musun sahipli erkege bayilirlar. Bu simdi anlatiyodur sevgilimle aramiz soguk diye o kiz da atmaca gibi ayrilmalarini bekliyodur. Beni uc gun arama sakin der o da aramaz ne olacakBu kızlara bi haller oluyo bu ne 2. Modda olmak kendilerini şaaaaptırmak hoşlarına mı gidiyo nedir
İşte görmek istediğim tipler ya bana bunlarla gelin yerim seni balbörekArayamaZ ben arabasının lastiklerini bıçaklarım :)
Allahım Allahım iyice inanmaya başladım bu duruma o kzıı yolarım vallahiTelefonu incelersin her turlu de kiz senden haberdarsa falso vermeyebilir sen o dokum isini netten bi arastir ben hic almadim ama kizlar yaziyodu tele bi onay koduyla siteden halloluyomus galiba dokum en saglikli yol
.......... Eden ettiğini bulur nasılsaKizlari bilmiyo musun sahipli erkege bayilirlar. Bu simdi anlatiyodur sevgilimle aramiz soguk diye o kiz da atmaca gibi ayrilmalarini bekliyodur. Beni uc gun arama sakin der o da aramaz ne olacak
Aynenya ne bence tam bir iğrençlikBu kızlara bi haller oluyo bu ne 2. Modda olmak kendilerini şaaaaptırmak hoşlarına mı gidiyo nedir
Kiz zaten yollu bosver sen adami yol yolacaksan bulmus naif kizi guzelce kandiriyo :dAllahım Allahım iyice inanmaya başladım bu duruma o kzıı yolarım vallahi
Aaa mal bunlar mal ben izne gidiyorum ayrılıp döneceğim ve artık sonsuza kadar seninim falan demesinKizlari bilmiyo musun sahipli erkege bayilirlar. Bu simdi anlatiyodur sevgilimle aramiz soguk diye o kiz da atmaca gibi ayrilmalarini bekliyodur. Beni uc gun arama sakin der o da aramaz ne olacak
İkisini de yol kız namın yürüsünKiz zaten yollu bosver sen adami yol yolacaksan bulmus naif kizi guzelce kandiriyo :d
Hop dur Rocky aldın gazı gidiyorsunAaa mal bunlar mal ben izne gidiyorum ayrılıp döneceğim ve artık sonsuza kadar seninim falan demesin
İkisini de çok iyi rezil ederim şayet öyle birşey varsa telefonundan tutta g.tündeki dona kadar parçalarım rezil olur yolda yürüyemez deli tarafımda tam delidirİkisini de yol kız namın yürüsün
Evet onu farkettim :)İkisini de çok iyi rezil ederim şayet öyle birşey varsa telefonundan tutta g.tündeki dona kadar parçalarım rezil olur yolda yürüyemez deli tarafımda tam delidir
:) ne bileyim zaten hayal dünyam geniştir bir acayip oldumHop dur Rocky aldın gazı gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?