Rica etsem yardımcı olurmusunuz

O yüzden mi bütün bu ilgi ve alakalar
Günahını almayalım Adamın şimdi ama her ihtimali düşünmelisin sonuçta kaç yıldır birliktesiniz hiç bi tanıyamamış seni
Madem böyle bir olay taşıyacağını düşünüyor neden o kadar sene seninle birlikteydi
Bu kadar sene seninle birliktelikten sonra evlilik düşünceniz var mıydı?

Üstelik biri sizi ısrarla yapmadığınıza emin olduğunuz bir şeyle suçluyorsa bilin ki aynı haltları kendi yemiştir. Suçluluk psikolojisi vardır. Ve hatasını karşısında kine yükleyip vicdanını rahatlatır. ( çünkü gerçekten olsa buna inanmak istemez seven Ada'm benzetme ihtimallerini düşünür sevdiğine güvenir )

Eğer öyleyse tam bir gerizekalı Çünkü onun yüzünden çevremde kim varsa hep hayır dedim halen de devam ediyorum ki o Böyle birşey yaptıysa belasını bulsun

Benimde ilk aklıma gelen suçluluk psikolojisi oldu o yüzden dir diye düşündüm. İnandım ama senin ağzından duymak istedim diyorlar lakin gün içinde hadi itiraf et demektende kendini alıkoyamıyor

Yakınlık var Ama tatili ben hiç kabul etmedim sevmiyorum hani bu olay gündeme gelmeden önce söyleseydi kabul edebilirdim şuan için kesin bir cevap vermedim
Iste kilit cumle HIC KABUL ETMEDIM

Kabul etmeyecegin seyi soyluyo ki ara sogusun diye.

Normalde aramiz soguk aramiyo vs diyosun tatil ne alaka

Ortada aldatilma durumu var guya (senin sevgilin baskalariyla geziyo deniyor) adam tatil kafasinda. Gercek olsa delirir zaten

Hicbiri mantikli isler degil canparem

Evet vardı normal şartlarda herşey yolunda gitseydi şuan bir yılı aşkın süredir evliydik

Yarın bütün herşeyi soracağım iyi oldu konu açtığım aldatması benim için yüzde bir ihtimaldi

Bilmiyorm. Çok üzgünüm
Üzülme hiç demek ki en küçük birşeyde sana yapmadığını bırakmayacakmış ya evliyken ya da çocuğunuz olduğunda olsaydı böyle bi olay o Zaman Nasıl olacaktı varsa eğer ucuz yırttım de verilmiş sadakam varmış de şükret

Yarın bütün herşeyi soracağım iyi oldu konu açtığım aldatması benim için yüzde bir ihtimaldi
Sorarsan gizler askim sen de icindeki belirsizlikerle yasarsin. Bir iki ay sonra da AYY ASUDENIN GAZINA GELDIM BENIM ERKEGIM YAPMAZDI KI BOYLE BI SEY dersin cunku insan sevdigi adamdan kolay kolay vazgecemiyor.

Net delil isteyeceksin alana kadar ugrasacaksin, telefon dokumu gibi. Itiraf edecek hali yok yani sonuna kadar inkar edecektir. Sen gitsen bunu kizla cafede gozunle gorsen NE VAR KI IS YERINDEN ARKADASIM der sonuna kadar inkardir bu erkeklerin olayi

Ben seviyordum onu böyle düşünmesi yaraladı beni gerçekten kendimi suçlu gibi. Hissetmeme neden oldu eee arabaya binmişim devamında ne olmuş diyorum onu da sen anlatacaksın demesi daha çok zoruma Gitti resmen inanmış

Ay şeref yoksunu benim sevgilim bana böyle birşey diyecek şuan (1 Bebek kaybettik ) sinirimden çok güzeldi der tekmeyi yapıştırırım

Allah'ından bulsun hiç uğraşamam ve yeni yeni olayın farkına varıyorum demekki inanmış arkadaşına gitsin onunla Mutlu olsun o pislikte b.k var gibi ne demeye arıyorsa yalan yanlış bir şey için

Ayrilmayi dusunmuyosan da soyle yapabilirsin bak sinirim tepemden indi, aklima su geldi

Su an bu arabaya binme konusunu tamamen kapat hic acma bu araba olayini tatilde konusuruz duymak istemiyorum de

Tatil icin rezeversyon falan mutlaka o tatil icin bastir gitmek icin cabala (bence bahane bulup gitmeyelim der)

Tatile gidebilirsiniz de bir an bos birakma telefonunu cok cok dikkatli takip et bakalim falso verecek mi

En sonunda da tatil sonuna dogru hala yanyanayken bi sekilde o telefon dokumunu al forumda gormustum tele bi onay mesaji geliyomus onunla halloluyomus bi seyler iste. O sekilde dokumu mutlaka al icin rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…