- 30 Eylül 2016
- 736
- 488
- 18
- 29
- Konu Sahibi mortaldance
-
Günahını almayalım Adamın şimdi ama her ihtimali düşünmelisin sonuçta kaç yıldır birliktesiniz hiç bi tanıyamamış seniO yüzden mi bütün bu ilgi ve alakalar
Eğer öyleyse tam bir gerizekalı Çünkü onun yüzünden çevremde kim varsa hep hayır dedim halen de devam ediyorum ki o Böyle birşey yaptıysa belasını bulsunBahane arıyor bence bitirmek için ve o kadar kendine güveni yok ki bu işi de senin üstüne yıkıp çekilmek istiyor ki kafası rahat olsun. Tabi yeni şehir yeni iş yeni çevre uzun Zaman sonra yalnız kalma rahatlığı kaydı gözü sağa sola belli. Sinir bozucu bir tip
Benimde ilk aklıma gelen suçluluk psikolojisi oldu o yüzden dir diye düşündüm. İnandım ama senin ağzından duymak istedim diyorlar lakin gün içinde hadi itiraf et demektende kendini alıkoyamıyorÜstelik biri sizi ısrarla yapmadığınıza emin olduğunuz bir şeyle suçluyorsa bilin ki aynı haltları kendi yemiştir. Suçluluk psikolojisi vardır. Ve hatasını karşısında kine yükleyip vicdanını rahatlatır. ( çünkü gerçekten olsa buna inanmak istemez seven Ada'm benzetme ihtimallerini düşünür sevdiğine güvenir )
Iste kilit cumle HIC KABUL ETMEDIMYakınlık var Ama tatili ben hiç kabul etmedim sevmiyorum hani bu olay gündeme gelmeden önce söyleseydi kabul edebilirdim şuan için kesin bir cevap vermedim
Evet vardı normal şartlarda herşey yolunda gitseydi şuan bir yılı aşkın süredir evliydikGünahını almayalım Adamın şimdi ama her ihtimali düşünmelisin sonuçta kaç yıldır birliktesiniz hiç bi tanıyamamış seni
Madem böyle bir olay taşıyacağını düşünüyor neden o kadar sene seninle birlikteydi
Bu kadar sene seninle birliktelikten sonra evlilik düşünceniz var mıydı?
İnsan evleneceği helali olacağı insana böyle iftira atmaz hatta atmayı geçtim düşünmez bileEvet vardı normal şartlarda herşey yolunda gitseydi şuan bir yılı aşkın süredir evliydik
Yarın bütün herşeyi soracağım iyi oldu konu açtığım aldatması benim için yüzde bir ihtimaldiIste kilit cumle HIC KABUL ETMEDIM
Kabul etmeyecegin seyi soyluyo ki ara sogusun diye.
Normalde aramiz soguk aramiyo vs diyosun tatil ne alaka
Ortada aldatilma durumu var guya (senin sevgilin baskalariyla geziyo deniyor) adam tatil kafasinda. Gercek olsa delirir zaten
Hicbiri mantikli isler degil canparem
Bilmiyorm. Çok üzgünümİnsan evleneceği helali olacağı insana böyle iftira atmaz hatta atmayı geçtim düşünmez bile
Üzülme hiç demek ki en küçük birşeyde sana yapmadığını bırakmayacakmış ya evliyken ya da çocuğunuz olduğunda olsaydı böyle bi olay o Zaman Nasıl olacaktı varsa eğer ucuz yırttım de verilmiş sadakam varmış de şükretBilmiyorm. Çok üzgünüm
Sorarsan gizler askim sen de icindeki belirsizlikerle yasarsin. Bir iki ay sonra da AYY ASUDENIN GAZINA GELDIM BENIM ERKEGIM YAPMAZDI KI BOYLE BI SEY dersin cunku insan sevdigi adamdan kolay kolay vazgecemiyor.Yarın bütün herşeyi soracağım iyi oldu konu açtığım aldatması benim için yüzde bir ihtimaldi
Ben seviyordum onu böyle düşünmesi yaraladı beni gerçekten kendimi suçlu gibi. Hissetmeme neden oldu eee arabaya binmişim devamında ne olmuş diyorum onu da sen anlatacaksın demesi daha çok zoruma Gitti resmen inanmışÜzülme hiç demek ki en küçük birşeyde sana yapmadığını bırakmayacakmış ya evliyken ya da çocuğunuz olduğunda olsaydı böyle bi olay o Zaman Nasıl olacaktı varsa eğer ucuz yırttım de verilmiş sadakam varmış de şükret
Ay şeref yoksunu benim sevgilim bana böyle birşey diyecek şuan (1 Bebek kaybettik ) sinirimden çok güzeldi der tekmeyi yapıştırırımBen seviyordum onu böyle düşünmesi yaraladı beni gerçekten kendimi suçlu gibi. Hissetmeme neden oldu eee arabaya binmişim devamında ne olmuş diyorum onu da sen anlatacaksın demesi daha çok zoruma Gitti resmen inanmış
Allah'ından bulsun hiç uğraşamam ve yeni yeni olayın farkına varıyorum demekki inanmış arkadaşına gitsin onunla Mutlu olsun o pislikte b.k var gibi ne demeye arıyorsa yalan yanlış bir şey içinSorarsan gizler askim sen de icindeki belirsizlikerle yasarsin. Bir iki ay sonra da AYY ASUDENIN GAZINA GELDIM BENIM ERKEGIM YAPMAZDI KI BOYLE BI SEY dersin cunku insan sevdigi adamdan kolay kolay vazgecemiyor.
Net delil isteyeceksin alana kadar ugrasacaksin, telefon dokumu gibi. Itiraf edecek hali yok yani sonuna kadar inkar edecektir. Sen gitsen bunu kizla cafede gozunle gorsen NE VAR KI IS YERINDEN ARKADASIM der sonuna kadar inkardir bu erkeklerin olayi
İşte telefondan olmuyor o tekmeler Tokatlar :)Ay şeref yoksunu benim sevgilim bana böyle birşey diyecek şuan (1 Bebek kaybettik ) sinirimden çok güzeldi der tekmeyi yapıştırırım
Şuan çok pis gaza geldim uyuyan Adamı teklemiycem resmen kızım valla bak ucuz yırtmışsın gene günahını almak istemiyorum ama bu adamdan bi halt olmaz yiyo kesin bi naneİşte telefondan olmuyor o tekmeler Tokatlar :)
Ya birde beni yedi de kaldırırmısın demişti aramayayım da işe geç kalsın bari
@asude_bahar bahar kızın içindeki intikam ateşini harladık resmenYa birde beni yedi de uyandır demişti aramayayım da işe geç kalsın bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?