- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Kesinlikle öyleHmmm banada arkadaş markadaş söylemedi... zarf attı gibi geldi .
Yani aklı sıra göz dağı , ayağını denk al ... bak uzaktayım ama orda gözlerim var falan fişman .
Yok binmedim dediğinde ... hala soruyorsa ;
Benim ağzımdan çıkana inanmıyorsan yol orda de .
Böyle sürekli binmediğini ıspatlamaya çalışmak çok can sıkıcı .
Kabul etmiyoryüzleşin arkadaşı kimse onunla
Sanki birazcık somoncuğum ayrılık yok demesi olayı daha travmatik yapıyorbeni kekliyo mu ne
Ayrılık yok ama aldatma varsa sanaa karşı şiddet uygularım dedi yıkıldım gülmekten :)Sanki birazcık somoncuğum ayrılık yok demesi olayı daha travmatik yapıyor
Senin ağzına yüzüne deseydinAyrılık yok ama aldatma varsa sanaa karşı şiddet uygularım dedi yıkıldım gülmekten :)
bir derdi var belli ki bahane bulup ayrılmaya çalışıyormerhaba sizlerle kafamı kurcalayan bir konuyu paylaşıp sizlerin fikirlerini almak istiyorum üç yılı geçkin bir birlikteliğim var erkek arkadaşımın beş ay önce farklı bir ile tayini çıktı beş aydır uzaktan yürütüyoruz bu ilişkiyi bu zamana kadar da bir proplem olmadı ta ki iki gün öncesine kadar çocuk bir anda bana soğuk davranmaya başladı bir haftadır soğuktu en son iki gün önce alakası olmayan bir konuşmada seni birisiyle görmüşler bir erkek beni iş yerinden arabasıyla almış gitmişiz bir arkadaşı görmüş arkadaşını tanımıyorum o beni tanıyor muş sonra gitmiş bunu arayıp söylemiş en son dayanamayıp bana sormuş inanmamış ama eğer öyle birşey varsa da benden duymak istemiş Ve sürekli soruyor kimdi Nereye gittiniz diye öyle birşey yok diyorum konuyu kapatıp tekrar soruyor ki gerçekten yok öyle birşey ben onu çok seviyorum kimseyle görüşmüyorum
:)) iyi yapmışşın yüz verme şunlara.. Beni dövecekmiş ya tavuk kesemeyen Ada'm beni dövecekmişSenin ağzına yüzüne deseydin
Onun yüzünden az önce sevgilim kohvolto hozorlosono yooooo dediği için benden azar işitti
KİNDİN HİZİRLİ KİHVİLTİNİ GİRİZİKİLİİİİİİİ
O ayrılmadan ben ayrılayom baribir derdi var belli ki bahane bulup ayrılmaya çalışıyor
Güvenmemek lazım mışay artık kimseye güvenim kalmadı her b*k çıkabilir bu işin içinden ayrılmaya bahane sıralıyor belliki.
ayrılmak değilde en azından güven meselesi ile ilgli konuşabilirsin. sen bana değilde başkalarına güveniyorsun vs diyeO ayrılmadan ben ayrılayom bari
Ya bi git Ada'ma derler:)) iyi yapmışşın yüz verme şunlara.. Beni dövecekmiş ya tavuk kesemeyen Ada'm beni dövecekmiş
senden kurtulmak için iftira atacak o bulmus coktan bırınımerhaba sizlerle kafamı kurcalayan bir konuyu paylaşıp sizlerin fikirlerini almak istiyorum üç yılı geçkin bir birlikteliğim var erkek arkadaşımın beş ay önce farklı bir ile tayini çıktı beş aydır uzaktan yürütüyoruz bu ilişkiyi bu zamana kadar da bir proplem olmadı ta ki iki gün öncesine kadar çocuk bir anda bana soğuk davranmaya başladı bir haftadır soğuktu en son iki gün önce alakası olmayan bir konuşmada seni birisiyle görmüşler bir erkek beni iş yerinden arabasıyla almış gitmişiz bir arkadaşı görmüş arkadaşını tanımıyorum o beni tanıyor muş sonra gitmiş bunu arayıp söylemiş en son dayanamayıp bana sormuş inanmamış ama eğer öyle birşey varsa da benden duymak istemiş Ve sürekli soruyor kimdi Nereye gittiniz diye öyle birşey yok diyorum konuyu kapatıp tekrar soruyor ki gerçekten yok öyle birşey ben onu çok seviyorum kimseyle görüşmüyorum
Haklısınızayrılmak değilde en azından güven meselesi ile ilgli konuşabilirsin. sen bana değilde başkalarına güveniyorsun vs diye
Oha çüşsenden kurtulmak için iftira atacak o bulmus coktan bırını
Doğrukişi kendin biler işi sözü geldi aklıma
Haklısınızsürekli seni bu konuda darlıyosa ne diye devam ediyor acaba senle? o sana vurmadan sen ona vur tekmeyi. bu ne saçma iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?