- 5 Mayıs 2013
- 33.876
- 41.437
- 798
- Konu Sahibi mortaldance
-
Ben de bahane olduğunu düşünüyorum.
+1Bana ayrilmak icin bahane buluyo gibi geldi
Birincisi kimse boyle bi yalan soylemez ikincisi bu konusma yapilinca aninda seninle konusurdu niye gunlerce icinde tutsun
O gönlünü parçalarımbaşkasına gönlü kaymış olabilir
Evet yaparım öder bana yaptığınıya terbiyesizmis iftira atmak ne demek ama sen hakkindan gelirsin onun o isik var sende naif oldugun kadar akillisin
Ama burda da bekar hayatı vardı kiBen de baskasi yoksa bile bekar hayati tatli gelmis diye dusunuyorum
Evet güvenmiyorum ama bjnun onunla bir alakası yok allah var bu zamana kasar da hiçbir yanlışını görmedim ama bilmiyorm içimden bir his olabilir diyorYa konu çok komik bir hal aldı bence. Sonlarını okurken güldüm epeyce. Başta oğlan kızı suçluyordu arkadaşım arabaya binerken görmüş diye. Burdaki arkadaşlar dedi ki sana iftira atıyor seni suçlu çıkarıyor kendi bi haltlar karıştırıyor.
Olay başta şöyleydi oğlanın arkadaşı kızı biriyle görmüştü ve kıza inanmamıştı o yüzden güven duygusu zedelenmişti
Şuan ise burdaki arkadaşlar herhangi birşey gördüm bile demeden ve hatta konu sahibi yorum yapanları hiç tanımadığı halde sırf okuduklarından çıkardıkları sonuçla konu sahibinin sevgilisini suçlu çıkardı. Bu sefer konu sahibinin güven duygusu zedelendi.
Erkek milleti her haltı yiyebilme potansiyeline sahip amenna da canım benim sen de güvenmiyorsun bu adama demek ki hemen gaza geldin
Ayrılmayı aklına bile getirme diyoriki seçenek var ya ayrılmak istiyor..yada seni çok kıskanıyor bu konuyu kafasından atamıyor..
Hayır kesinlikle olmadı olsa bile aylar önce iş yerinden bir abinin arabasına bindim o Zaman'da Ada'mın eşi yanındaydı bende kız arkadaşımla arka tarafa binmiştik
PuhahahahhaahhaaaaaBelkide bundan bahsediyor?
Hani tv de dizi sahnelerinde oluyorya, tamda yanlis anlasilabilen olaylari gorur karsi taraftaki kisi. Ornegin iki kisi sarilir, bunu gorur karsi taraf ve " beni aldatiyor sevdim kiZ" der. Snra adam ceker gider. Ve kiz o gittikten snra tokati patlatir diger erkege'sen napiyosun,ben sevgilimi seviyorum onu aldatmam" der.
Benim tatlı somoncuğumAyrılmayı aklına bile getirme diyor
Ne bileyim komik geldi desem :)O neydi gi?
Neden guldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?