- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi mortaldance
-
Yok su an ona oyle kesin konusmuyodur sanmam. Zaten ciddi bi iliskiden cikip ciddi bi iliskiye atlamak istemez. Bi sure kizla takilir gonul eglendirirAaa mal bunlar mal ben izne gidiyorum ayrılıp döneceğim ve artık sonsuza kadar seninim falan demesin
Ciddi olacak olsa bu hatunla devam eder zatenYok su an ona oyle kesin konusmuyodur sanmam. Zaten ciddi bi iliskiden cikip ciddi bi iliskiye atlamak istemez. Bi sure kizla takilir gonul eglendirir
Niye böyle birşey yapıyor ki Adamı bir kez olsun aldatmamışım teşebbüs etmemişim ne yani durduk yere ve aylardır görmememe rağmen ilk gün ki gibi seviyorumYok su an ona oyle kesin konusmuyodur sanmam. Zaten ciddi bi iliskiden cikip ciddi bi iliskiye atlamak istemez. Bi sure kizla takilir gonul eglendirir
Ada'm kaybetme korkusu yaşamamış ki vur patlasın çal oynasın kafasının keyfinde gezmişNiye böyle birşey yapıyor ki Adamı bir kez olsun aldatmamışım teşebbüs etmemişim ne yani durduk yere ve aylardır görmememe rağmen ilk gün ki gibi seviyorum
OfffAda'm kaybetme korkusu yaşamamış ki vur patlasın çal oynasın kafasının keyfinde gezmiş
Şımartmayın şunları ben şımarmasın diye evlenmedim bile ! Siz ilk günden ipleri ellerine veriyorsunuz
Aa rezil etme sansin varsa haber vermeden yasadigi sehre gidiyosun bir otele yerlesiyosun ogle yemeginde disari cikiyosa uzaktan gozluyosun yok cikmiyosa aksam is cikisi gozluyosun. Mumkunse cuma git is yeri gozlemini cuma yap. Cumartesi evini bulabilirsen gozetle aksama kadar cikmazsa temizdir. Pazar da ararsin nerdesin dersin ben geldim konuscaz araba olayini dersin 3 gunde bu isi cozersinİkisini de çok iyi rezil ederim şayet öyle birşey varsa telefonundan tutta g.tündeki dona kadar parçalarım rezil olur yolda yürüyemez deli tarafımda tam delidir
Kung-fu panda olarak üstlerine uçuyorsun ki internete kadar düşsünlerAa rezil etme sansin varsa haber vermeden yasadigi sehre gidiyosun bir otele yerlesiyosun ogle yemeginde disari cikiyosa uzaktan gozluyosun yok cikmiyosa aksam is cikisi gozluyosun. Mumkunse cuma git is yeri gozlemini cuma yap. Cumartesi evini bulabilirsen gozetle aksama kadar cikmazsa temizdir. Pazar da ararsin nerdesin dersin ben geldim konuscaz araba olayini dersin 3 gunde bu isi cozersin
Ha kizla gorursen de ortaligi ayaga kaldirmadan onlari rezil etmeden donme :d
Sevgiye bogmayinca sevmiyosun diye sevene kaciyor sevince cok seviyosun diye simariyo bu adamlara yaranilmiyo zaten kizlar napsinŞımartmayın şunları ben şımarmasın diye evlenmedim bile ! Siz ilk günden ipleri ellerine veriyorsunuz
Hem sevecek hem süründürecekSevgiye bogmayinca sevmiyosun diye sevene kaciyor sevince cok seviyosun diye simariyo bu adamlara yaranilmiyo zaten kizlar napsin
Yoo devlet dairesinde calisiyo cok kolay rezil edilebilirler yani kungfuya internete gerek yok tayin olana kadar rezllik yasarlar :dKung-fu panda olarak üstlerine uçuyorsun ki internete kadar düşsünler
O gelcek 5 gün sonra ben gidemem ve geldiğinde yüz yüze bu konuyu kendisi benimle konuşacakmış MışAa rezil etme sansin varsa haber vermeden yasadigi sehre gidiyosun bir otele yerlesiyosun ogle yemeginde disari cikiyosa uzaktan gozluyosun yok cikmiyosa aksam is cikisi gozluyosun. Mumkunse cuma git is yeri gozlemini cuma yap. Cumartesi evini bulabilirsen gozetle aksama kadar cikmazsa temizdir. Pazar da ararsin nerdesin dersin ben geldim konuscaz araba olayini dersin 3 gunde bu isi cozersin
Ha kizla gorursen de ortaligi ayaga kaldirmadan onlari rezil etmeden donme :d
Ok tatil planini yap o zamanO gelcek 5 gün sonra ben gidemem ve geldiğinde yüz yüze bu konuyu kendisi benimle konuşacakmış Mış
Kesinlikle öyleSevgiye bogmayinca sevmiyosun diye sevene kaciyor sevince cok seviyosun diye simariyo bu adamlara yaranilmiyo zaten kizlar napsin
O planını herşeyini yapmış zaten sadece benim izin almam kaldı tabi gidersemOk tatil planini yap o zaman
Bu isi boyle kuru kuru konusmayla inkarla belirsizlikler icinde birakMa
İşte bunu bile inkar ediyorAyrılmak için bahane buluyor yeni birini buldu zar
Ne iğrenç varlıklarCevremden biliyorum erkekler ayrılmak istediklerinde ya kizda bir sorun ararlar one sürmek için bulamazlarsa iftira atarlar yada kendileri ile ilgili gerçek olmayan bir bahane öne sürerler bunun aklını karıştıran biri var etkilendigi sana evet diyemezya erkek milleti işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?