aynen ama bu kız böle artık popülerliğini yitireceğin anlayınca anadan üryan soyunmaya basladı instagram bile silmiş hesabını düşünün siz. yazık
Orası doğruAmaaan Bülent Ersoy a da ölen var napcez.
kız neresi güzel hem yayvan hem geniş bizim hatçe abla da da var bölesitamam geniş olsun da az düzgün olsun fışkırmasınnn
daha bu yaşta memikleri sarkmış
Ayy basenleri ne çirkin.Makyajı harika yapmışlar amma.
instagramda da çıplak resimlerini mi koyuyormuş
ben anlamıyorum ki arkadaş, bunların bütün sülalerine 100 yıl yetecek kadar paraları vardır kesin, madem populerligin gidiyor efendi gibi çekil kenara mevcut paranı ye yaa
Kalça başka basen başka yalnız.Dolu dolu ne ayrıca basen avuçlanır mı ıyk
evet düşün onlara bile ters gelecek kadar müstehcen şeyler. işte canım bu dünya insanı mahvediyor ya uyuşturucu ya alkol batağına saplanan çok. rihanna da bunlardan biri
eee o kalçaya dar basen olmaz devamlılık şart... tabeeee basende avuçlanır...
Ahh aynı ben.aha dolgun kalça ve düzgün en fazla bu kadarı kabulüm benim jooker haha
Eki Görüntüle 1145736
Şöyle bir görüntüm olsa utanırım dünyanın karşısına böyle çıkmaya. Bildiğin üçgen basen. Tipik Türk kızı.
Şöyle bir görüntüm olsa utanırım dünyanın karşısına böyle çıkmaya. Bildiğin üçgen basen. Tipik Türk kızı.
aynen ama bu kız böle artık popülerliğini yitireceğin anlayınca anadan üryan soyunmaya basladı instagram bile silmiş hesabını düşünün siz. yazık
aha dolgun kalça ve düzgün en fazla bu kadarı kabulüm benim jooker haha
Eki Görüntüle 1145736
Gerisi yok ama onu napcaz.jooker sana sulanıyorum o zaman yavrummmmm
Kim kardashian ın karpuzlarına güzel demeyi bilirsiniz amabu çok çıkık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?