Rihanna ve 2014 CFDA fashion awards taki kıyafeti

aynen ama bu kız böle artık popülerliğini yitireceğin anlayınca anadan üryan soyunmaya basladı instagram bile silmiş hesabını düşünün siz. yazık

instagramda da çıplak resimlerini mi koyuyormuş

ben anlamıyorum ki arkadaş, bunların bütün sülalerine 100 yıl yetecek kadar paraları vardır kesin, madem populerligin gidiyor efendi gibi çekil kenara mevcut paranı ye yaa

Ben valla kadının vücudunu beğeniyorum açıkçası ama dikkat çekmek için yapıyor hepsini çünkü yetenek yok,playback ve vokal olmadan şarkı söyleyemiyor.Gündemde kalmak için de sürekli bir skandalla,orasını burasını açarak geliyor.Valla bir 1960lar müziğine bakıyorum bir bizim şimdiki dandik ,ne kadar çok soyunursan o kadar başarılı olduğun günümüz dandik müziğine.Her Allah'ın günü bıktım valla bu kadının suratını gazetede görmekten

Amaaan Bülent Ersoy a da ölen var napcez.
Orası doğru

kız neresi güzel hem yayvan hem geniş bizim hatçe abla da da var bölesi tamam geniş olsun da az düzgün olsun fışkırmasınnn

hatçe abla taşmış o zaman ... hem benim kalçaları görsen buna ufak dersin o zaman..

daha bu yaşta memikleri sarkmış

ben de onu söylüycektim... gerçi o memiklerede ölen var ... güzel kadın fiziği güzel, yüzü güzel değil ama bence... burda göz makyajını harika yapmışlar ama

evet düşün onlara bile ters gelecek kadar müstehcen şeyler. işte canım bu dünya insanı mahvediyor ya uyuşturucu ya alkol batağına saplanan çok. rihanna da bunlardan biri

Şöyle bir görüntüm olsa utanırım dünyanın karşısına böyle çıkmaya. Bildiğin üçgen basen. Tipik Türk kızı.

Eklentiler

• $image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 68
evet düşün onlara bile ters gelecek kadar müstehcen şeyler. işte canım bu dünya insanı mahvediyor ya uyuşturucu ya alkol batağına saplanan çok. rihanna da bunlardan biri

yetmiyor sahip oldukları hiç bişey onlara demek ki :26: yazık valla, ben şu parasız, istedigim şeylere sahip olmak için 40 takla attıgım hayatımda onlardan daha çok mutluyumdur

Şöyle bir görüntüm olsa utanırım dünyanın karşısına böyle çıkmaya. Bildiğin üçgen basen. Tipik Türk kızı.

sokakta böle bide tayt giyip yerden bitme kızlar görmekten bıktım ulan azcık aynaya bakın da komik olmayın ya rihanna da aynı

abartmış bence vücudunu, hatlarını açık ve alelen teşhir etmiş .güzel hatun ona sözüm yok ama bu tarz bariz gözümü rahatsız etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…