bu çok çıkık
negüzel işte efil efilayrıca videoda o ışıklar altında hiç içi görünmüyor ışıl ışıl parlıyo
Kim kardashian ın karpuzlarına güzel demeyi bilirsiniz amabu gayet ideal. Dolu dolu diyordun hani noldu.
ona ölenler direkt parasına ölüyorlar.Amaaan Bülent Ersoy a da ölen var napcez.
Ayy konuşturmayın şimdi beni. Travestiye bile bayılabilen erkek milletinden bahsediyoruz.erkekler için böylesi makbul demek ki
Aynen bibi efil efil ohhhhh..
Ayy konuşturmayın şimdi beni. Travestiye bile bayılabilen erkek milletinden bahsediyoruz.Erkekler için makbule değil kendi mantığımızla makbule bakalım.
oooooiç çamaşırınıda giymeseymiş iyi olarmışşşşş ilk resimdeki polis nası bakmış öyleeee
ohhh alttan alttan esiyodur
ayrıca bende rihannayı beğenenlerdenim sesi yokmuş fiIği çirkinmiş yüzü güzel değilmiş şoktayım ah şu bizim kızlar
ohhh alttan alttan esiyodur
ayrıca bende rihannayı beğenenlerdenim sesi yokmuş fiIği çirkinmiş yüzü güzel değilmiş şoktayım ah şu bizim kızlar
Ben de onu diyorum işte.o da doğru gerçi, genelinin mantıgı nefes alsın yeter
Kim kardashian ın karpuzlarına güzel demeyi bilirsiniz amabu gayet ideal. Dolu dolu diyordun hani noldu.
kız sesi güzel bence lafım yok. gözleride çok güzel ama fiziği değil .. bi klibi vardı only girl in the world mesela onda süper :)
Bende beğeniyorum yalan yok,özellikle yüzü hoşuma gidiyor.
Çok büyük onunkide,yemiş yemiş s..ç.mamış
Ben de onu diyorum işte.Bir şeyin kötü olduğu gerçeğinin üstüne ama şunlar şunlar bayılıyor mantığı beni hiç bağlamıyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?