Rihanna ve 2014 CFDA fashion awards taki kıyafeti

negüzel işte efil efil ayrıca videoda o ışıklar altında hiç içi görünmüyor ışıl ışıl parlıyo

Shakira ile olan klibinden sonra şaşırdım açıkçası. Ben Rihanna'nın fiziğini düzgün sanırdım, basenler kötü çıkmış.
Makyaj çok güzel.
Elbisesine gelince, beğendim diyebilirim. Ama alttan gözüken çamaşır bozdu bence. Başka bir şekilde kapatmalıydı, aynı swarowski taşlarıyla mesela. Bir de insan içine çıkmak için biraz fazla cesur. Bir videoklip için daha yerinde olurdu. Sanırım Gaga'ya özendi =)

Kim kardashian ın karpuzlarına güzel demeyi bilirsiniz ama bu gayet ideal. Dolu dolu diyordun hani noldu.

hah işte bak Kim'inkiler kötü benceeee... o aşmış artık yana yana genişlemiş. Ben onunkileri hiç beğenmiyorum... Beğenene de şaşıyorum . Demek ki erkeklere kalça olsun farketmez. Onu o kadar meshur ettiklerine göreee.

Ayy konuşturmayın şimdi beni. Travestiye bile bayılabilen erkek milletinden bahsediyoruz. Erkekler için makbule değil kendi mantığımızla makbule bakalım.

o da doğru gerçi, genelinin mantıgı nefes alsın yeter

ohhh alttan alttan esiyodur

ayrıca bende rihannayı beğenenlerdenim sesi yokmuş fiIği çirkinmiş yüzü güzel değilmiş şoktayım ah şu bizim kızlar

kız sesi güzel bence lafım yok. gözleride çok güzel ama fiziği değil .. bi klibi vardı only girl in the world mesela onda süper :)

Şarkılarını falan çok beğenmeme rağmen, Neyin kafasını yaşadığını çözemedim hatun.

Bak gene neyin kafasında kim bilir.:26:

Ha ses ve şarkıları dersen çok severim kendisinin şarkılarını.

Rihannaaaaa

Mühtiş bir kadın her haliyle favorim her zaman

Kadında vücut var e o da biliyor bizi de bundan mahrum bırakmıyor işte daha ne
Şaka bir yana gerçekten ne giyse yakışır ona çok seviyorummm

kız sesi güzel bence lafım yok. gözleride çok güzel ama fiziği değil .. bi klibi vardı only girl in the world mesela onda süper :)

şimdi bizimkilerden örnek versek rihannanın yanına yaklaşacak çıkamaz bence
bide şöyle düşün düzgün bi hayatı yok uyuşturucu şu bu derken zamanda geçiyor tabiki vucutta deformasyon olucak hiç spor yaptığını görmedim ben mesela normal oyüzden hayat çokda umrunda değil bence onun bakalım nekadar yaşicak

Bende beğeniyorum yalan yok,özellikle yüzü hoşuma gidiyor.

aynen bencede güzel

Ben de onu diyorum işte. Bir şeyin kötü olduğu gerçeğinin üstüne ama şunlar şunlar bayılıyor mantığı beni hiç bağlamıyor yani.

doğrı tabi canım çoğu şey zevk meselesi kişiden kişiye farklılık gösterebiliyor yani

bu hali bana çok basit ve kötü geliyor ama begenenlerde çok gördüğümüz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…