dövmüş ama hala akıllanmamış rihanna daha da azıtmış cıbıl cıbıl pozlar veriyor
ıyıde nerde açıklıyor,nıye dövdugunu?
öfkesini kontrol edememiş işte
sebep? onu sınırlendıren sey neydı?
bu kız,bu çocuğa ne yaptı,ne dedi?
nasıl kışkırttı?
olay acıklıga kavusmamıs hala benım nazarımda..araştırmalar devam etmeli..peşi bırakılmamalı..
nasıl kışkırttı?
olay acıklıga kavusmamıs hala benım nazarımda..araştırmalar devam etmeli..peşi bırakılmamalı..
ben aldatmanın ve siddetin uygulandıgında ciddi anlamda haklı cıkartacak hiç bir neden görmüyorum insanlar neden siddete meyilli olurlar ne kadar kibir desene kendini anlatma yoksunlugundan dır o karsı tarafın iletişimi süper ve kendini güzel bir şekilde anlatabiliyor ama şiddet uygulayan anlatamıyorsa ki genelde erkek olur bu nedense iletişim yönünden bizden daha geriler yani geneli öle anlatamayınca güclü olan siddet uyguluyor sinirini alabilmek için sinir gecince hayvanlına doymasın zaten böle gelir kem küm konusurlar işte
Birde sunu atlamayalım bu insan olanlar için yukardaki vasıf olur ama sapıklar tecavüzcüler böle sapkın insanlar katiller onlar benim gözümde insan olmadığı içn her türlü heyi hak ediyorlar benim nazarımda hayvan bile değiller ama neyse
nasıl kışkırttı?
canım onlar normal değil öfkelerini kontrol edemiyorlar kişilik bozuklukları var hastalar yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?