- 13 Haziran 2015
- 26
- 2
- 6
- 29
- Konu Sahibi selocan1303
-
Hicbir agri aci olmuyor canim sonradan dusmesini riske atma bir hafta cok cabuk geciyor suan ameliyat oldugum bile belli degil ben acik tavsiye ederim ozel hastane diye de tutturma devlet de cok ilgilicevabın için çok teşekkür ederim canım. kapalı olmasını ben istiyorum açık olmasından korkuyorum nedense ama en iyi sonuç açık rinoplastide alınıyorsa açığı da bir kez daha düşünmem gerekecek :)
Hicbir agri aci olmuyor canim sonradan dusmesini riske atma bir hafta cok cabuk geciyor suan ameliyat oldugum bile belli degil ben acik tavsiye ederim ozel hastane diye de tutturma devlet de cok ilgili
2212 canimSelo can sen nekadara ameliyat oldun lütfen cevap yazarsan çok sevinirim
Belma hanim cok iyi bir doktor carsamba gunu ben de kontrole gidecegim burnuma hafif bir darbe aldim da fiyattan emin degilim ama o civarlarMerhabalar ben de kocaeli deyim ve çarşamba gününe randevu aldım Belma Hanıma acaba estetik fiyatı nekadar
merhaba arkadaşlar belma hanıma amelıyat olanlar memnunlar mı benımde yaklasık bır ay sonra amelıyatın var bılgı almakk istıyorum
canım merhaba ben kapalı teknikle ameliyat oldum ve acık ameliyata göre cok daha kolay bide yapay bir görüntüsü olmuyor cok doğal oluyor.burun deliklerinden girilip şekil veriliyor.ben hiç zorluk ve ağrı yaşamadım.burun delikleride içten ufaltılıp burun yapısına göre şekil veriliyor.burun altında kesi olmuyor burun kanatları içten dikiliyor.benim ameliyatım 5 seneyi geçti halende kimse burnun esteikmi demedi yüzüme görede cok güzel oturdu.sen düşünüyorsan iyi bir doktora kapalı teknikle olmanı tevsiye ederim.cevabın için çok teşekkür ederim canım. kapalı olmasını ben istiyorum açık olmasından korkuyorum nedense ama en iyi sonuç açık rinoplastide alınıyorsa açığı da bir kez daha düşünmem gerekecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?