Rinoplasti konusunda beni cesaretlendirir misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi dryfc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
2.568
1.628
133
35
Uzun süredir düşünüp de olamadığım rinoplasti ameliyatını artık olmak istiyorum. Sürekli grip gibi hissediyorum kendimi doğru düzgün nefes alamıyorum ekstra olarak burun ucum çok düşük ve büyük kemerli burnum var. Ama sürekli korkuyorum risklerinden hep kötü ihtimaller geliyor aklıma. Sağlık sorunum sebebiyle olumsuz sonuçlanması korkusu yaşıyorum. Doktoruma anestezi alabilir miyim dediğimde herhangi bir engel alabilirsin ameliyat olabilirsin dedi fakat yine de korkuyorum kanamadan, riskten. Psikolojik olarak da olmak istiyorum. İnsanlar sırf buruna bakarak güzel-çirkin değerlendirmesi yapıyorlar ve bu beni çok üzüyor. Bilinçli bilinçsiz konuşmalarından, davranışlarından anlayabiliyorum. Yaşım 25 artık ertelemek istemiyorum. Sizler nasıl karar verdiniz ameliyat için adım attınız? Sorununuz neydi, ameliyatınız nasıl geçti sonrası nasıldı? Yorumlarınıza gerçekten ihtiyacım var. Teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…