Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka mıııı 1. Hafta derken?? zaten 1. Hafta tamponluydum açılı sen nasıl gezdin öyle ? Ne zaman ameliyat oldun1. Hafta gezmeye başladım kız nolcak sanki burnun düşecek hali yok ya. Evde oturmak yerine yürüyüş yap ödemin azalır açık hava iyi gelir
Ama siz sonra tekrar ameliyat olmuşsunuzBen 10 gün sonra calişmaya başladım
Tabi herkezin süresi değişik geçer ama hareket iyidir.
Emin misin ya daha 1 ay dolmadan ?? Cildim ince deriliymişim sonrasında sorun yaşamak istemiyorumKız nolcak gezilir gezerken bile kaç tane burun ateli çıkmadan gezen insanlara denk geliyorum 21 gün coook uzun biraz gezmek hava almak iyidir lütfen şuan hemen dışarı çık![]()
Aynen oldum ,ikincısı daha kolay geçtiAma siz sonra tekrar ameliyat olmuşsunuz
Belki dikkat etmediğiniz için oldunuzAynen oldum ,ikincısı daha kolay geçti
Eh bende taş taşımadım sırtımda ,normal dikkat ederek rutin hayata devam ettimBelki dikkat etmediğiniz için oldunuz
Tabiki canım neyden oldunuz peki merak ettim yeni ameliyat olunca insan korkuyor ister istemezEh bende taş taşımadım sırtımda ,normal dikkat ederek rutin hayata devam ettim
Ne zaman oldunuz3. ya da 4.gün gezmeye çıkmıştım.![]()
2024 şubat.Ne zaman oldunuz
Hayırlı olsun :) ya bişe sorcam siz ameliyat sonrası hiç esneme oldu mu ben ara ara esniyorum bişe olmaz dimi2024 şubat.
Teşekkür ederim sizinki de hayırlı olsun.Hayırlı olsun :) ya bişe sorcam siz ameliyat sonrası hiç esneme oldu mu ben ara ara esniyorum bişe olmaz dimi