Rinoplasti sonrası tıkanma acil yardım!!

minela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
21
4
86
arkadaşlar merhaba ben cumartesi günü rinoplasti oldum,ameliyattan çıktığımda çok zorlandım burnum tıkalıydı o gece hiç uyuyamadım acayip bi baş ağrısı vardu.Silikon tamponlar var burnumda arada öyle bir dolgunluk ve tıkanma oluyor ki mahvoluyorum.ilaçlarımı sprey krem vs gayet düzenli kullanıyorum ama silikon tampon beni çok rahatsız ediyor.Bir de tampon çıktıktan sonra yine tıkanma olur mu neler yaşadınız?Ben sadece estetik amaçlı olduğum için ilk 2 gün çok pişmanlık yaşadım nefes alamazsam diye ödüm kopuyor.Ağzıdan nefes almak çok yıpratıyor beni.Benim gibi hisseden oldu mu? Sevgiler

Tamponlar çıkana kadar tıkanması çok normal, bende ilk 3 gün sövmüştüm kendime nereden oldum ameliyatı diye. Ameliyattan sonra da elbet tıkanıyor ama temizlemesi daha kolay oluyor. Okyanus suyunu sıkıp hafif sümkürüp kulak çubuğuyla temizliyorsunuz içini, düzeliyor. 1 ay içinde de tamamen açılıyor. Zaten tamponları çıkardıklarında burnunu bi aletle temizliyorlar, nefes almanın ne kadar güzel bir şey olduğunu hatırlıyor insan o anda ya.

Tamponlar çıkana kadar tıkanması çok normal, bende ilk 3 gün sövmüştüm kendime nereden oldum ameliyatı diye. Ameliyattan sonra da elbet tıkanıyor ama temizlemesi daha kolay oluyor. Okyanus suyunu sıkıp hafif sümkürüp kulak çubuğuyla temizliyorsunuz içini, düzeliyor. 1 ay içinde de tamamen açılıyor. Zaten tamponları çıkardıklarında burnunu bi aletle temizliyorlar, nefes almanın ne kadar güzel bir şey olduğunu hatırlıyor insan o anda ya.
Teşekkür ederim Rahatlattınız beni

Back
X