Rinoplasti sonrası

Daphni_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
33
6
1
32
arkadaslar merhaba ben iki gün önce rinoplasti oldum ameliyat sonrasında hic bişey hissetmedim agrım sızım olmadı ama suan evdeyim başım dönüyor bu normalmi ?

tabii normal. birden ayağı kalkınca olur genelde o anestezi etkisidir herkeste olmutştur geçecektir

Bu gün 13. Günüm hiç ağrı sızı çekmedim sadece masaj yaparken hafif bir ağrım oluyor. Şişlikler gün içinde bi hatsafhada oluyor bi kayboluyor. Nefes almam tam 5. Günden sonra müthiş rahatladı. Sürekli burnumu temizliyorum. Ama bu gün fark ettim sağ burun içim şişmiş o neden anlayamadım. Biraz endişelendim. Ama başka sıkıntım yok. Devlet hastanesinde oldum ameliyatı mı. Çıkan sonuçtan şimdilik memnunum. Ama ödem olayı biraz canımı sıkıyor hemen inmesini istiyorum. Burun ucum, burun sırtı, ve kaş ortam olmak üzere bazen 3 boğum görüyorum burnumu :). Masaj yapmak hoşuma gitmiyor bıraksammı diye düşünüyorum ama masajdan sonrada acayip rahatlıyorum. Bazen baş ağrım oluyor sizdede oluyormu? Olmak isteyenler asla ertelemesin, ağrı acı olan bi ameliyat değil. Sadece alçı çıktıktan sonra 1 2 ay kendine dikkat edeceksin ve sabredeceksin.

birde burda bi kız oldu kazak filan giyerkenacıyor dedi bir başkasıbir hafta kankustum dedi aslında korkmuyorum ama ne bilim

bn göğüs estetiği oldum (küçltme) kolumdan yağalındı miyom ameliyatı odum ameliyata alışkınım korkmuyorum ama şekil konusunda endişeliyim yayakışmazsa diyorum

bn göğüs estetiği oldum (küçltme) kolumdan yağalındı miyom ameliyatı odum ameliyata alışkınım korkmuyorum ama şekil konusunda endişeliyim yayakışmazsa diyorum
O zaman karismayin doktora. Sevmediginiz taraflarini soyleyin. Gerisini ona birakin. Yuzunuze yakisacak ayarda yapsin.

morluk şişlik çokmu ya bende perşembeye randevu aldım gün verirse olucam da
Bende cok fazla morluk şişlik oldu gözüm acilmiyodu 2. Gün ama 4. Gün indi gozumun icine kan cöktü doktor derin ince oldugundan boyle oldu dedi. Herseyi geviyorum da geceler cok zor..

Back
X