Rising Star TV8

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.502
En iyi cevaplar
2
69.632
1.623
102
Hülya Avşar, martta TV8'de başlayacak 'Racing Star' yarışmasında jüri üyesi olacağını söyledi fakat yarışmanın ne olduğu hakkında hiç bir yerde bilgi yok !

yükselen yıldız. o ses gibi müzik ama bu sefer yarışmacıları göreceklermiş öyle okudum dün

jurisinde fuat guner ve sertab erener de olacak diye okumustum..ancak program ile kesin bir bilgi yok

Şarkı yarışması diğer şarkı yarışmalarından farkı

Rising Star yarışmacılarını stüdyodaki jüri üyeleri hariç evden o yarışmacıları izleyen seyircilerin online katılımı ile yani kim gitsin kim devam etsin niteliğinde olacak. Tüm Türkiye kendi yıldızını kendi seçecek .

Twitter'da programın yakında başlayacağı yazıyor.Başvurular başlamış .

Demet Akalın ve Mustafa Sandal da var denildi baya bir söylenti var bakalım asıl jüri üyeleri kim olacak

İzledim çok sıkıcı geldi bana bu yarısma jüride demet akalin ve gülben ergen hic olmamis bence, mustafa sandal ve fuat güner de kurtaramamış, kesinlikle o ses türkiyenin yerini tutabilecek bir yarışma değil :/

Cokk sıkıcıydi hic olmamis demet zorla gelmis gibiydi. Hele gulben amann faciaydi muhtesem sivesiyle zenciyle sohbeti beni benden aldi yaşam enerjim damarlarimdan çekildi :))))

Görme engelli yarışmacıda nasıl bir ses vardı öyle, hala ağlıyorum, geri sardım yine dinliyorum.

Jüriler pek izlettirmiyor sanki ya daha eğlenceli hale getirilebilirdi yarışma

son 2 ye kalan kız cok iyiydi
ama şarkı secımi yanlıstı
yazık oldu..gercekten kalitelıydı

Bittide kurtulduk hiç sevilmediğide belli hemen bitmesinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…