Sen italyaya yakışırsın :)
Seni bu kadar mutlu eden ve şaşırtan bir okulsa kabul et ..
Ben büyük olaylar olduğunu sanmıyorum. Onlar alışıktır. Herkesin başına gelebilir, bir yeri kabul edersin, sonra daha iyisinden haber gelir, kaydını yaptırmadan önce vazgeçersin. Sanki onlar düşünemiyor mu sizin başka okullardan da haber beklediğiniz ihtimalini? Duygusal yaklaşmaya gereyok diye düşünüyorum. Çalışma hayatı da öyle mesela. Bir işi kabul edersin, sonra daha çok istediğin yerden de kabul aldığın haberi gelir, usülünce işi tekrar geri çevirirsin. Hayat bu.
Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma bence
Burayı kabul etsen sonra iptal etme şansın var mıhani olurda diger istedigin olur oraya geçsen
Hiç olmaz hatta sevinirim bile. Ben de fikir alışverişinde bulunacağım birilerini arıyorum açıkçası. Çevremde kimse kimseye yardımcı olmak istemiyor bu konularda, herkes hırslı. :)
Bold yeri okurken tovbe Tanrima dedimBen cennette yasiyorum, yani Turkiye'nin guneyinde Ben burda dogmadim ama hayatimin yarisindan fazlasi burda gecti. Soguk iklimli bir yerde yapamam. Almanya'da yasadiklariniza da sasirdim, orada her sey duzenlidir diye dusunmustum.
Hahahha, ucarak gelirim ben.Tipleri de benziyor bize zaten. Ozlemissin de zaten, kabul ederdim ben olsam.
Just hayırlı olsun çok sevindim
Ben kabul ederdim bu okulu, gidene kadar daha iyi bir okul olursa buna teşekkür eder ötekine giderdim :) başka okuldan kabul almazsan da bu nasılsa iyi bi okulmuş
Çok normal bişey bu
Bir ülkeyi seviyor diğerini pek sevmiyorsam biraz da kalbimle karar verirdim.
Bence italyayi kabul edin. Ama 1-2 haftaniz varsa azcik daha bekleyip oyle cevap verebilirsiniz :) bu firsat kacmaz :)
Almanya'ya daha once hic gitmedim. Soguk vs demis burdaki hanim arkadaslar. Giden bilen birisi anlatabilir mi? Hep merak ediyordum
istediğiniz alandan mı geldi teklif önemli olan bu. Evet kendimi geliştirmek istediğim alandan geldi diyorsanız ben kabul ederdim yok öylesine yazmıştım olmaz nasılsa diye diyorsanız diğerlerini beklerdim
ıtlayanın neresınde hangı sehrınde bu okul ona gore fıkrımı soyleyecegımAlmanyada yaşamak ben de istemiyorum hiç açıkçası
Sırf adamlar teknolojide iyiler diye zorluyorum, bak seversin, alışırsın vs diyerek
İtalyada bir okul daha var ama bu kabul eden okula hala şaşkınım
Beni almazlar diyordum
Yani diyorsun ki önüne çıkan teklifi kabul et?
ıtlayanın neresınde hangı sehrınde bu okul ona gore fıkrımı soyleyecegım
hayırlı olsun bence italyayı kaçırma için ısınmış kabul edilmene burdan bile belli oluyor.
Sadece acabalardan dolayı ikilemdesin sanki
Almanyayı boşver. İtalya daki okulu kabul et.
benim aile dostum almanyada tıp üni. de.Almanyada yaşamak ben de istemiyorum hiç açıkçası
Sırf adamlar teknolojide iyiler diye zorluyorum, bak seversin, alışırsın vs diyerek
İtalyada bir okul daha var ama bu kabul eden okula hala şaşkınım
Beni almazlar diyordum
Yani diyorsun ki önüne çıkan teklifi kabul et?
duygusal bakarsak italyaGideyim de ziyaretime gelin
Ben de çok seviyorum ya
Bize çok benziyorlar çünkü
Yaşam tarzları olarak bizden bile keyifler hatta
Taş sokaklarda oturup portakal çiçeklerinin kokuları arasında macchiato içmeyi özledim!
Sevde bunu ben de duygum, hani zorla kolumdan tutup götürecek değiller neticede, sorun olmaz diye düşünüyorum. Son dakika kaydımı dahi yapmasam kaçar.
Peki ayıp olmaz mı?
Nasıl tepki veriyor okullar buna acaba
Nörobilim/bilişsel psikoloji veya bu ikisinin ortak çalışıldığı bir bölüm istiyorum champagnecim
Kabul edilmişsin iştee zorlamadan İtalyaya gidip eğitimine bak bence, tebrik ederim
benim aile dostum almanyada tıp üni. de.
duygusal bakarsak italya
mantik Almanya
amerika yi dusundun mu?
koln uni de. orada yasior zaten. bolm. uroloji.Çok teşekkür ederim :)
Nerede ki?
Görüşleri nedir memnun mu Almanyadan?
Amerikayı uzun zaman önce eledim. Orada birkaç okuldan teklif almıştım ama masterda yapabileceğimi düşünmüyorum, maddi sebeplerle.
Doktorada çok güzel bursları var, üniversitenin çalışanı gibi maaşınız da oluyor ama masterda böyle bir şansım yok. Ancak kenardaki köşedeki okullarda bulabildim.
E öyle okullarda okuyacaksam bir anlam göremedim.
Şimdi istediğim bu gideceğim üniversitede yüksek bir puan, güzel bir araştırma tezi ve staj yapıp CVmi sağlamlaştırmak ki top üniversitelerde şansım artsın. Şu aşamada, o kadar yıldız okullara girebilecek bir puanım yok.
Belki Kanada gibi bir yer de olur :))
Ve aslında bu kabul veren okul da mantıklı sadece o şüpheyi atamıyorum aklımdan acaba Almanya bilim alanında daha mı aktiftir, daha mı çok ileriye gitmeme yardımcı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?