Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
muzurtilki istihareye yatmadım ama bütün gece kabus gördüm okulla ilgili, öğrencileri ölüyordu, başa bela yaratıklar vardı falan bilmiyorum sayılır mı
![]()
koln uni de. orada yasior zaten. bolm. uroloji.
tc den hepsi iyidir :))))) filandiyada (yanlis degilsem) norolojide iyi diye duymustum. ama cok bilgim yok.
tanidigima gelince kendisinde anormal bir bilgi birikimi goremiyorum![]()
masallah sana;
onemli olan gidiyor olman gerisi
teferruat
hakkinda hayirlisi olsun.
neee sanssssssssss
Italyan erkeklerini dusun bencesakasi bir yana surenin sonuna kadar bekle ona gore karar ver. Ama ben olsam italyay giderdim
İtalya candir, oradan bana kart atarsan yok demem![]()
yok canım sayılmaz
onun için niyetine girmen lazım, girmemişsin sayılmaz![]()
At canim cok sevinirim. 3 ay gecirdim biellada,sanirim oraya yakin olacaksin. Cok kocaman bol sanslar diliyorum,hak ettigin degeri goreceginden eminim oralardaSöz senin için çektiğim ilk doğa fotoğrafını atacağım darkcım(baya yeşillik bir yer, Alplerin eteğinde
)
İyi bari yırttık tam da kabul etmeye karar vermiştim çünkü![]()
Evet Almanyada yaşıyorum. Ben sizin gibi düşünmüyorum italyada bilim ve teknikte gayet ilerde. Havası, insanları, sosyal yaşantısı bakımından italya Almayadan kat kat daha iyi. Hatta bence Almanya depresyon sebebiNeden öyle düşünüyorsunuz peki?
Almanyada yaşıyormuşsunuz
Genel bir kanı olarak Almanyanın bilimde daha ileri olduğu görüşü var
Bu kafamı kurcalıyor benim
Fikir ve gözlemlerinizi sunarsanız sevinirim :)
sipariş mi kabul ediyorsun.bende bir toscana şarabı isterim o zaman. ama resmini değil
![]()
kararı verdin ama bence yinede bekle birkaç gün daha. hem karar net otursun kafanda. hemde belki o ara diğerlerinden ses çıkar :) bol şans dilerim bundan sonrası için.
At canim cok sevinirim. 3 ay gecirdim biellada,sanirim oraya yakin olacaksin. Cok kocaman bol sanslar diliyorum,hak ettigin degeri goreceginden eminim oralarda
Evet Almanyada yaşıyorum. Ben sizin gibi düşünmüyorum italyada bilim ve teknikte gayet ilerde. Havası, insanları, sosyal yaşantısı bakımından italya Almayadan kat kat daha iyi. Hatta bence Almanya depresyon sebebi(
Kabul edip sonra vazgeçme şansı yok mu? Almanya sıcak gelmiyorsa hiç gitmezdim, gittiğim yerde mutlu olmak önemli sonuçta. Psikologtun yanlış hatırlamıyorsam. Almanya teknik bölümlerde çok iyi evet, ama psikolojiyi bilmiyorum. Sosyal bilimlerde İtalya daha yakın geliyor bana. Ben mühendis olarak İtalya yı tercih etmiştim yine olsa yine orayı tercih ederim.
Tebrikler bu arada.![]()
Valla Almanyaya da gittim Italyaya da.. okumanın yanında yaşayacaksınız da ona gorede karar vermelisiniz bence. okulunuzdan bağımsız olarak yaşanacak ülke Italya diyorum almanya bana çok soğuk ve farklı gelmisti. eee istediginiz alanmış üstelik ne güzel![]()
Ben olsam kabul ederdim. Ben de kabul almam diye 15-20 yere falan başvurmuştum, sadece araştırma için üç aylık benimki. Sonra bir baktım neredeyse hepsi kabul etti. Bana çalışma konumla ilgili şu konuyu mutlaka konuşalım diyenler mi dersin, bak şu kitap var bunu okudun mu diyenler... Dedim hiç bizim buradaki gibi değilmiş oradaki hocalar. Bizim hocalar maillerine bakmıyor daha doğru düzgünBilgisayarı kullanamayan var. Sonuç olarak, hepsinden sonra bir de çok ünlü ve aynen senin dediğin gibi kabul edilmem dediğim, yerleri sınırlı bir enstitü vardı onlara başvurdum. Ve onlar da kabul etti. Ve ben öncesinde başka şehirdeki bir hocayla görüşmüştüm. Çok da yardımcı olmuştu, kabul mektubunu da gönderdi. Bana hatta kısa bir yaz okulu varmış onu önerdi onlara da başvurdum. Hepsine de gideceğim
100 günüm var tam. O enstitüye gidip başlayacağım. Sonra hocayla randevu ayarlayıp onunla da görüşüp, aralarda bir kaç günlüğüne falan gidip onların kütüphanesinde çalışacağım. O aralarda işte enstitüye döneceğim. Üç hafta o kursa da katılacağım hocanın olduğu şehirde. Bir de sonradan, başka ülkede ama yakın sayılır, bir sempozyum buldum, ona da katılıp bildiri sunacağım. Oh mis
Benden başka yurtdışına giden iş arkadaşlarım bir yıllığına gidiyor da sırf yatıp geliyorlar. Ben de böyleyim.
O okul gerçekten dediğin gibiyse git kesinlikle. Ama bir hafta falan bekle öyle kabul et. Diğer başvurduklarından oradan daha iyi olan var mı? Almanya'ya gitmen alanın açısından ne kadar önemli? Benim alanımda çok önemli mesela, hocalarım izin bile vermez başka ülkeye. Şimdi İtalya'ya gitmen sorun olmasın...
Ben olsam kabul ederim :)
Risk sevmem.
Ne istediğini bilmek ve onu beklemek güzel ama birini seçip bir an evvel netlestirmek de güzel
Güzel bir karar vereceğim umarım![]()