- 23 Ağustos 2010
- 1.662
- 276
- 198
- Konu Sahibi farahnihal
-
Bence makul kosullar
siz giderdiniz yani
Aslında çok abartı bir durum yok. Ama şu açıdan da düşünmek lazım, büyük şehrin kendine göre de sıkıntıları olur. Misali, asgari ücret küçük yerde harcama durumu olmadığından yeterken büyük şehirde 2. katı alsanız yine aynı hesaba gelir. Gerçi bu durum biraz da size bağlı. Para çok çabuk tükeniyor malumunuz. Büyük şehirde de olanak artacağı gibi harcamalarınız da aynı şekilde artacak. Eh gürültü, kalabalık vs de başka bir sorun. Ama büyük yere alışıp küçük şehirlerde yapamayan da çok. Neticede biraz sizin düşüncelerinize bağlı. Eğer sırf para için gidecekseniz, harcamalarınızı da biraz kısmanız gerekecek sanırım. O zaman da büyük şehirde yaşamanın ne anlamı kalacak.
şöyle bir durum var küçük yer olduğu için heray seyahat yapıyoruz gittiğimiz zaman oteldi yoldu en aşağı 300 harcıyoruz ama büyükşehirde yaşarsak ihtiyaç duymayız herhalde, eşimde bende fuzuli harcama yapmayız gerçekten hsap kitap biliriz
eşim büyükşehirde olursam mesai yaparım, burdak işyerinde mesaide yapsa vermiyorlar az miktar veriyorlar..
Öyle ise bir an evvel gidin, en azından o bahsettiğiniz masraflar artan ihtiyaca gider, maaş artışından kalan parayı da güzel değerlendirebilirsiniz.
Ailelere de çok uzak sayılmazsınız bence. Neticede artık evlisiniz ve sizin de bir yuvanız var. Mesafe yakın olduğundan canınız istediği zaman gidebilirsiniz. Aileyle ayrılık olayına çok takılmayın bence
Benim son konum da bunla alakalı..Ben gidiyorum..Tereddütüm çok oldu ,hala da var..Ben de risk aldım.İnşallah iyi olur..
Benim de birbuçuk saat...Birşey değil.Benim tereddütüm şuanki işim çok rahat ,ora yoğun olacal..Evimi dağıtacam ,ailemin yanına taşınacam..Bir deneyin olmazsa gelebilirsiniz sanırım
Ozaman gitmeli şansınızı denemelisiniz.ikinci planlarınız hazır nasılsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?