- 30 Nisan 2024
- 236
- 29
- 18
- Konu Sahibi birsorumva
-
Birşey olmaz korkmayınMerhaba arkadaşlar Regle 4 gün kala prezervatif kullanarak anal yolldan bir yakınlaşmamız oldu ama öncesinde zevk suyu aktı mı akmadı mı emin değilim vajinaya akmış değmiş olma ihtimalini kafamı karıştırmaya başladı her zaman ki regl belirtilerim var ama yine de düşünmeden edemiyorum ihmal var mı dalga geçmeden yargılamadan cevap vermemizi rica ederim lütfen
Prezervatifsiz olmadan değdiyse diyeBirşey olmaz korkmayın
Analdan olan nasin vajina içine girecek ve dışarıda sperm yaşayamazPrezervatifsiz olmadan değdiyse diye
Yapmadan önceden bahsetmiştim o yüzden tedirgin oldumAnaldan olan nasin vajina içine girecek ve dışarıda sperm yaşayamaz
Yani bu şekilde hamile kalırsan seni müzeye koymak lazım :)Merhaba arkadaşlar Regle 4 gün kala prezervatif kullanarak anal yolldan bir yakınlaşmamız oldu ama öncesinde zevk suyu aktı mı akmadı mı emin değilim vajinaya akmış değmiş olma ihtimalini kafamı karıştırmaya başladı her zaman ki regl belirtilerim var ama yine de düşünmeden edemiyorum ihmal var mı dalga geçmeden yargılamadan cevap vermemizi rica ederim lütfen
Birşey olmaz risk yaparsan adetin gecikirYapmadan önceden bahsetmiştim o yüzden tedirgin oldum
ihtimal yok demi abla yaYani bu şekilde hamile kalırsan seni müzeye koymak lazım :)
Yani imkansızın ötesinde bir şey hamile kalman.ihtimal yok demi abla ya
Bu kadar zararlı olduğunu bilmiyordumSağlığınız için korkmalısınız bunu yaparken
Takmadan önce vajina tarafına değdi mi bilmiyorum o yüzden stres yaptım zevk suyu geldi diyeYani imkansızın ötesinde bir şey hamile kalman.
Stres yapmamaya çalışıyorum pekBirşey olmaz risk yaparsan adetin gecikir
Anlaşılmadım sanırım öncesinde prezervatif takmadan önce vajina tarafına zevk suyu geldiyese diye tedirgin oldum o yüzden sordum daAnaldan hamile kalmak mümkün mü sence
Tedirgin olduğum kısmı yazdım ona da bakar mısınızHamile kalmanız mümkün değil. Ama anal seks yapmayın bence, sonra tuvaletinizi tutamaz hale gelirsiniz. Onun yerine düz yoldan sevişin daha iyi.
Saçmalama Ayten çocuk olur mu g…Merhaba arkadaşlar Regle 4 gün kala prezervatif kullanarak anal yolldan bir yakınlaşmamız oldu ama öncesinde zevk suyu aktı mı akmadı mı emin değilim vajinaya akmış değmiş olma ihtimalini kafamı karıştırmaya başladı her zaman ki regl belirtilerim var ama yine de düşünmeden edemiyorum ihmal var mı dalga geçmeden yargılamadan cevap vermemizi rica ederim lütfen
Anlaşılmadım sanırım öncesinde prezervatif takmadan önce vajina tarafına zevk suyu geldiyese diye tedirgin oldum o yüzden sordum da
Bu tarafı sadece biraz kafamı karıştırdı da o yüzden ya sormak istedimSaçmalama Ayten çocuk olur mu g…
Millet aylarca yıllarca deniyor hamile kalmıyor da anal yoldan olacağını mı düşünüyorsunuz yapmayın etmeyin.Anlaşılmadım sanırım öncesinde prezervatif takmadan önce vajina tarafına zevk suyu geldiyese diye tedirgin oldum o yüzden sordum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?