Riskli gebelik

Bern16

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2020
11
3
6
44
Merhaba hanımlar.ikinci gebeliğim .ilki gayet sağlıklı.12 yaşında. Suan 23 haftalık gebeyim.3 hafta önce bebegimde her iki bobrekte ve kanallarda genişleme olduğu, timus bezinin ve idrar torbasinin olmadığını söylediler 😢amniyosentez ve bazi genetik testler yapildi.3 gun sonra çıkacak.Ögrendigim gundem bu yana ben bende degilim.universitede kurul toplanacak ve bir karar çıkacak.buyuk ihtimalle sonlandırmam gerektigi söylenecek.benimle ayni yada benzer durumda olan arkadaşlarım mutlaka vardir.tavsiyelerimize ve dualarınıza ihtiyacim var.rabbim kimseyi boyle çaresiz bırakmasın

Merhaba hanımlar.ikinci gebeliğim .ilki gayet sağlıklı.12 yaşında. Suan 23 haftalık gebeyim.3 hafta önce bebegimde her iki bobrekte ve kanallarda genişleme olduğu, timus bezinin ve idrar torbasinin olmadığını söylediler 😢amniyosentez ve bazi genetik testler yapildi.3 gun sonra çıkacak.Ögrendigim gundem bu yana ben bende degilim.universitede kurul toplanacak ve bir karar çıkacak.buyuk ihtimalle sonlandırmam gerektigi söylenecek.benimle ayni yada benzer durumda olan arkadaşlarım mutlaka vardir.tavsiyelerimize ve dualarınıza ihtiyacim var.rabbim kimseyi boyle çaresiz bırakmasın
Aynı şeyleri bende yaşadım maalesef 28 haftada heyet onayı ile gebeliğim sonlandırıldı. Heyete girmeden önce 12 farklı Dr görmüştü ve kordosentes yapılmıştı. Sonuçlar ciddi anomali tespit edildi..26/06/2020 de normal doğum ile ölü doğum gerçekleşti. Ebe ve dr göstermedi yavrumu bana güzel hatırla diye. Hala kendime gelemedim ama ciddi rahatsızlık lari olan yavrum bu dünyada çok fazla eziyet cekecekti. Sizi çok İyi anlıyorum çok aci ve zor günler bekliyor ama Allahim a sığınıyorum. Rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermezmis. Hakkınızda hayırlısı olsun 🙏

Back
X