• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Riskli gebelik

Sefer123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2025
6
2
1
32
Arkadaşlar merhaba tüp bebek süreci geçirdik gebe kaldım çok şükür 21. haftada detaylı ultrasona gittik bebek gayet sağlıklı çıktı ama bende 5 cm açılma varmış doktor hemen operasyona yönlendirdi ertesi gün serklaj oldum evde yatıyorum 22. haftadayım ama suyum çok geliyo bu normal mi siz nasıl geçirdiniz bu süreci doktorum klinik doktoru mesaj attığımda zeynep kamile yaptırabilirsiniz dedi böyle bir süreç yaşayan var mı panik atağım var içim içime sığmıyor ben nasıl yatarım hastanede

Suyum çok geliyor derken?
Birşey sormak istiyorum ben 14 gün önce 1 kere açık kahverengi akıntı geldi peceteye ve adet olacakmisim gibi semptomlar vardı progesteron fitil verdi kullandım 3 gün önce acile gittim kanama alanı yok gayet iyi demisdi doktor ama şu 4 gündür özellikle bu saatlerde hafif adet sancısı gibi ağrı giriyor anlamadım niye sizde böyle birşey oldu mu

Birşey sormak istiyorum ben 14 gün önce 1 kere açık kahverengi akıntı geldi peceteye ve adet olacakmisim gibi semptomlar vardı progesteron fitil verdi kullandım 3 gün önce acile gittim kanama alanı yok gayet iyi demisdi doktor ama şu 4 gündür özellikle bu saatlerde hafif adet sancısı gibi ağrı giriyor anlamadım niye sizde böyle birşey oldu mu
Bende hiç kanama olmamıştı. Çünkü en başından beri ilk 3 ay progesteron kullandım.

Adet olacakmışım gibi ağrı hep oluyordu, rahim büyüyor o yüzden oluyor genellikle. Siz yine de doktorunuza söyleyin mutlaka :)

Bende hiç kanama olmamıştı. Çünkü en başından beri ilk 3 ay progesteron kullandım.

Adet olacakmışım gibi ağrı hep oluyordu, rahim büyüyor o yüzden oluyor genellikle. Siz yine de doktorunuza söyleyin mutlaka :)
Yarın kontrol var zaten yarın soylicem kafama takılınca 😂😂

Back
X