Risus burun Estetiği Ameliyatı

burnun nasıl oldu çok merak ediyorum düzeldi mi ?
doktorunu tavsiye ediyormusun?
lütfeeen cevap
bende ağustosta görüşmek istiyorum

risus merhaba... öncelikle geçmiş olsun umarım şişliklerin tamamıyle düzelmiştir... ben de bugün hakan beyle görüşmeye gitmiştim şansıma yurt dışındaymış...eylülde dönecekmiş ben de illa onunla görüşmek istiyorum...sen memnun kaldın mı doktorundan bi de kaç ay bekledin ameliyat sırasını bana 5 ya da 6 ay beklersin dediler....:(

merhaba elektra41
bende hakan beyle görüşmek istiyorum sen görüşürsen banada haber verirmisin ben 5-6 ay çanakkaledeyim annem kocaelinde eğer karar verirsem burnumu yaptırıp dönücem ama uzaktayken kararsız kaldım
hakan beyle ilgili başka neler biliyorsun
(özel msj atamıyorum 100 msj olması lazım diyor)

merhaba kızlar, mesajlarınızı şimdi gördüm hemen cevap yazıyorum..
burnumdaki ele gelen kemik hala duruyor ama görüntüde bişey yok.. fotolarda da gözüktüğü gibi..
bi derdim yok şimdilik.
evet hakan bey eylülde gelecekmiş bende muayneye gidicem işte 6 ayımı temmuzda doldurdum..
yok öyle 6 ay falan ne yaptınız :D eğer anestezi raporunuzu ve tomografinizi özelden 1 günde alıp gelirseniz hemen weriyolar ameliyat tarihini ama umuttepe araştırmada anestezi ve tomografi sırası beklerim diyosanız 1 aya anca alırsınız. :D
benim tomografim vardı anestezi raporum yoktu zaten 15 tatilde olacağım için acelemde yoktu 3 hafta sonraya anestezi muaynesi verdiler aynı gün raporumu ve amelyat tarihimi aldım istediğim zamanda da amelyat oldum.

ama sımdı ben bu ele gelen cıkıntıları fılan okuyunca korktum kii :)) benm burnum kemerli bide kazadan dolayı ayrıca bı sıslık olustu orda o zaman o hem gorunur hel elime gelir korktum şimdiiii :))

ama sımdı ben bu ele gelen cıkıntıları fılan okuyunca korktum kii :)) benm burnum kemerli bide kazadan dolayı ayrıca bı sıslık olustu orda o zaman o hem gorunur hel elime gelir korktum şimdiiii :))

Fotoğraflarımda bi şişlik gördün mü ?
demek ki benim hissettiğim zamanla geçen bir ödemmiş
sonuçta estetik oluyorsun gereksiz hoş gözükmeyen herşeyi doktorun yok ediyor..

risus o cıkıntı dedıgın sımdı bellı oluyo mu peki ?yoksa hala sadece elıne mı gelıyo? dert aldı beni :))

ooo cok eski tarıhmıs o yazdgn zaten :) bence o akadr olur..bende 1 2 hafta sonra fılan gıdıcem ınsallah hakan beye olsun bıtsın yaa bundan kotu olmaz herhalde :)

en son öyleydi umuttepe araştırma hastahanesinin plastik cerrahi sitesinde de öyle yazıyor
ne kadar iyi araştırmışsın maşallah :)

:) arastırmadım ki daha doktorlar hakkında bılgı toplama asamasındayım ve tam cesaretlenemedgmden midir nedir yavas yavas ılerlemek ıstıyorum :) narkoz olayından korkuyorum sımdı :( korku bıtmıyo bende :)

:) arastırmadım ki daha doktorlar hakkında bılgı toplama asamasındayım ve tam cesaretlenemedgmden midir nedir yavas yavas ılerlemek ıstıyorum :) narkoz olayından korkuyorum sımdı :( korku bıtmıyo bende :)

sen böyle ondan, bundan korkuyorum diyerek arpa boyu kadar yol alamazsın söyliyeyim bu iş biraz gözünü karartıp yapılabilen bişe :)

sen böyle ondan, bundan korkuyorum diyerek arpa boyu kadar yol alamazsın söyliyeyim bu iş biraz gözünü karartıp yapılabilen bişe :)

gozunu karartana kadar ondan bundan korkulmuyo muydu acabaaa :) gozunu karartmak ıcın once ondan bundan korkmak lazım :))

gozunu karartana kadar ondan bundan korkulmuyo muydu acabaaa :) gozunu karartmak ıcın once ondan bundan korkmak lazım :))

yok canım benim ben olucam bu ameliyatı dedim hiçbişeyi düşünmedim aman narkozdu aman oydu buydu diye sıkmadım kendimi, bundan bahsediyorum ben :)

anladım bebişim doktor olsaymıs hemen gorunseydım bu kadar olmazdım bekledıkce ufunet basıyo :) olmam gerekıyo zaten sorunum war daaa işte :)

anladım bebişim doktor olsaymıs hemen gorunseydım bu kadar olmazdım bekledıkce ufunet basıyo :) olmam gerekıyo zaten sorunum war daaa işte :)

bende kontrole gidemedim bi türlü doktoru bi yakalasam bende gidicemde adam gitti dönemiyo :)

nısan da mı doncekmıs napıo bu kadar gurbet ellerde yaa :) nası beklıcem ben :( 1 ay da amelıyat ıcın koyar mayıs olur :(((( üüüüüü

ya ben hakan beyı bekleyemedım nısandan sonra sanırım amelıyat benm ıcın sıkıntılı olcak.Bende kocaelı uni arastrma hastnesınden gene tonguc isken'e randevu aldım bakalım nolcak

Back
X