Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
risus merhaba... öncelikle geçmiş olsun umarım şişliklerin tamamıyle düzelmiştir... ben de bugün hakan beyle görüşmeye gitmiştim şansıma yurt dışındaymış...eylülde dönecekmiş ben de illa onunla görüşmek istiyorum...sen memnun kaldın mı doktorundan bi de kaç ay bekledin ameliyat sırasını bana 5 ya da 6 ay beklersin dediler....![]()
ama sımdı ben bu ele gelen cıkıntıları fılan okuyunca korktum kii :)) benm burnum kemerli bide kazadan dolayı ayrıca bı sıslık olustu orda o zaman o hem gorunur hel elime gelir korktum şimdiiii :))
ooo cok eski tarıhmıs o yazdgn zaten :) bence o akadr olur..bende 1 2 hafta sonra fılan gıdıcem ınsallah hakan beye olsun bıtsın yaa bundan kotu olmaz herhalde :)
bilmem ben daha hiç gitmedim yurt dısında mıymıs :)
en son öyleydi umuttepe araştırma hastahanesinin plastik cerrahi sitesinde de öyle yazıyor
ne kadar iyi araştırmışsın maşallah :)
:) arastırmadım ki daha doktorlar hakkında bılgı toplama asamasındayım ve tam cesaretlenemedgmden midir nedir yavas yavas ılerlemek ıstıyorum :) narkoz olayından korkuyorum sımdıkorku bıtmıyo bende :)
sen böyle ondan, bundan korkuyorum diyerek arpa boyu kadar yol alamazsın söyliyeyim bu iş biraz gözünü karartıp yapılabilen bişe :)
gozunu karartana kadar ondan bundan korkulmuyo muydu acabaaa :) gozunu karartmak ıcın once ondan bundan korkmak lazım :))
anladım bebişim doktor olsaymıs hemen gorunseydım bu kadar olmazdım bekledıkce ufunet basıyo :) olmam gerekıyo zaten sorunum war daaa işte :)