Risus burun Estetiği Ameliyatı

merhaba kızlar, mesajlarınızı şimdi gördüm hemen cevap yazıyorum..
burnumdaki ele gelen kemik hala duruyor ama görüntüde bişey yok.. fotolarda da gözüktüğü gibi..
bi derdim yok şimdilik.
evet hakan bey eylülde gelecekmiş bende muayneye gidicem işte 6 ayımı temmuzda doldurdum..
yok öyle 6 ay falan ne yaptınız :D eğer anestezi raporunuzu ve tomografinizi özelden 1 günde alıp gelirseniz hemen weriyolar ameliyat tarihini ama umuttepe araştırmada anestezi ve tomografi sırası beklerim diyosanız 1 aya anca alırsınız. :D
benim tomografim vardı anestezi raporum yoktu zaten 15 tatilde olacağım için acelemde yoktu 3 hafta sonraya anestezi muaynesi verdiler aynı gün raporumu ve amelyat tarihimi aldım istediğim zamanda da amelyat oldum.

merhaba risus ,
ben izmitte oturuyoum uzun zamandır ameliyat olmak için doktor araştırıp durdum ve en son bir tanıdığımız umuttepede doktor şahin alagöz e ameliyat oldu bende ona gitmiştim umuttepe ye herşeyim hazırlandı biz sizi arıyacağız denildi ve aradan bir yıl geçti hiç ses seda çıkmadı sonra anlamadım neden böyle oldu ?şimdi tekrar yaz tatilinde ameliyat olmak istiyorum doktor arayışına başladım siz hakan bey e ameliyat olmuşsunuz sanırım sizin nasıl oldu özel muaayanesi mi var acaba nasıl iletişim kurdunuz öğrenebilirmiyim?

merhaba risus ,
ben izmitte oturuyoum uzun zamandır ameliyat olmak için doktor araştırıp durdum ve en son bir tanıdığımız umuttepede doktor şahin alagöz e ameliyat oldu bende ona gitmiştim umuttepe ye herşeyim hazırlandı biz sizi arıyacağız denildi ve aradan bir yıl geçti hiç ses seda çıkmadı sonra anlamadım neden böyle oldu ?şimdi tekrar yaz tatilinde ameliyat olmak istiyorum doktor arayışına başladım siz hakan bey e ameliyat olmuşsunuz sanırım sizin nasıl oldu özel muaayanesi mi var acaba nasıl iletişim kurdunuz öğrenebilirmiyim?

1 yıl hiç ses çıkmadı ve siz de dönüp aramadınız noldu diye ?
hayret bişey ya :20:
hakan bey umuttepede şahin alagöz gibi doktor ordan iletişime geçtim ben ama şuan yurt dışında ne zaman döneceğide belli değil

merhaba risus ,

canm şahin alagöze amelyt olan tanıdğn memnunmu burnundan bnde ona olmayı düşünüorumda?

Back
X