- 10 Nisan 2013
- 3.459
- 3.611
- 248
Randevumuzu hrp oghan ünsl zorba diye alıyoz ama sanırım hep asistanı ile muhatap oldu esiöBizde ona gidiyoruz ama ameliyatımızı baskası yaptı. Zaten asistanları muayene ediyor ama urologumuz baska.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Randevumuzu hrp oghan ünsl zorba diye alıyoz ama sanırım hep asistanı ile muhatap oldu esiöBizde ona gidiyoruz ama ameliyatımızı baskası yaptı. Zaten asistanları muayene ediyor ama urologumuz baska.
Ayy hiç sorma tatlım ya ameliyatı orhan dr yaptı ameliyatın 6.ayi test yaptık asistanı vardı neyse o yorumladı neyse bu sefer 8.ay tekrar test yaptık yine asistanı var çok üzüldüm doktorumuz değeri görsün yorumlasin istedik .asistanı pek bilmiyor gibi geldi bana .Bu arada kaderimiz aynı aynı dr mu ameliyat olmuşlar.peki tatlım aşılama tutmazsa ne yapmayı düşünüyorsun.insallah tutar canım ya uğraşmazsın ben çok uğraşıyorum valla kimse uğraşmasinRandevumuzu hrp oghan ünsl zorba diye alıyoz ama sanırım hep asistanı ile muhatap oldu esiö
Ayy hiç sorma tatlım ya ameliyatı orhan dr yaptı ameliyatın 6.ayi test yaptık asistanı vardı neyse o yorumladı neyse bu sefer 8.ay tekrar test yaptık yine asistanı var çok üzüldüm doktorumuz değeri görsün yorumlasin istedik .asistanı pek bilmiyor gibi geldi bana .Bu arada kaderimiz aynı aynı dr mu ameliyat olmuşlar.peki tatlım aşılama tutmazsa ne yapmayı düşünüyorsun.insallah tutar canım ya uğraşmazsın ben çok uğraşıyorum valla kimse uğraşmasin
Anladım canım inşallah tutar tabii.bizim ameliyat sonrası 8.ay değerler sayı 178 milyonYok ya biz ameliyattan 70gün sonra test verdik gidin artık herseyiniz normal dedi. Morf 2 den 11 e çıktı ki 70günlük xaman diliminde bunlar oldu bin maşşallah.
Canım ya hiç tutmama ihyimalini düşünmek bile istemiyorum. Şimdilik tutacak gibi konsantre olmaya öalışıyorum ve bişey soruvam benim biraz akıntım var. Bu normal mi. Ayyy 10 gün nası geçicek yaaaa :) olacak inşallah senin de benim de hiç motal bozma. Zahmetsiz rahmet olmaz unutmaaa :)
Anladım canım inşallah tutar tabii.bizim ameliyat sonrası 8.ay değerler sayı 178 milyon
Konsantrasyon 90 milyon
Ileri hızlı % 25
Morfoloji kruger % 6 oldu .
ameliyat öncesi morfoloji kötüydü ileri hızlı hiç yoktu şükür düzeldi bi daha gelmeyin normal olur dedi ameliyatın 11.ayindayiz maalesef hala olmadı .inşallah en kısa sürede ikimizde hamile kalırız
Tatlım aşılama sonrası göğüslerim taş gibi oldu ve deyince çok açıyordu akıntım olmadı canım ama benim yumlar sol tarafta oldu orda sürekli hareketlenme oluyordu.ama bunlar hep ilaç etkileri canım çünkü aşılama öncesi bi kere daha klomen kullanmıştım yine aynı yan etkiler oldu .akıntım hiç olmadı tam tersine adete kadar olmadı adet olacağım i akıntı dan anlardim.adetim normalde 6 gün sürer 3 gün yoğun kanama olur ilaçtan dolayi adetim 3 gün sürdü 1 gün yogun kanama olduOoo maşşallah süper değerleriniz. Allah gönlünüze göre versin inşallah. Ya ben de ondan korktuğum için beklemek istemedim. Bakalım artık nasıl olacak. Sen de de akıntı falan varmıydı asılama sonrasında. Benim sol tarafta sanki yumruk var ve az akıntım var
Tatlım aşılama sonrası göğüslerim taş gibi oldu ve deyince çok açıyordu akıntım olmadı canım ama benim yumlar sol tarafta oldu orda sürekli hareketlenme oluyordu.ama bunlar hep ilaç etkileri canım çünkü aşılama öncesi bi kere daha klomen kullanmıştım yine aynı yan etkiler oldu .akıntım hiç olmadı tam tersine adete kadar olmadı adet olacağım i akıntı dan anlardim.adetim normalde 6 gün sürer 3 gün yoğun kanama olur ilaçtan dolayi adetim 3 gün sürdü 1 gün yogun kanama oldu
Evet en zoru zaten beklemek tedavi aşaması bi şekilde geçiyor .inşallah sonu güzel olur canım allah Nasip eder inşallah 3 yıldır ömrüm rize yollarında geçti şimdide trabzon yollarına düşüyoruz rabbim yardım eder inşallahBenimde ikisi de solda olmuş. Ama bende hassasiyet yok göğüslerde. Hattta gayet iyi durumdalar ne acı var ne şişlik ne de hassasiyet. Sol tarafımda bi icraatler var. Oyyyy ben nasıl bekliyecemm :))
Evet en zoru zaten beklemek tedavi aşaması bi şekilde geçiyor .inşallah sonu güzel olur canım allah Nasip eder inşallah 3 yıldır ömrüm rize yollarında geçti şimdide trabzon yollarına düşüyoruz rabbim yardım eder inşallah
Merhaba canım.bat ne zaman inşallah aşılaman tutar canım.İnşallah canım. Dualrım seninle. Bizler de sağlıklı hamilelikler yaşayıp sağlıcakla kuvaklarımıza alıcaz bebişlerimizi inşallahhhhh