Tüp Bebek Merkezleri Rize şar hastanesinde aşılama yaptıran yaptırmayı düşünen???

150tl hastane ye 150de gözlem tıp merkezine dediler. doğru mu canım? ya bekleme konusunda da artık beklemek istemiyorum. bir de yaşım olmuş 29 30 , e bir bebişimiz olsun artık :( ben memurum ve hergün hergün iş ortamında olsun aile ortamında olsun sosyal hayatta olsun sorular ve sorular...sıkıldım artık ya :(

Evet canım aynen doğru ücretler. Bende aynı durumdayım her yerden üstüme geliyorlar Zor valla allah kimsenin başına vermesin .inşallah en kısa sürede hamile kalırız

Evet canım aynen doğru ücretler. Bende aynı durumdayım her yerden üstüme geliyorlar Zor valla allah kimsenin başına vermesin .inşallah en kısa sürede hamile kalırız

inşalllahhh canım yaaaaa :) sen de çalışıyor musun? valla çok büyük tevafuk oldu seninle karşılaşmam. baya da benzer özelliklerimiz var. aynı dertlerden muzdaribiz aynı yerde yaşıyoruz -aynı doktora gidiyoruz :) kız ikimizde aynı zamanda hamış olsak ne güzel olur ya :))
ne zaman test yapıyorsun? heyecanlı mısın..

inşalllahhh canım yaaaaa :) sen de çalışıyor musun? valla çok büyük tevafuk oldu seninle karşılaşmam. baya da benzer özelliklerimiz var. aynı dertlerden muzdaribiz aynı yerde yaşıyoruz -aynı doktora gidiyoruz :) kız ikimizde aynı zamanda hamış olsak ne güzel olur ya :))
ne zaman test yapıyorsun? heyecanlı mısın..

Ben yeni işten çıktım canın gümrük firmasında çalışıyordum işten çıkınca aşılama ile uğraşıyorum sen merkezde mi yaşıyorsun. Evet ya yaslarimz eslerimizin ameliyatı çok benziyor hersey allah karşılaştırdi belkide.benim bat günüm perşembe canım ama test yapsam yarın çıkar aşılama günüm üstünden 14 gün geçmesi lazım yarın 14.gun biraz beklemek istiyorum canım.heycan fazla yok 3 yıl oldu artık gitti heycan

Son düzenleme:
Ben yeni işten çıktım canın gümrük firmasında çalışıyordum işten çıkınca aşılama ile uğraşıyorum sen merkezde mi yaşıyorsun. Evet ya yaslarimz eslerimizin ameliyatı çok benziyor hersey allah karşılaştırdi belkide.benim bat günüm perşembe canım ama test yapsam yarın çıkar aşılama günüm üstünden 14 gün geçmesi lazım yarın 14.gun biraz beklemek istiyorum canım

evet canım merkezdeyim. ya iyi bekliyosun ben olsam çatlardım meraktan hemen gider yaptırırdım test:) ALlahım inşallah hayırlı sonuçlar ile karşılaşmanı nasip etsin. şimdilik ben çıkıyorum. inşallah yarın yine görüşürüz. Allaha emanet ol, güzel hem de çoook güzel haberler vermen duasıyla hayırlı geceler kardeş :)

evet canım merkezdeyim. ya iyi bekliyosun ben olsam çatlardım meraktan hemen gider yaptırırdım test:) ALlahım inşallah hayırlı sonuçlar ile karşılaşmanı nasip etsin. şimdilik ben çıkıyorum. inşallah yarın yine görüşürüz. Allaha emanet ol, güzel hem de çoook güzel haberler vermen duasıyla hayırlı geceler kardeş :)

evet ama her ay hüsran olunca böyle oluyor demek . canım inşallah hayırlı haberler alırız .iyi geceler .gorusuruz canim

evet ama her ay hüsran olunca böyle oluyor demek . canım inşallah hayırlı haberler alırız .iyi geceler .gorusuruz canim

Maalesef bugun kırmızı kart gördüm. 3. Günü klomeni sabah aksam kullanmaya başlicam. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah

[emoji20] üzülme canım herseyde bi Hayır aramak lazım .kismet 3.gun kullan adetin 12 günü dr git canım

12.günü cumartesine denk geliyor. 13.gün de pazar ne yapıcam ben şimdi doktoru mu arıyım hemen :(

Evet canım ya biraz umudum vardı kısmet değilmiş demek üzüldüm yaaa

bak canım üzülme tamam mı. gerçi üzülme deyince olmuyor insan gene kendini yıpratıyor ama bak biz üzülürsek eşlerimiz daha çok üzülür. o yüzden üzülmek falan yok. bir deeeeee bak ikimizde aynı gün olduk demek ki aynı zamanda ilaç kullanıp aşılama olup aynı anda hamişlik haberimizi vericez birbirimize :) hiiiiiç moral bozmak yok daha güzel günler bizimle olacak Allahın izniyle

bak canım üzülme tamam mı. gerçi üzülme deyince olmuyor insan gene kendini yıpratıyor ama bak biz üzülürsek eşlerimiz daha çok üzülür. o yüzden üzülmek falan yok. bir deeeeee bak ikimizde aynı gün olduk demek ki aynı zamanda ilaç kullanıp aşılama olup aynı anda hamişlik haberimizi vericez birbirimize :) hiiiiiç moral bozmak yok daha güzel günler bizimle olacak Allahın izniyle
Evet canım adetin tam sökülmedi kahverengi akıntı var test yaptım negatif yarın sokulur sen benden birgün önde olursun aynı güne randevu alırız belki denk gelir :)

Evet canım adetin tam sökülmedi kahverengi akıntı var test yaptım negatif yarın sokulur sen benden birgün önde olursun aynı güne randevu alırız belki denk gelir :)

benim de az geldi ama ben bugünü birinci gün olarak kabul edip perşembe günü klomeni kullanmayı düşünüyorum şekercim :) evet ya rizede şarda görüşürüz belki :) bu ay hemen başlıyosun de mi ikinciye?

Back
X