Sivilceli Ciltler Roaccutane kullanan arkadaşlar yarım edebilir misiniz?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Bende bugün cildiye uzmanına gittim bana roucutanne önerdi yarın tahlil yaptırıp başlıcam güçlü bir güneş koruyucu da yazacak ama aranızda garnierin güneş koruyucusunu kullanan varsa doktor kesinlikle kullanmayın dedi bilginiz olsun

ben kullanmıştım yağlı bir his bırakıyor ciltte şuan doktorun tavsiyesiyle solante acnes kullanıyorum

sanada büyük ihtimalle solante, avene ,bioderma, holiacare, hamilton, coppertone,la roche posay bunlardan birini verir

şu ilacı hiç sevmiyorum ama mecburum tek çaren bu dedi:( seneye bu zamanlar güzel bir cildim olur inş

bende kullandım bunu ama 17 yaşımda falandı uzun zaman oldu 9 sene geçti aradan çok sivilcem vardı 1 haftada geçirdi cildi çok kuruttuğundan bepanten krem vermişti onu kullanıyodm sürekli pul pul dökülmeler oluyodu çünkü güneşe çıkarkende güneş kremi kullanıyodum kilo almadım çok uzun süre kullanmadığımdan ama insanın psikolejisini biraz bozuyo yan etkilerinde bile yazıyodu intihar gbi durumlarda karşılaşılabiliyomuş yanlış hatırlamıyosam bide böbreklerde sorun yaratabiliyo onuda tahlille bir sorun olup olmadığını kontrol altında tutabiliyolar zten umarım kurtulursun sende

Tamam canım kullanan herkes paylaşsın inşallah bebek gibi ciltlerimiz olsunn:)

Canım başladın mı ilaca ben bugün yarın başlayacağım 30 ml verdi doktorum başlangıç için :)

bende kullandım bunu ama 17 yaşımda falandı uzun zaman oldu 9 sene geçti aradan çok sivilcem vardı 1 haftada geçirdi cildi çok kuruttuğundan bepanten krem vermişti onu kullanıyodm sürekli pul pul dökülmeler oluyodu çünkü güneşe çıkarkende güneş kremi kullanıyodum kilo almadım çok uzun süre kullanmadığımdan ama insanın psikolejisini biraz bozuyo yan etkilerinde bile yazıyodu intihar gbi durumlarda karşılaşılabiliyomuş yanlış hatırlamıyosam bide böbreklerde sorun yaratabiliyo onuda tahlille bir sorun olup olmadığını kontrol altında tutabiliyolar zten umarım kurtulursun sende

Karaciğer sorunu yapıyormuş canım, doktora psikolojik rahatsızlık yapar mı dedim güldü resmen bana :26:
Tabi ki de yapmaz ilaç kullanırken bu tarz rahatsızlık geçiren kişilerde genelde başka sorun oluyor ama ilaç çok yan etkili olduğu için ilaç yaptı diyorlar dedi. :31:

Son düzenleme:
ben bugün kan tahlillerimmi yaptırdım yarın gidicem doktora banada 30 ml ile başlarız demişti. yarın alırım

ben bugün kan tahlillerimmi yaptırdım yarın gidicem doktora banada 30 ml ile başlarız demişti. yarın alırım

Ben aknetrent alcam canım, ablam eczacı roaccutane yi satan firma diğerlerine göre çok daha fazla fark alıyor. Doktora söyledim Aknetrent kullanabilirsin dedi. Zaten ikisi aynı ilaç sadece firma ismi farklı. 7 Tl tuttu benim aknetrent.

Son düzenleme:
bu ilaç illet bir ilaçtır canım... ve ben bu ilacı kullandıktan sonra pek etkilemediği %98'lik kısımdanım canım.. bu yüzden bu ilacı boşu boşuna kullanmış olmak sinirlerimi zıplatıyor... illet bir ilaçtır... dudakların şişer balon gibi olur benim gibi kalın dudaklıysan anjelina jolie'ye dönersin, kilo aldırır ilk aylar.... derin pul pul olur dökülür... sürekli nemlendirici lazım.. dudakların çatlar, derin dökülmeye başladığı için kafanda kocaman kocaman kepekler oluşur... hala hatırlatıkça tüylerim diken diken oluyor....

bu ilaç illet bir ilaçtır canım... ve ben bu ilacı kullandıktan sonra pek etkilemediği %98'lik kısımdanım canım.. bu yüzden bu ilacı boşu boşuna kullanmış olmak sinirlerimi zıplatıyor... illet bir ilaçtır... dudakların şişer balon gibi olur benim gibi kalın dudaklıysan anjelina jolie'ye dönersin, kilo aldırır ilk aylar.... derin pul pul olur dökülür... sürekli nemlendirici lazım.. dudakların çatlar, derin dökülmeye başladığı için kafanda kocaman kocaman kepekler oluşur... hala hatırlatıkça tüylerim diken diken oluyor....

Hadi ya dudakları kalınlaştırdığını bilmiyordum :26: zaten dudaklarım çok kalın benim iyice ağzım kapanmaz o zaman :9:
kilo almamak için spora başlayacağım canım zaten şuan ideal kilomdayım kesinlikle kilo almak istemiyorum..
Saç içinde hasftada bir saf zeytin yağı sürmeyi planlıyorum saç derime.. Umarım kepeklenmeyi önler.. :31:
Sonuç güzel olsun da katlanacağım artık.. :31:

umarım işe yarar canım.. o kadar eziyeti boşa çeken biri olarak acayip sinir bozucu bir durum oluyor...

umarım işe yarar canım.. o kadar eziyeti boşa çeken biri olarak acayip sinir bozucu bir durum oluyor...

Haklısın canım, zaten insan krem bile işe yaramayınca sinirleniyor. Bu kadar yan etkili bir ilaç da işe yaramazsa gerçekten çok üzülürüm.. :31:

Karaciğer sorunu yapıyormuş canım, doktora psikolojik rahatsızlık yapar mı dedim güldü resmen bana :26:
Tabi ki de yapmaz ilaç kullanırken bu tarz rahatsızlık geçiren kişilerde genelde başka sorun oluyor ama ilaç çok yan etkili olduğu için ilaç yaptı diyorlar dedi. :31:

nasıl gülmüş anlamıyorum bu ilaç kesinlikle psikolojik etki yaratıyor az bir şey varsa onu tetikliyor benim doktorum sıkıntı olursa psikiyatriye sevk ederiz demişti psikolojik etkisi var bunu atlatmak insanın elinde tabi ki

Merhaba arkadaşlar uzun süredir sivilce, akne tedavisi görüyordum.
Kullanmadığım krem, hap kalmadı ama malesef sivilcelerim azalmak yerine iyice arttı, çok rahatsızlık duymaya başladım. Yüzümde pek olmuyor tek tük ama sırtımda ki sivilceler canımı acıtıyor artık. :31:
Doktorum roaccutane kullanmamı söyledi. Pazartesi tahlil yapıp başlayacağım. Yaz olduğu için ilk aylar dozunu az tutup kışa dorğru yükselteceğini söyledi.
Ama yan etkisi çok olan bir ilaçmış onu geçtim güneşe çıkmamam gerekiyormuş.
Bu ilacı kullanan arkadaşlar size bir kaç sorum var.
1) Yazın bu hapı kullanırken nelere dikkat ettiniz? Güneşe çıkma, vs..
2)yüzünüzde her hangi bir iz kaldı mı?
3)ilk 3 ay sanırım sivilceleri çoğaltıyormuş sizde de bu oldu mu?
4)Hapın yanın da ek krem vs doktorunuz önerdi mi?
5)Bu hapı kullanırken ajda yapmanın bir zararı var mı?
6) Hap kilo aldırıyor diye duydum doğru mu?

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.. :16:

kız kardesim kullanıyor 17 yaşlarında ..
kesinlkle gunese cıkma cıkarsanda yuksek koruma faktorlu krem kullanmalısın zaten onuda 2 3 saatte bır tekrar surmelısın cıldı kurutuyo ılac zaten bı de gunese cıkma derım yanı o da epey kurutur cunku
kardesımın sadece sırtında vardı cok fazla..omuzlarında ve gögüsünün ustunde yani tsirt giydiginde onden cok belli oluyodu
3. ayı suanda akneler gitti ama o kırmızı lekeler devam edıyor bıde bnm kardesim krem surmekten nefret ettıgı ıcın bacak ve kolları ıyice kurudu ve kaşımaktan yara yaptı sakin sen kurutma cildini vucut kremı kullan hep
fazla cogalmadi bizde ama kırmızı lekelerı hala aynı azalmadılar..
ek krem olarakta hametan cok ıyı cok yaglı bı krem onu kullanıyo dudaklara vucuda da bepanthen.. göz kuruluğu içinde refresh diye göz damlası verdi.. cok iyi geliyo ..
agda yapmamalısınn saakın yapma.. tahriş edecek herseyden uzak durmalısın.. kardesim camsakızını elıne alıp tek tek temizlemeye calısıyodu ozel bolgeyı.. ve koltuk altını..cilde yapıştırmadan..
kilo aldrmıyor.. sadece kolesterolu yukseltr bnm kardesım yaglı yemıyodu dıkkat edıyodu yukselmedı o yuzden kolesterolu..

umarım sende atlatrsın kardesımde atlatır.. cunku gercekten psikolojik olarak cok etkiliyor bu akneler..

Guzel bi ilac akne kalmio cildiniz bebis gibi oluyo.
Kullanirken ozellikle dudaklarda kuruluk yapiyo.
ve cok yanetkisi var.
Acelen yoksa ablacim kisa dogru kullan bence

Yaklaşık 6 ay boyunca günde 50 ml kullandım yoğunluğunu sen düşün

1) Yazın bu hapı kullanırken nelere dikkat ettiniz? Güneşe çıkma, vs.. - Kaliteli olmasına özen göster ve yüksek faktörlü bir güneş koruyucu kullan ( Güneş koruyucuyu sadece güneşe çıkarken değil her zaman kullanmalısın , evdeki ışık bile yüzüne etki eder )

2)yüzünüzde her hangi bir iz kaldı mı? En önemlisi bu evet kaldı maalesef , sivilcelerimin geçtiği yerde sivilce izleri kaldı,
Bu 4.sorunla aynı eğer hapla beraber krem vs vermiş olsaydı pürüzsüz bir cildim olabilirdi.
İçten tedaviyle beraber dıştan mutlaka bir ürün kullanmalısın sakın ihmal etme olur mu .
Şöyle düşün sivilcelerinin içi dolu hap içerden kuruttuğunda kurutulan bölgedeki sivilcenin olduğu yer içindeki iltahap gittiği için
çukur kalmış oluyor. Ama aynı anda dışardan peeling etkili bir kremle bunu sıfır hale getirebilirsin.

3)ilk 3 ay sanırım sivilceleri çoğaltıyormuş sizde de bu oldu mu? hayır kesinlikle olmadı , bir iki hafta işe yaramadığını düşündüm
düzenli kullanmayı asla bırakma, hiçbir ilaç düzenli ve saatinde kullanmadığın sürece işe yaramaz.

4)Hapın yanın da ek krem vs doktorunuz önerdi mi? bunu asla atlama dışardan bir şey kullanmazsan iz kalır tatlım
Ama bu seni korkutmasın ilaç süper bir ilaç sivilcenin s si kalmayacak yüzünde eğer aynı anda dıştan da bir ürün kullanırsan bebek gibi bir cildin olur

5)Bu hapı kullanırken ajda yapmanın bir zararı var mı? Cilt hassas ve ince olacağından yapmamanda fayda var ,
bi süre ağda dışında çözmeye çalış bence
6) Hap kilo aldırıyor diye duydum doğru mu? Hayır canım kesinlikle aldırmıyor yok öyle bir şey

:))) geçmiş olsun

bende geçen sene ağustos ayında başladım ilaca. aynısı değil ama aynı etkileri yapıyor.

yazın güneş kremi sürüyordum yüzüme ve mümkün oldukça dışarı çıkmıyordum.
ben 8 ay kullandım geçen mart gibi bıraktım.şuan hafif olarak izlerim var ama doktor iz geçirici krem veriyormuş ben almadım onu. zamanla soluyor zaten izler ilk zamanlardaki gibi değil.
benim cildim çok kuru olduğu için ekstre bir krem verdi doktor. günde 3 defa krem sürüyordum yüzüme ama son 3 ay hiç sürmemeye başlamıştım.sanırım cildim alışmıştı.
hap kullanırken ağda yapılmıyor çünkü cilt çok hassaslaştığı için iz kalma ihitmali çok yüksek.
kilo aldırmıyor aksine zayıflatıyor ben etrafımdakilerden hep öle gördüm.

ben bu sivilceden çok çektim.allah kimseye çektirmesin.benimkiler anormal derecedeydi.
ek olarak ilac içtiğim dönemde bol bol su içtim.dudaklarıma sürekli krem sürdüm.hiç makyaj yapmadım.mümkün oldukça sivilcelerle uğraşmamaya çalıştım.

şimdi gören herkez ne kadar güzel olmuş yüzün diyor. az biraz iz var onlarda biterse tam olacak inş.

sana şimdiden allah sabır versin.

Canım bende 8 ay kadar zoretanin kullandım 2 yıl bebek gibi oldum ama 2 yıl snra yine çıktı bir de benimkiler iltihaplı olanlardan değil iri ama ucu yok...A caba gitsem doktora bundan yazar mı kiii , bir de canım sivilceleri ilk ay pörtletiyor mu:( Bana bu konuda yardımcı olur musunnn

Bayanlarda sivilce probleminin sebebi genellikle 'polikistik over' denilen yumurtalıklarla ilgili bir problemdir. Kadın dogum'a gidip yumurtalıklarınızı ultrason ile bu problem için kontrol ettirin. Çözümü dogum kontrol hapıdr. İlk ayda sivilcelerinizin geçtigini farkedersiniz.

Bayanlarda sivilce probleminin sebebi genellikle 'polikistik over' denilen yumurtalıklarla ilgili bir problemdir. Kadın dogum'a gidip yumurtalıklarınızı ultrason ile bu problem için kontrol ettirin. Çözümü dogum kontrol hapıdr. İlk ayda sivilcelerinizin geçtigini farkedersiniz.

Ben cildiyeye gittiğimde kadın doğuma yönlendirmişti polikistik over varmış yaklaşık 8 aydır kullanıyorum ama benimkilerde azalma olmadı büyük bir ümitle bekliyorum aynı zamanda sivilce tedavisi de görüyorum canım.

Merhaba arkadaşlar uzun süredir sivilce, akne tedavisi görüyordum.
Kullanmadığım krem, hap kalmadı ama malesef sivilcelerim azalmak yerine iyice arttı, çok rahatsızlık duymaya başladım. Yüzümde pek olmuyor tek tük ama sırtımda ki sivilceler canımı acıtıyor artık. :31:
Doktorum roaccutane kullanmamı söyledi. Pazartesi tahlil yapıp başlayacağım. Yaz olduğu için ilk aylar dozunu az tutup kışa dorğru yükselteceğini söyledi.
Ama yan etkisi çok olan bir ilaçmış onu geçtim güneşe çıkmamam gerekiyormuş.
Bu ilacı kullanan arkadaşlar size bir kaç sorum var.
1) Yazın bu hapı kullanırken nelere dikkat ettiniz? Güneşe çıkma, vs..
2)yüzünüzde her hangi bir iz kaldı mı?
3)ilk 3 ay sanırım sivilceleri çoğaltıyormuş sizde de bu oldu mu?
4)Hapın yanın da ek krem vs doktorunuz önerdi mi?
5)Bu hapı kullanırken ajda yapmanın bir zararı var mı?
6) Hap kilo aldırıyor diye duydum doğru mu?

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.. :16:
bende 5,5 ay kullandım bu ilacı.. kabul yan etkisi çok olan bi ilaç ama o kadar uzun tedavilere rağmen sivilcenin tek çözümü... güneşe pek çıkmamaya gayret gösterdim yüzümde sivilceler çıktı ama öyle aşırı değil ve 3. aydan itibaren inanılmaz etkisini gördüm... bir daha hiç sivilce çıkarmadım tedaviden sonra ufak tefek bi iki tane stresten sadece.. ama şunu söyleyeyim cildimde hassaslık oluştu ama sivilcelerden kurtulmaya değer ;) kilo mevzusuna gelince ben böyle bi yan etki görmedim.. zaten ilacı kullandığın sürece aşırı yağlı şeylerden ve a vitamini içeren yiyeceklerden uzak durmak da fayda var ... geçmiş olsun

Back
X