Sivilceli Ciltler roaccutane kullananlar yardım lütfen !

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Diyomki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
7
2
1
merhabalar ;
bi çok kişi gibi benimde piyasada kullanmadığım hap krem kalmadı. her gittiğim doktordan roaccutane tavsiyesini aldım ama korkumdan baslayamadım. sivilcelerim iri ve iltihaplı olmamasına rağmen yıllardır geçmiyor ve durduramıyorum her gün bir yenisi ekleniyor. cilt temizliği nemlendirme hepsini aksatmadan yaparım yıllardır ama nafile. en sonunda dün doktorum roaccutane baslıcaz sana ekim ayında dedi çok araştırdım ve kullanmaya karar verdim ama doğru bir karar mı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim :)

Ayyy canım ben de senin gibiydim her gittigim Dr a yok ben istemiyorum diyodum her gün internet ten arastiyodum kafayı bozmustum yani bu ilaçla ama sonunda karar verdim kullancam diye şimdi altıncı ayim bitmek üzere güzel ama iz kaldı biraz o da benim yüzümden sanırım yazın deniz güneş çok kaldım sana tavsiyem güneş kremi ni yüzüne sıva çok çok su iç üç lt içiyorum ben günde ve hametansiz dışarı çıkma hep sur dudagina o kremi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…