Merak etme hi. canım senin daha çooook erken ^^ bu ilaç kullanırken cildi baya bir soyuyor da, düzelir. Zaten düzelmeyenlere doktor krem veriyor tedavi sonunda
Canını sıkmana gerek yok canım daha yeni başlamışsın. Psikolojik durumunu ne kadar iyi tutarsanız o kadar erken sonuç alırsın. O yüzden takma kafana. Şunu bil ki ne olursa olsun yüzün eskisinden çok çok daha güzel olacak bana gelirsem. Benim cildim bahsettiğiniz çukurlaşmalardan yoktu tedaviye başlamadan önce umarım tedavi bitince de oluşmaz.
Merhaba arkadaşlar :) ben roaccutane kullanıyorumve ilk ayım bitti. Bu ilacı kullanan arkadaşlara seslenmek istiyorum (tedavisi bitmiş veya devam eden). Siz bu ilacı kullanırken yüzünüzü hangi nemlendiriciyle nemlendirdiniz ve hangi yüz yıkama jeliyle yıkadınız? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Cnm 9 ay kullandim.. Bitteli 2 sene oldu. dudaklarima bepanten bebek kremi kollarima da excipial lipo ve axene gunes kremi kullandim. Benim kollarima kadar yara olmustu. Yuzumu evde ne varsa onunla yikadim garnierin urunleri vardi sanirim ozamanlar bende.. bol su iciyordum onu hatirliyorum. Ve dudagimi surekli kremliyordum.. kaniyordu cunku.. cok sukur gecti.. sadece cukurlar var az.. onlar kaliyor o da eskiden hep oynardim ondan kalma.. gecmis olsun cnm simdiden...