Roaccutane kullananlara sesleniş

hvvavc

#pasaklıkontes
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
30
34
3
Merhaba arkadaşlar :) ben roaccutane kullanıyorumve ilk ayım bitti. Bu ilacı kullanan arkadaşlara seslenmek istiyorum (tedavisi bitmiş veya devam eden). Siz bu ilacı kullanırken yüzünüzü hangi nemlendiriciyle nemlendirdiniz ve hangi yüz yıkama jeliyle yıkadınız? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Bir zararı yok mu o ilacın? kız kardeşimde kullanmaya başladı daha yeni. Dr ona dudak nemlendiricisinin bile markasını vermiş bunları kullan harici başka bişey kullanma diye. Sabun yüz yıkama falan hepsinin ismini vermiş

Bir zararı yok mu o ilacın? kız kardeşimde kullanmaya başladı daha yeni. Dr ona dudak nemlendiricisinin bile markasını vermiş bunları kullan harici başka bişey kullanma diye. Sabun yüz yıkama falan hepsinin ismini vermiş
Yan etkileri var evet. Ama kalıcı bir yan etkisi yok. Tek yapılması gereken ilacı zamanında kullanmak yağlı yemeklerden uzak durmak kızartma çeşitlerini yememek fast food kesinlikle tüketmemek vb.

6 ayda bir de karaciğer enzimlerine baktıracaksın aman onu ihmal etme, bu ilacın içinde yogun a vitamini yani retinol var ve vücutta depolanan bir vitamin

selam canım benim de bu ilacla 1.haftam bitti daha yeniyim :) sabah 10 aksam 10 mg alıorm su an icin bi farklılık olmadı bende. sen de ne gibi farklılıklar var *

selam canım benim de bu ilacla 1.haftam bitti daha yeniyim :) sabah 10 aksam 10 mg alıorm su an icin bi farklılık olmadı bende. sen de ne gibi farklılıklar var *
Ilk hafta pek bi farklılık olmamıştı bende. 2.haftadan sonra kuruluk başlıyor, özellikle dudaklarda. Ben şu an 3.ayıma girdim ve artık 1 veya 2 sivilce çıkıyor. İzlerim var. 4.aydan itibaren izlerimin geçmeye başlayacağını söyledi doktorum. Bende bu şekilde canım :KK52:

Merhaba arkadaşlar :) ben roaccutane kullanıyorumve ilk ayım bitti. Bu ilacı kullanan arkadaşlara seslenmek istiyorum (tedavisi bitmiş veya devam eden). Siz bu ilacı kullanırken yüzünüzü hangi nemlendiriciyle nemlendirdiniz ve hangi yüz yıkama jeliyle yıkadınız? Yardımcı olursanız çok sevinirim

LA roche posay kullanmıştım ben, H'lı bir şeydi :D Ama yetmedi kesinlikle, o zamanlar yettiğini düşünmüştüm. Doktora sorup iyi bir şey kullanmanı öneririm paraya kıyıp. Tedavim bitti ama kuruluk geçmedi 9 ay olcak. Aşırı hassaslık, kuruluk var bende. Bir de gülmekten -kuru cildin de etkisinden- ağzımın kenarında çizgiler oluştu. Öyle geçcek bir şey değil artık, yaşım daha 22. Birkaç yıl sonra doldurtucam ama o çizgileri

LA roche posay kullanmıştım ben, H'lı bir şeydi :KK70: Ama yetmedi kesinlikle, o zamanlar yettiğini düşünmüştüm. Doktora sorup iyi bir şey kullanmanı öneririm paraya kıyıp. Tedavim bitti ama kuruluk geçmedi 9 ay olcak. Aşırı hassaslık, kuruluk var bende. Bir de gülmekten -kuru cildin de etkisinden- ağzımın kenarında çizgiler oluştu. Öyle geçcek bir şey değil artık, yaşım daha 22. Birkaç yıl sonra doldurtucam ama o çizgileri
Benimde yaşım 22. Bende çizgi falan oluşmadı ama henüz 3.ayda olduğum içindir belki. 3 ay daha kullanıcam ilacı. Duruma göre doktorum tedavi uzar veya kısalır dedi. Yüzünüzü neyle yıkadınız ve hangi nemlendiriciyi kullandınız tedavi boyunca?

Benimde yaşım 22. Bende çizgi falan oluşmadı ama henüz 3.ayda olduğum içindir belki. 3 ay daha kullanıcam ilacı. Duruma göre doktorum tedavi uzar veya kısalır dedi. Yüzünüzü neyle yıkadınız ve hangi nemlendiriciyi kullandınız tedavi boyunca?

Ben yaklaşık 10 ay kullandım onu da belirteyim :D hatta tedaviyi kestik bitmeden çünkü göz kuruluğu başladı baya hala devam ediyor benim. Ben tedavi boyunca La roche posayın köpük temizleyicisini kullandım. göz makyajı için bio2 miydi hani pembe kapaklı bir şey vardı onu kullandım :D Ve la roche'un hydrated gibi bi nemlendiricisi kullandım. Bazen expicial lipo ve su formlusu var. liposunu vücuduma sürerdim hala sürerim. Su formlusunu da bol bol yüzüme sürerdim. Öyle işte :D

Ben yaklaşık 10 ay kullandım onu da belirteyim :KK70: hatta tedaviyi kestik bitmeden çünkü göz kuruluğu başladı baya hala devam ediyor benim. Ben tedavi boyunca La roche posayın köpük temizleyicisini kullandım. göz makyajı için bio2 miydi hani pembe kapaklı bir şey vardı onu kullandım :KK70: Ve la roche'un hydrated gibi bi nemlendiricisi kullandım. Bazen expicial lipo ve su formlusu var. liposunu vücuduma sürerdim hala sürerim. Su formlusunu da bol bol yüzüme sürerdim. Öyle işte :KK70:
Bende de göz kuruluğu ve burun kuruluğu başladı. Hatta geçen gün burnum kanadı. Doktora söyledim ve bana hem gözüm için hem burnum için nemlendiriciler verdi onları kullanıyorum. Umarım tedavim uzun sürmez de 6 aya varmadan biter. Şu an yüzümde artık sivilce çıkmıyor sadece izler var. Doktorum tedaviye çok hızlı cevap verdediğimi söyledi. Umarım kısa sürede kurtulurum çünkü ilaç içmekten sıkıldım :KK43:

Bende de göz kuruluğu ve burun kuruluğu başladı. Hatta geçen gün burnum kanadı. Doktora söyledim ve bana hem gözüm için hem burnum için nemlendiriciler verdi onları kullanıyorum. Umarım tedavim uzun sürmez de 6 aya varmadan biter. Şu an yüzümde artık sivilce çıkmıyor sadece izler var. Doktorum tedaviye çok hızlı cevap verdediğimi söyledi. Umarım kısa sürede kurtulurum çünkü ilaç içmekten sıkıldım :KK43:

Öyle düşünme ya biter zaten çoğu geçmiş bak sivilce çıkması bittiyse belk iki aya bile toparlar. İzler çok çabuk geçiyor özellikle ilacı bittikten sonra daha da çabuk düzeliyor. Biterken hala iz görürsen üzülme yani hepsi geçiyor

Öyle düşünme ya biter zaten çoğu geçmiş bak sivilce çıkması bittiyse belk iki aya bile toparlar. İzler çok çabuk geçiyor özellikle ilacı bittikten sonra daha da çabuk düzeliyor. Biterken hala iz görürsen üzülme yani hepsi geçiyor
En çokta çukurlaşma olursa diye korkuyorum. Sende öyle bişey oldu mu?

Ilk hafta pek bi farklılık olmamıştı bende. 2.haftadan sonra kuruluk başlıyor, özellikle dudaklarda. Ben şu an 3.ayıma girdim ve artık 1 veya 2 sivilce çıkıyor. İzlerim var. 4.aydan itibaren izlerimin geçmeye başlayacağını söyledi doktorum. Bende bu şekilde canım :KK52:

onceki sivilcelerimin cukurlukları var yüzümde cok canımı sıkıor :( aynaya bakmak ıstemıorm bazen bı anda ne oldu boyle anlamıorm :( bu ilac tek umudum.. kulanan bı kz arkdsm gözeneklerı tamamen kuculttgnu ve cukurlkların gectıgını soyledı ve su an bebek gıbı cıldı var gercekten. ıns bızımde oyle olr :( ilk haftadan bu zamana ne gıbı degısıklkler oldu cıldnde ?

onceki sivilcelerimin cukurlukları var yüzümde cok canımı sıkıor :KK43: aynaya bakmak ıstemıorm bazen bı anda ne oldu boyle anlamıorm :KK43: bu ilac tek umudum.. kulanan bı kz arkdsm gözeneklerı tamamen kuculttgnu ve cukurlkların gectıgını soyledı ve su an bebek gıbı cıldı var gercekten. ıns bızımde oyle olr :KK43: ilk haftadan bu zamana ne gıbı degısıklkler oldu cıldnde ?
Cildim şu an daha yumuşak ve hiç siyah noktam kalmadı. Ayrıca cilt tonum attı yani bembeyazım :KK48: şu an 3.ayımdayım ve sivilce çıkmıyor ama yüzümdeki izler canımı sıkıyor. Doktorum geçeceğini sabretmem gerektiğini söyledi. Ha birde sırt ağrısı başladı 2 3 sabahtır yataktan kalkmakta zorlanıyorum. Onuda ağrı kesicilerle gideriyorum. Durum böyle işte canım :KK36:

Cildim şu an daha yumuşak ve hiç siyah noktam kalmadı. Ayrıca cilt tonum attı yani bembeyazım :KK48: şu an 3.ayımdayım ve sivilce çıkmıyor ama yüzümdeki izler canımı sıkıyor. Doktorum geçeceğini sabretmem gerektiğini söyledi. Ha birde sırt ağrısı başladı 2 3 sabahtır yataktan kalkmakta zorlanıyorum. Onuda ağrı kesicilerle gideriyorum. Durum böyle işte canım :KK36:

pekı senın onceden kalma sivilce cukurlukların var mydı cnm gözenek gıbı oluo ya ? onları gecirdi mi ya yüzüm cok kötü durumda pskolojm bozldu :(

sivilce cukurluklarını gecırır mı :( 12.gunumdeym yuzum cok kötü durumda delık desık bisürü sivilcede var cukurlukları gecırmezse de kötü :(

Back
X