Sivilceli Ciltler Roaccutane Kullanıyorum Moralim Bozuk Kızlar (resimli)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
benim korkum değerler bozulduktan sonra normale dönme şansı var mı acaba? sende hiç değerlerin normal çıkmadığı oldu mu?

evet. eger her ay yapılan tahlillerde doktor karaciger enzimlerini yüksekligini görürse ilacı bıraktırıyo ya da dozu düsürüyo. ondan sonra normale dönüyo. istege göre tekrar arttırıyo :)

rahat bir şekilde kullanabilirim o zaman, içimi rahatlttın, teşekkür ederim

merhaba kızlar.. :)

öncelikle belirtmeliyim ki ben de akne mağduruyum :) malumunuz üzerine sivilcelere karşı 4 tane ilaç var; acnegen, aknetrent, zoratenin ve roaccutane...

her neyse konuyu dağıtmadan toparlayayım :) bizim gibi akne mağduru arkadaşlar öyle bi site açmış ki sormayın gitsin :) Acnegen, roaccutane,aknetrent,zoretanin yardım işte muhteşem site :))

sitenin ismine bakmayın, yukarıda bahsettiğim 4 ilacı kullanan arkadaşlar da var, kimse size dışarıda olduğu gibi 'aaa yüzüne noldu?' gibi bi tepki vermiyor, aksine motive bile oluyorsunuz, tedavisi bitenler, yeni başlayanlar, başlayacak olanlar için harika bi yer :) online akne sitesi yani kurulum itibariyle facebook'a benziyor, sadece üye olmanız yeterli :)

not: aknetrent kullanıyorum ve 5. ayın son günlerini yaşıyorum ve herkese geçmiş olsun diyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
yuzun bence hic kotu degil, fotograflarini silik paylassan da guzel oldugun da belli :) bence kafana takma, en yakin arkadasim kullandi donem donem bu sekilde kusma oldu suratinda, ilk ayin sonunda ve 3.ayin basinda kusma olmustu ve ayrica yuzu sebepsiz yere kizariyor, parca parca oluyor sonra geciyordu, bu donemde cildimizin hassas oldugunu ve aslinda kirmiziliklarin sivilcelerini sana daha kotu gosterdigini dusunuyorum.Ne olursa olsun gececek, en zor donemi atlatmissin...
Ben zoretanin kullanmaya henuz basladim, bu haplarin icerigi hepsi ayni sadece isimleri degisik..
Benim kilom 60 boyum 168cm, doktorum 120mg/kg hesabi yapti yani 120*60 = 7200 mg almam gerekmis toplamda..Sabah 20 mg aksam 20 mg olmak uzere toplamda 40mg iciyorum, ayd 40*30 = 1200 yani 6 ay kullanmam sonucunda 1200*6 = 7200 mg olarak toplam dozumu tamamlicam insallah..tabi 2 ayda bir yapilacak tahlillerimde herhangi bir sorun cikmazsa...

bence 4.aydan itibaren cildin cok toparlanacak..bahar geliyor, gunes koruyucuyu ihmal etmeyelim.30+ faktorden baslayarak cildi ekstra yaglandirmaya su bazli gunes koruyucular, aksamlari kuruyan cilde nemlendiriciler is gorur bence..

blogum takip ederseniz sevinirim, gun gun fotograflarimla bu surecimi paylasicam..

zoretanintedavim.blogspot adresim..

Gorusmek uzere, saglikli gunler!

Sevgiler,
Duygu.

iltifatın için teşekkürler canım.
benim korkum 20 mg la bu tedavinin uzaması. şu an 30 mg kullansam da başta 3 ay 20 mg aldım sonuç olarak... akdeniz bölgesnde yaşayan biri olarak yazın bu ilaçla nasıl baş edebilirm ki? :18:

bloguna hemen bakıyorum sevgiler

kac kilosun? acaba toplamda alman gereken kac mg diye merak ettim yani doktor sana niye dusuk doz tercih etti anlayamadim..Amerika'da arkadaslarim kullandi accutane isimli ayni ilaci ve zayif, citi piti olmalarina ragmen en dusuk doz kullananlar 40mg ile basladi..Etkiyi gormen 20mg ile uzun surebilir diye soyluyorum..
Ben henuz ilk haftayi dudak kurumasi eklem agrilari ve bunun gibi yan etkiler disinda bir farklilik yok, sabretmek o kadar zor ki, bir an once guzel olsak bebek olsak iyi olacak :) acil sifalar !!! bloguma beklerim, guzel gelismeler olursa haberdar et, gelismeleri izleyecegim...

http://zoretanintedavim.blogspot.com/

Son düzenleme:

ellerim patladı aslında 1. ay dolmadan. doktor çok hassas cildin dedi. belki bu sebepten 3 ay 20 mg la devam etmiştr.
56-57 kg kadarım... 1.74 boyum.

ellerim patladı aslında 1. ay dolmadan. doktor çok hassas cildin dedi. belki bu sebepten 3 ay 20 mg la devam etmiştr.
56-57 kg kadarım... 1.74 boyum.

Evet kilona gore 40 mg vermesi gerek ama demek ki cildin gercekten cok hassas, benim de yan etkiler cok fazla simdiden bakalim ilk ay sonunda nasil devam edecegiz..

Bisey soracagim saclarinda kuruluk oldu mu? ne kullandin iyi gelen onerebileceginiz biseyler var mi kizlar???

saçalrına saf zeytinyağı sür inanılmaz derecede kuruluğu geçirir

bende acnegenin el kitapçığı var ve kiloma göre 30 tam gelio hesapladım. kilo başına 0.5 mg mış ve 60 kilo kişiye 30 mg ila 60 mg arası doz yeterliymş boyla ilgili bişi yazmıyor... bu arada ellerim yine kötülendi. bu da son halim.. yine dehşete dönüştüler.

yuzundeki gelisme gercekten cok guzel, tebrikler:) ellerin icin krem kullansan bile oluyor mu? hidrokortizon kremleri iyi geliyormus diye biliyorum..gecmis olsun!!
zeytinyagini deneyecegim, aklimda olan tek soru banyoda yagi arindirmaya calisirken sampuan saclarimi kurutmasin yine cunku arindirmam icin oldukca kullanmam gerekecek sanki..ama saf zeytinyaginin saclari besledigini biliyorum..haklisin ve denemeye deger..
evet kilo basina minimum 0.5mg maksimim 2mg verilebiliyor bu da kumulatif olarak hesaplaniyor, dedigin gibi 30-60 mg arasin sana uygunmus ama 40mg verse daha iyiymis sanki etki etmesi acisindan..yine de cildin hassas dedigine bunu goz onunde bulundurarak dozaji az tutup sureyi uzun tutacak herhalde, doktorun en iyisini bilir..
gorusmek uzere, gelismelerini takip edecegim!!

canım tüm yorumlarını tek tek okudum, fotoğraflara bakınca inanılmaz bi gelişme var
pürüzsüz bi cilt diliyorum:13:

tedavinin sonuçlarını almaya başlamışsın, gayette güzel gidiyor bence :)
ben yedi ay 30 mg kullandım, cildim inanılmaz düzeldi
aktif sivilcem yoktu benim ama kızarıklar ve derin gözenekler filan kalmadı hiç.
tedavi biteli nerdeyse bir yıl olacak hiç sivilcem çıkmadı.
regl döneminde ufak pütür gibi oluyo bi iki tane onlarda geçiyor kendiliğinden.

Son düzenleme:
Maasallah!!!! Darisi basima diyorum cidden, cildin cok guzel olmus bikac iz de gecer zaten, makyaja gerek yok, sivilce agrisi acisi yok, senin adina cok sevindim..ben daha 2.aydayim, benim de sivilcelerim gececek inaniyorum boyle sonuclar gorunce :)

inşallah izlerde kalmaz
lisedeki halim kadar pürüzsüz olur inşallah :18:
ama gelişmeyi bende fotolardan görünce anlıyorum ki çok fark etmiş son 1-1.5 ayda

Arkadaşlar benimde sivilce problemim var.Sağ tarafım daha kötü benimde.Doktorlar bu konuda çok anlayışsız oluyorlar.Bu psikolojiyi yaşamayan bilemez.Bende kullanmayı düşünüyorum bu ilacı ama tedirginim ve korkuyorum birkaç sene sonra tekrarlarsa diye.. Sizler olumlu sonuçlar aldınız mı düşüncelerinizi paylaşırmısınız ???

merhaba, bende bu ilacı kullanmayı düşünüyorum ama tedirginim.İlacı kullanan biri olarak biraz bilgi verirmisiniz ?? (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…