Sivilceli Ciltler Roaccutane mağduruu :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
canım tedavine kac mg la basladın ? neden uzadı bu kadar ben 2. ay doktordan mg ı arttırmasını ısteyecegm 10 sbh 10 aksamla baslattı 12.günüm böyle gderse surec uzar
İlk ay 30 mg, 4 aya yakın 20 mg, şuan ise 40 mg. Deneme tahtasına döndüm resmen:( isteğe göre vermez ama sen yine de bir dene istersen

o tedaviyi yarım bıraktığını söylemişti çünkü psikolojikmen çökmüş. derindeki sivilceleri de çıkardığından bir de çok fazla soyulma yaşadıgından. bir de güneş kremi sürmeyi ihmal etmiş.
ayrıca karaciğere de zararı var diyordu.
Çok aşırı zararı var, bazen bıraksam diyorum... Sonra da vazgeçiyorum, o kadar cefasını çektikten sonra az daha sabredip sefasını süreyim. Ya şifa Allahtan, bakalım ne olacak :)

14.günüm kocaman sivilceler geri döndü :( ilk hafta sönüo gibi olmslardi oysaki :( su an kocamanlar aynaya bakmak ıstemıorm

benimde sivilcelerim var dı yıllar önce doktor roaccutane yazdı ve yanında la roshe posayın ürünlerini kullanmamı fakat ilacın zararlarını okuyunca vazgeçtim. Kızlar kullanmayın derim karaciğere çok zararı varmış. Siz bilirsiniz ama sivilceler zamanla geçiyor. Organlarınız zarar görmesin.

benimde sivilcelerim var dı yıllar önce doktor roaccutane yazdı ve yanında la roshe posayın ürünlerini kullanmamı fakat ilacın zararlarını okuyunca vazgeçtim. Kızlar kullanmayın derim karaciğere çok zararı varmış. Siz bilirsiniz ama sivilceler zamanla geçiyor. Organlarınız zarar görmesin.
Sağolun yorumunuz için..Allah kimseyi bu ilaca muhtaç etmesin :)

Roa gerçekten sabır isteyen bi ilaç. Eğer onun artan sıvılcelerıne yüzünün kurumalarina dudaklarının yara olmasına dayanirsan sonradan bebek gibi bi cilde sayıp olursun. Ablamin suratı aşırı kötüydü ne arasan vardı ilk aylar o kötü olan durumu 2 ye katladı ben hep bırak bu ne ya daha kötü oldun dedim ama doktoru söylemiş zaten olucakları şansa kış ayında ve calismadigi dönemde kullandı. O sayede makyaj yapmasına gerek kalmıyor du. 6. Aydan sonra yüzü bebek poposu gibi oldu 8.ayda bıraktı şimdi keşke daha onceden kullansaydim yıllarca bu sıvılcelerı çektim diyo.

Bu ilaç çok çok etkili tedavi sırası çok sıkıntılı sivilceleri kusturuyor çünkü oluşmayan sivilceler bile dışa vuruyor sonrasında tedavi bitince bebek gibi cilt oluyor.İsim vermem doğrumu bilmiyorum ama doktoruna danışarak yumusaması için cildinin evicap e vitamini kullanabilirsin bu tedaviyi yakın arkadasım da oldu cildi sonrasında bebek gibi :KK36:

Bu ilaç çok çok etkili tedavi sırası çok sıkıntılı sivilceleri kusturuyor çünkü oluşmayan sivilceler bile dışa vuruyor sonrasında tedavi bitince bebek gibi cilt oluyor.İsim vermem doğrumu bilmiyorum ama doktoruna danışarak yumusaması için cildinin evicap e vitamini kullanabilirsin bu tedaviyi yakın arkadasım da oldu cildi sonrasında bebek gibi :KK36:
Çok sağolunnn :KK15:

Meraba bayanlarr. Bu ilacın adını mutlaka duymuşsunuzdur. Benim hep sivilce sorunum olmuştur ama bu ilacı kullanmamak için çok direndim. Doktorum artık kullanmam gerektiğini söyledi yüzümde derin derin sivilceler oluyor çünkü ve en az 1 ay geçmiyor. Bugün ilacın 100.günündeyim. Çok acı çekiyorum, yüzüm çok kötü görünüyor, ilacı kullanmadan önce makyajla çok güzel bi görüntü oluyodu. Dışarı çıkarken falan utanıyorum ister istemez. Yüzüm o kadar kaşınıyor ki sivilceler olmasa kaşıyarak derimi yüzerim heralde. Zaten uyurken falan hep patlıyor sivilceler arkadaşlar sabah ağlayarak uyanıyorum. Ben patlamasın diye o kadar uğraşırken böyle olunca canım çok sıkılıyor aynaya bakmak dahi istemiyorum. Kullanan var mı bu ilacı arkadaşlar ya makyaj yapıyor musunuz ben okula gidiyorum mecburen giderken yapıyorum kendimi kötü hissetmemek için. Yaparken bile en ufak bi dokunuşta patlıyor sivilce. Geçer diyolar ama yüzümde belli yerdeki sivilceler 3 aydır var gitmiyor resmen oturma izni aldılar vallahi ya çok bunaldım
Doktor bana solante acnes 50 faktör bi krem önerdi. İçinde aynı zamanda fondöten de var 80 lira falan isterseniz bi deneyin.

telaşlanmayın 3. ayınız bitince geçmeye baslayacaktır. ben 96. günümdeyim oldukça fazla iyileşme var yalnız herkeste farklı etki oluyor sabredin . ruj fln sürüyorm da fondoten kesinlikle kullanmıyorum rimel fln etkilemedi beni hiç.

Back
X