Lekeler, Çiller roaccutane sonrası lekeler!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
cnm bugün kontrole gittim ve bu ay çok fazla sivilcem çıktığını söyledim doktorda biraz şaşırdı ama geçer dedi hatta tüm dünya memmun bi sen değilsin diye espri bile yaptı kendi çapında ve 20mg olur diye konustuğumuz doz 30 a düştü ve bu son ayım olması gerekirken 1ay daha uzadı yani 8ay kullanıcam bu lanet şeyi..ayrıca başka doktorda ne der bilmiyorum çünkü bu doktorumdan önce bi kaç tanesine gitmiştim pek bi işe yaramamıştı bi de özel bi tıp merkezine gidiyorum hastasıda çok doktorumun talep görüyor yani ayrıca muayene tahlil parası falan biraz tuzlu oluyor ama yeterki düzelsin yüzüm..
bu arada QLoPaTRa arkadasımın önerdiği kayısı çekirdeği yağını kullanıyorum bi kaç gündür acaba o da bana ters etki etmiş olabilrmi diye düşünmeye başladım zaten normal olsam şimdiye yüzüm düzelmişti:kızgın:

olsun cnm geç olsun temiz olsun sonra inan buz gibi pürüzsüz olucak. doktoruna güveniosan deiştirme tabii ben sivilce artışının olmasına şaşırdım o yüzden dedim..yine sen bilirsin ama bence bitkisel yağlar yerine daha önce yazdığım sebamed ürünlerini kullan:delphin:

kızlar roaccutane sonrasında kalan lekelerini geçirebilen ve bu konuda yardım edebilecek başka kimse yok mu?:1no2:

kızlar roaccutane sonrasında kalan lekelerini geçirebilen ve bu konuda yardım edebilecek başka kimse yok mu?:1no2:

canım sivilceler için roaccutane kullananlar bölümünde olması lazım ben bu ilaca başlamadan önca baya bi okumuştum.. Benimde 5.günüm bugün daha erken ama sanki bana iyi gibi geldi umarım iyi olur (:

canım sivilceler için roaccutane kullananlar bölümünde olması lazım ben bu ilaca başlamadan önca baya bi okumuştum.. Benimde 5.günüm bugün daha erken ama sanki bana iyi gibi geldi umarım iyi olur (:

canım o bölüm ilacın etkisi sivilcelerin iyileşmesindeki ilerleme ve buna benzer deneyimlerin paylaşıldığı yer yani insanlar tedavi sürecini paylaşıyorlar emin ol benim o bölümde çok vaktim geçti :) benim sorduğum ise tedavi bittikten sonrasını kapsıyor..zaten daha çok yenisin 5günde hiçbir şey belli olmaz benim 7.ayım tedavimin bitmesine de 1ay kaldı ama şu 1 ayda bile sivilcem çıkıyor yani bu ilacın etkisi herkes de çok farklı oluyor..yani ilaç bittiğinde yüzü bebek gibi olan da var benim gibi sivilce lekesi kalanda onu ancak zamanla anlarsın..işallah sen benim yaşadıklarımı yaşamassın ve 6.ayına geldiğinde pürüssüz bi yüzle tedavini tamamlarsın..

merhaba arkadaşlar..ben 6 ay boyunca roaccutane kullandım günde 40 mg hiç bir yan etki görmedim sadece dudak kuruluğu ve 10 gün önce tedavim bitti. yzümde leke falan oluşmadı ama sivilce izleri var çok hafif doktorum zamanla geçer dedi ve ve tekrar sivilce kremi kullanmaya gerek yok dedi. ama bana bioderma nın bir temzileme jelini ve bioderma sensibio light nemlendirici kremini kullanmamı söyledi.ürünlerin her biri 40 tl aldım ve on gündür kullanıyorum ve süper bişeyler cildi yumaşacık yapıyo ve kızarıklık hassasiyeti gideriyo ben hayatımda böyle ürün daha kullanmadım gerçekten süper bi araştırın derim cildi pürüzsüz ve ışıl ışıl yapıyo.

bende 11 ay kullandım 1 sene oldu tedavi biteli bittiğinden beri hiç lekem olmadı leke niye olduki sizde benim bildiğim düzensiz kullanımda oluyor günde 3 defa yerine 2 defa içince olur demişti doktor misal yanii

ooo canım senin bunlar lekemi yaaa :)) bende senin gibi ergenlikte hiç sivilce problemi yaşamadım ergenlik bitti sivilceler geldi. roaccutane denen ilacı bende kullandım azalacağına arttı sonra onun gibi yan etkisi çok zoretanin kullanmaya başladım ama sivilce lekelerim geçmedi.

Bende kille maske yapmaya başladım o maske bütün sivilce lekelerimi geçirdi. 1 tatlı kaşığı kil (siz ister toz kil alın ister aktarlarda satılan hazır kil maskeleri var krem kabının içinde. Ben krem killerden aldım ) 1 tatlı kaşığı kayısı çekirdeği yağı, 2 tatlı kaşığıda elma sirkesi bunları iyice karıştırıyorsun içinde hiç topak kil kalmıyor sirke ve kayısı çekirdeği yağı ile tamamen özdeşiyor sonra bunu yüzüne sürüyorsun sıcak suyla ıslatılmış havluyu yüzüne kapatıp yarım saat bekliyorsun daha sonra havluyla yüzünü tahriş etmeden siliyorsun ve ılık suyla duruluyorsun bunu haftada 1 yap canım emin ol çok iyi gelecek ve bir daha sivilce çıkmayacak siyah noktaları temizliyor gözenekleri sıkılaştırıyor.ince kırışıklıkların varsa onlarıda açar :) Zaten kayısı çekirdeği yağı akneli ciltler içindir dahada yağlandırır sivilceleri arttırır diye düşünme canım. Ben şimdide çok olmasada burnumun üzerindeki çillerimle uğraşıyorum her ne kadar yakıştığını söyleselerde sonunda onlarıda geçiricem :DD

canım ben tam olarak anlayamadım...
hazır maske aldım demişsin... kayısı çekirdeği yağını ve elma sirkesini hazır maskeyle mi karıştırdın... o kısmı pek anlayamadım...

ben de 4 sene önce filan kullanmıştım roaccutane.. izlerim var... ara ara takar bişeyler denerim ; bazen pes ederim... bir de bunu deneyeyim...

ben şu an haftada 2 kere avonun kil maskesini kullanmaya başlamıştım...
ama sanırım doğal olması daha iyi...

cevabını bekliyorum... bir de kil olarak alıyorsan hangi kil beyaz mı yeşil mi ?

bende 11 ay kullandım 1 sene oldu tedavi biteli bittiğinden beri hiç lekem olmadı leke niye olduki sizde benim bildiğim düzensiz kullanımda oluyor günde 3 defa yerine 2 defa içince olur demişti doktor misal yanii

cnm sen şanslı kesimdensin ayrıca leke olmasının doktorunun dediği şeyle hiç alakası yok herkesin ilacı içme durumu yüzüne göre farklıdır yani herkes günde 3 defa içer diye bi durumda yok o tamamen dozla alakalı..zaten lekede tamamen cilt yapısıyla alakalıdır bazısında sivilce sönerken iz bırakır bazısında tamamen geçer bunun nasıl birşey olduğunu anlamak için yaşayabilmen lazım..

yau hiç korkmayın iz falan kalmıyor bir sene sonra hepsi geçiyor hiçbişe kullanmasanda izler için,ama dha hızlı geçisn diyenlere doktorun verdiği şeylerden başka bişe kullanmayın derim çnkü cilt çok hassas neyin iyi geleceğini bilemezsnz iz geçiren şeyler genelde peeling tarzı olduğu için zarar verebilir,bnm fkrm ben kullanmadım mesela ilaçtan snra hiçbişey izler geçti ..heralde bendeki kadar kmsede iz olmamışltır çok ağır geçirdm ben

yau hiç korkmayın iz falan kalmıyor bir sene sonra hepsi geçiyor hiçbişe kullanmasanda izler için,ama dha hızlı geçisn diyenlere doktorun verdiği şeylerden başka bişe kullanmayın derim çnkü cilt çok hassas neyin iyi geleceğini bilemezsnz iz geçiren şeyler genelde peeling tarzı olduğu için zarar verebilir,bnm fkrm ben kullanmadım mesela ilaçtan snra hiçbişey izler geçti ..heralde bendeki kadar kmsede iz olmamışltır çok ağır geçirdm ben

cnm benim lekelerim çukur şeklinde değil kırmızı iz şeklinde tabi zamanla soldu bi yanağımdakiler şimdi öbür yanağımla uğrasıyorum acaba senin izlerin nasıldı?ve gerçekten ilaç bittikten sonra izlerin geçme süresi hızlımıydı?

benimde tedavim bitmek üzere(rouctaunne) ama izler kaldı ve moralim çok bozuk doktorumun bir çoğu geçecek demesine rağmen bu şekilde insan içine bile çıkmak istemiyorum..ilacım yeni bittiği içinde cildimin toparlanması beklenecekmiş eğerki kalan iz olursa tedavi etme şekilllerine bakacakmışız yazdan sonra..gerçekten geçecekmi inanmak istiyorum..pasifkalpler senin ne kadar sürede geçti tam olarak ?yada arkadaşlar bu süre içinde kullanabileceğim güzel bi kapatıcı pudra ne önerirsiniz?

pasifkalpler haklıymış..ben bu topiği açalı 3ay olmuş şimdi bakıormda yüzüm gerçekten o zamana göre daha iyi tabiki izlerim geçmedi ama bende zamanla kırmızı izlerimin geçeceğini düşünüyorum ama çukurlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim işte o noktada kendimi çaresiz hissediorum çünkü biliyorumki kremler pek bi işe yaramıyor lazer ya da kimyasal peelingde çok tavsiye edilmiyor:(

arkadaşlar ben rocutanı 6 ay kullandım ve bırakalı 5 ay oldu kırmızı izler daha geçmedi dr.eritretin diyee soyucu bir krem verdi o biraz geçiriyor ama düzenli kullanamıyorum.izler 6 aydan sonra geçer dedi dr.bilginiz olsun.ama cildimde güneş lekeleri yaptı yer yer malesef olsun akneler geçti ya yeter.

rouctanne dan sonra 6 ay lazer olmaz dedi doktor ayrıca yaza giriyoruz dedi yaz sonunda yaparız bişeyler duruma göre dedi yüzüm bi kendine gelecekmiş ..birde sivilce izleri çok derin olmayanlar kendini toparlayabilirmiş doldurabilirmiş kendini...ama artık benim sabredecek gücüm kalmadı :(

bende roa.. kullanıyorum.. 5 ay bitmek üzere 6 aya 2- gün kaldı.. hala kızarıklık war anlayamıyorum.. geçermi diye düşünüyorum.. gittiğim prf 2 ay sonra çocuk yapabilirsin dedi.. ee bu işin uzmanı.. ama bu yazıları okuyunca insan korkuyor..

bende roa.. kullanıyorum.. 5 ay bitmek üzere 6 aya 2- gün kaldı.. hala kızarıklık war anlayamıyorum.. geçermi diye düşünüyorum.. gittiğim prf 2 ay sonra çocuk yapabilirsin dedi.. ee bu işin uzmanı.. ama bu yazıları okuyunca insan korkuyor..

özelime yazarsanız sewinirimmm

Evet gerçekten güzel günler yaşıyorum bu ilacı kullanırken sivilcelerim bitti lekelerim yok fakat cildimde minik minik çukurlar oldu ve canımı sıkmaya başladı kızlar :((( İlerde bunlar için ne yapmamız gerekicek bilgisi olan varmı? Doktorumla konuştum kimyasal peeling yada lazer yaptırabilirsin o da 6 ay sonra dedi ve %10luk bi etkisi olur pek bi faydası yok onlarında dedi ben iyice şok oldum bu çukurlar böyle kalıcakmı cildimde :((

evet çok sıcak bir ege yaz sıcağından sonra hafif çukurluklarım iyice azaldı ama bazı güneş lekeleri için dr un verdiği tretini kullanıcam inşallah onlardan da kurtulup yazarım.aklinialirimsmile

kızlar sonunda 6.ayıma girdim ve doktorlar gerçekten haklıymış kırmızı izlerimin %90nı geçti artık çok mutluyum eski günlerimdeki gibi ve biliyorum 1 sene sonra yüzüm eski pürüssüz halini alacak tek tavsiyem sabredin kırmızı izler gerçekten geçiyormuş ve bende boşuna üzülüp yıpratmışım kendimi o kadar zaman:(

kızlar sonunda 6.ayıma girdim ve doktorlar gerçekten haklıymış kırmızı izlerimin %90nı geçti artık çok mutluyum eski günlerimdeki gibi ve biliyorum 1 sene sonra yüzüm eski pürüssüz halini alacak tek tavsiyem sabredin kırmızı izler gerçekten geçiyormuş ve bende boşuna üzülüp yıpratmışım kendimi o kadar zaman:(

cnm suan hala topigini takip ediyormusun bilmiyorum ama suan cildin nasıl bende kullanıyorum 1 aydır şu dogal maskelerden yaptın mı hiç tedavin süresince

Back
X