cnm bugün kontrole gittim ve bu ay çok fazla sivilcem çıktığını söyledim doktorda biraz şaşırdı ama geçer dedi hatta tüm dünya memmun bi sen değilsin diye espri bile yaptı kendi çapında ve 20mg olur diye konustuğumuz doz 30 a düştü ve bu son ayım olması gerekirken 1ay daha uzadı yani 8ay kullanıcam bu lanet şeyi..ayrıca başka doktorda ne der bilmiyorum çünkü bu doktorumdan önce bi kaç tanesine gitmiştim pek bi işe yaramamıştı bi de özel bi tıp merkezine gidiyorum hastasıda çok doktorumun talep görüyor yani ayrıca muayene tahlil parası falan biraz tuzlu oluyor ama yeterki düzelsin yüzüm..
bu arada QLoPaTRa arkadasımın önerdiği kayısı çekirdeği yağını kullanıyorum bi kaç gündür acaba o da bana ters etki etmiş olabilrmi diye düşünmeye başladım zaten normal olsam şimdiye yüzüm düzelmişti![]()
olsun cnm geç olsun temiz olsun sonra inan buz gibi pürüzsüz olucak. doktoruna güveniosan deiştirme tabii ben sivilce artışının olmasına şaşırdım o yüzden dedim..yine sen bilirsin ama bence bitkisel yağlar yerine daha önce yazdığım sebamed ürünlerini kullan