Lekeler, Çiller roaccutane sonrası lekeler!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Roaccutane sivilceleri geçiriyor evet ama sivilce izlerine hiçbir etkisi yok. bunu 2 kez Roaccutane kullanmış ancak sivilce izlerinden kurtulamamış biri olarak yazıyorum.

bende kullandım ama hiç leke yapmadı yaa zaten kış döneminde kullanımı öneriyorlar yazın kullanınca leke yapabiliyor ama mucize bi ilac

yau hiç korkmayın iz falan kalmıyor bir sene sonra hepsi geçiyor hiçbişe kullanmasanda izler için,ama dha hızlı geçisn diyenlere doktorun verdiği şeylerden başka bişe kullanmayın derim çnkü cilt çok hassas neyin iyi geleceğini bilemezsnz iz geçiren şeyler genelde peeling tarzı olduğu için zarar verebilir,bnm fkrm ben kullanmadım mesela ilaçtan snra hiçbişey izler geçti ..heralde bendeki kadar kmsede iz olmamışltır çok ağır geçirdm ben
Merhaba. Size birkaç sorum olucaktı. Bende roaccutane kullanıyorum şuan 4. ayımdayım. 53 kiloyum 30 ml kullanıyorum. Hiçbir sivilcemle oynamadım fakat geçen gün alnımda küçük, hafif çukurlar farkettim bikaç tane. Aslında belli belirsiz ama gözüme batıyo malesef. Bende kendimde farkedince tedirgin oldum malesef. Cevap yazarsanız çok sevinirim :)

evet çok sıcak bir ege yaz sıcağından sonra hafif çukurluklarım iyice azaldı ama bazı güneş lekeleri için dr un verdiği tretini kullanıcam inşallah onlardan da kurtulup yazarım.aklinialirimsmile
Merhaba. Size birkaç sorum olucaktı. Bende roaccutane kullanıyorum şuan 4. ayımdayım. 53 kiloyum 30 ml kullanıyorum. Hiçbir sivilcemle oynamadım fakat geçen gün alnımda küçük, hafif çukurlar farkettim bikaç tane. Aslında belli belirsiz ama gözüme batıyo malesef. Bende kendimde farkedince tedirgin oldum malesef. Cevap yazarsanız çok sevinirim :)

Canim nasıl yani ? Ben 30 mg kullaniyorum ama geçen gün yanlışlıkla bi kereligine 40 mg aldim onun gibi bişey mi ? sanki yüzüm pütür pütür oldu

bende 11 ay kullandım 1 sene oldu tedavi biteli bittiğinden beri hiç lekem olmadı leke niye olduki sizde benim bildiğim düzensiz kullanımda oluyor günde 3 defa yerine 2 defa içince olur demişti doktor misal yanii
Canim nasıl yani ? ben 30 mg kullaniyorum geçen gün yanlışlıkla bi kereligine 40 mg aldim sanki yüzüm pütür pütür oldu onun gibi bişey mi

Back
X