• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Roaccutane Sonrası

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Halüsiyonasyon mu?? sinir bozukluğunu, depresyonu biliyordum da :D bende hiçbir şey olmadı normalde de sinir sistemi düzgün olan biri olmadığım için, hatta düzeldim ilaçtan mıdır bilinmez ama :D
mesela hangi ürünler, doktora danışmadan bir şey kullanmayacağım ama fikir olur :D

:9::9::9:

neutrogene pembe greyfurt jel. sıvı sabun gibi basmalı olan ve Visibly Clear sivilce siyah nokta temizleyici maske.

arada bir de rossmanndan kurutucu bir jel almıştım. 6 tl gibi bişidi. mavi kutulu bir jel. onunda faydasını gördüm. diş macunu gibi tüplü.

Yüzüm şu şekilde $IMG1401374006435.webp
birkaç gün öncesine kadar hiç dikkat etmemiştim ama şuan canımı fena halde sıktı doktoruma gidip teslim olacağım sanırım :/

tatlım üzülerek söylüyorumki bir çok insanda tekrar ediyor ve ben onlardan biriyim ve yaşım hiçe küçük sayılmaz bu yaşta yine sivilcelerle dolmuştumki ben çözümü kantoran yağında buldum. çok iyi geliyor özellikle izleere denemelisin kırmızı olan :)

Merhaba lütfen bana yazın ben 2 hafta kullanıp bıraktım o yağı yanaklarımda sadece ucsuz sivilce gibi birde kırmızı leke var derin değiller ellediğim pek ele gelmiyorlar gerçekten tamamen yok ediyor mu? ne kadar süre uyguladınız ve nasıl uyguladınız cevap için şimdiden teşekkürler.

Bir kere 9-10 aylık bir sivilce tedavisi çok uzun en fazla 5-6 ay oluyor.Fazlası tehlikeli.Bence araştırıp iyi bir doktora gitmen lazım.ben de tedavi gördüm 3 yıl oldu.Cildim tertemiz oldu.Bir süre önce sınav stresinden bir kaç tane çıkmaya başlamıştı.Tekrar gittim bir tane jel 1 ,imex ve 2 hafta antibiyotik kullandım.1 aya geçti.Bu gün kontrole gittim doktor 'maşallah tanıyamadım seni su gibi olmuş cildin ' dedi :) yani canım hiç başka şeylerle uğraşma iyi bir dermatolog en iyisi .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Antibiyotiğin adı neydi acaba?

Antibiyotiğin adı neydi acaba?

Canım benim iki defa elime ütü düştü hatta birinde çok sağlam yapıştı kullandım izim yok. Evimiz yandı babam yandı kullandık doktorlar naaıl iz kalmadığına şaşırdı. Ayağım yürüme fonksiyonunu kaybetti sakatsın dediler artık şuan yürüyorum doktorum şok oldu. Arkadaşım beyin ameliyatı geçirdi eli felç oldu onada düzelmez dediler oda düzeldi emin ol svilce bu yağ için çok basit bir iş :) ama sabır cilt tipine göre süresi bn bir ay kullandım şuan baya toparladı cilt lekesi güneş lekesi aklına gelebilecek herşeyde kullanıorum ve herşeye i ii gelir gelio belkide inandığım için bilmiyorum :)

Canım benim iki defa elime ütü düştü hatta birinde çok sağlam yapıştı kullandım izim yok. Evimiz yandı babam yandı kullandık doktorlar naaıl iz kalmadığına şaşırdı. Ayağım yürüme fonksiyonunu kaybetti sakatsın dediler artık şuan yürüyorum doktorum şok oldu. Arkadaşım beyin ameliyatı geçirdi eli felç oldu onada düzelmez dediler oda düzeldi emin ol svilce bu yağ için çok basit bir iş :) ama sabır cilt tipine göre süresi bn bir ay kullandım şuan baya toparladı cilt lekesi güneş lekesi aklına gelebilecek herşeyde kullanıorum ve herşeye i ii gelir gelio belkide inandığım için bilmiyorum :)

Çok teşekkür ederim ben iki hafta kullanıp bırakmıştım hep mucize bekliyorum ondan mı olmuyor cildim de kuru gibi hassas gibi. Ucu da yok sivilce mi leke mi belirsiz sadece allık bölgemde var iki yanağımda çok üzülüyorum çünkü yaşım küçük 22 :(

Çok teşekkür ederim ben iki hafta kullanıp bırakmıştım hep mucize bekliyorum ondan mı olmuyor cildim de kuru gibi hassas gibi. Ucu da yok sivilce mi leke mi belirsiz sadece allık bölgemde var iki yanağımda çok üzülüyorum çünkü yaşım küçük 22 :(

Ama yağı kullanmaya başlayınca makyajı bırakıcaksın cilt hep tertemiz olcak sona beklediğin sonuca ulaşamazsın bn sadece göz makyajı ile geçiriorum zamanımı. Ayrıca bende büyük diilim yaşlı mı sandın yahu :)

Ama yağı kullanmaya başlayınca makyajı bırakıcaksın cilt hep tertemiz olcak sona beklediğin sonuca ulaşamazsın bn sadece göz makyajı ile geçiriorum zamanımı. Ayrıca bende büyük diilim yaşlı mı sandın yahu :)

Yok hayır bende makyaj yapmıyorum tarif etmek için öyle söyledim allık bölgem diye :) yaşlı sanmadım ama niye öyle dedim bilmiyorum :)

Hahaha :) yaşlı hissettirdim herhalde :) denemeye başla en kısa sürede geceleri yatarken temizleyip sürüypdum ben :)

2 hafta az bir zaman dimi 2 hafta sürpriz bırakmıştım çünkü :)

Banada verdi bende korktum kullanmadım o ilaçtı birde imex verdi bende o hapı içmedim :/ daha önce de bende ilaç kullanmıştım 6 ay 1,5 sene önce..

Niye korktun ki ?hafif bir ilaç cildi biraz kurutuyor o kadar.benim hiç bir sorunum olmadı çok şükür.Doktorun tavsiyelerine uyunca bir sorun çıkmıyor.

Niye korktun ki ?hafif bir ilaç cildi biraz kurutuyor o kadar.benim hiç bir sorunum olmadı çok şükür.Doktorun tavsiyelerine uyunca bir sorun çıkmıyor.

Ya aslında şu 6 aylık ilaç beni bitirdi çok yordu bir daha ilaç almam dedim o yüzden o kafada gittim dr a oda sen bilirsin kullanmasan da olur demişti birde nette yok midesi hassaslar kullanmasın yazıyordu şimdi sivilce yokta kızarıklık oluşumu oldu huzur yok bana:43:

Ya aslında şu 6 aylık ilaç beni bitirdi çok yordu bir daha ilaç almam dedim o yüzden o kafada gittim dr a oda sen bilirsin kullanmasan da olur demişti birde nette yok midesi hassaslar kullanmasın yazıyordu şimdi sivilce yokta kızarıklık oluşumu oldu huzur yok bana:43:

Geçmiş olsun.Maalesef bu sivilce sorunu insanı çok yoruyor.Sürekli ilaç krem bıktırıyor insanı

Hahaha :) yaşlı hissettirdim herhalde :) denemeye başla en kısa sürede geceleri yatarken temizleyip sürüypdum ben :)

Bnce az :)

Bir kere 9-10 aylık bir sivilce tedavisi çok uzun en fazla 5-6 ay oluyor.Fazlası tehlikeli.Bence araştırıp iyi bir doktora gitmen lazım.ben de tedavi gördüm 3 yıl oldu.Cildim tertemiz oldu.Bir süre önce sınav stresinden bir kaç tane çıkmaya başlamıştı.Tekrar gittim bir tane jel 1 ,imex ve 2 hafta antibiyotik kullandım.1 aya geçti.Bu gün kontrole gittim doktor 'maşallah tanıyamadım seni su gibi olmuş cildin ' dedi :) yani canım hiç başka şeylerle uğraşma iyi bir dermatolog en iyisi .

Canım bende başladım roakutana 1 ayım doldu 20 yaşındayım çok tereddütlüyüm bu ilaçtan sonra yüzün hemencecik kırışıp yaşlanıyormuş hiç böyle bir şey fark ettin mi psikolojim bozuldu inşallah benimde yüzüm su gibi olur bir de bu ilacın izlere etkisi var mı cevaplarsan çok sevinirim depreseyonlardayım ..:)

Back
X