- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.798
- 298
5 seneden fazla oldu.İlacı bitireli kaç yıl oldu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 seneden fazla oldu.İlacı bitireli kaç yıl oldu?
Oh maşallah. İnşallah benim de bitince uzun yıllar sürer etkisi5 seneden fazla oldu.
Ikisi de ciddi yan etkileri olan ilaçlar. Ben 8 ay kullandım zorlu bir dönem, çok fazla sivilcem vardi mecburen yan etkileri göze almıştım. Ikisinin de etkin maddesi izotretinoin adlı bir madde doktorum ikisi de bir dediği için buraya o şekilde yazdım.
Ben zerotanin kullandim. 6 sene oldu sanirim. Sadece regl donemlerimde bir kac tane cikar. Hamilelik doneminde bi ara artmisti. Korktum boyle olacagindan ama digumdan sonra gecti. zoretanin yerli digeri yabanci uretim. Ama icerikler ayni. Tek fark bu.
Elestiri de olabilir sikinti degil :)sizleri anlıyorum
fakat gerçekten tam muadil diye birşey yok
mesela bebekler için de sab simplex - metsil muadil biri yabancı biri yerli derler, tek fark bu derler ama öyle değil
etkileri kesinlikle aynı değil
velhasıl antibiyotikler vs de öyle
ben sadece uyarmak istedim, eleştirmek değildi maksadım
Oh maşallah. İnşallah benim de bitince uzun yıllar sürer etkisi
Ben yaklasık4 yıl önce kullandım zoratenini yüzümde lekeler kaldı hala sawaşıyoeum n yapıyorsam geçmiyor bnm gibi sorun yaşıyan varmı acaba bu lekeler beni çıldırtıyorrr keske kullanmasaydım![]()
Wallahi cnm bu ilaçtan sonra n olduysa oldu dr expigment vermişti güneş kremsizde adım atmadım ama dışarı yinede leke kaldı bu arada bnm yüzümde sivilce azdı omuzlarımda ve kollarımdaki sivilceler rahatsız ediyordu ama tek tük çıkıyor yüzümde beter oldu bu lekelerdenn 4 yıldır savaşıyorum ama sonuç 0 kışın bitmesine yakın kullanmaya başlamıştım ilacııYazın mı kullandınız?
Çünkü bende kullandım. Dehşet yara lekesi vardı bende. Hiç kalmadı. Güneş lekesi olabilir mi?
Wallahi cnm bu ilaçtan sonra n olduysa oldu dr expigment vermişti güneş kremsizde adım atmadım ama dışarı yinede leke kaldı bu arada bnm yüzümde sivilce azdı omuzlarımda ve kollarımdaki sivilceler rahatsız ediyordu ama tek tük çıkıyor yüzümde beter oldu bu lekelerdenn 4 yıldır savaşıyorum ama sonuç 0 kışın bitmesine yakın kullanmaya başlamıştım ilacıı![]()
Direk günese cıkmamaya özen gösterdim zaten çaluşıyordum o zamanlarr ama diyorum ya keşke kullanmasaydım diyorrum tekrar cıkacagını bilseydim kullanmazdım leke içinsede dr lar soyucu kremler verdi oda yüzümü inceltti şimdi ise doğal maskeler yapıyorum
şu anda durum nasıl? çok üzüldümselam bende tedavi oldum roaccutane ile ... doktorum bana 8 aylık tedaviden sonra tamamen iyileşeceğimi fakat 6-12 ay içinde hastaların % 25-30 unda sivilcelerin tekrar çikabileceğini söyledi. tekrar gözlem altında bir kaç ay daha kullanmak gerekebilirmiş ..
yani sivilcesi çıkanlar tekrar bir kaç seans kullanmaları gerekebiliyor.
bende 1 yıl sonra tekrarlamıştı doktorum 5 aylık tedavi önerdi ama ben 5 ay daha o ilaca katlanmak istemedim bende yan etkiler çok ağır oldu
Su an fena degil 8 yil gecti ustunden tedavinin... arada bir tane iki tane cikar cok rahatsiz etmez.şu anda durum nasıl? çok üzüldüm
hormonal olabilir mi bi de
İnşallah çıkmazBenim ilk 1 yıl cildim süper ötesiydi.. Ben bile sonuca inanamıştım. Ama o ilacı kullandığım süreç berbattı dudaklarıma ruj bile süremiyordum, kolestrolüm yükseldi. Şimdi ki aklım olsa kesinlikle kullanmazdım... 2 yıl sonra tekrar başladı yüzümde lekeler, sivilceler.... Şuan sivilce sorunum yok, doğumdan sonra yok oldu, yine çıkar mı bilemiyorum...
6 yıl sonra daha kötü çıktı.
6 yıl sonra çıkması normal değil mi[/QUOTE
Sivilceler tekrar çıkabilir ama daha kötü ve daha çok çıkması normal değil.