Merhabalar sadece bu postu yazmak için üye oldum
Çünkü söz vermiştim kendime bu lekeden kurtulursam mutlaka yazacağım diye
Dudaküstü nde oluşan bıyık şeklinde duran lekeden 2 yıldır çekiyordum ne kadar can sıkıcı bir durum olduğunu en iyi bilenlerden biriyim . İlk oluştuğunda hemen bir doktora gittim ve bana expigment verdi ve 3 ay kadar kullandım yazın kesinlikle kullanılmaması gereken bir krem ve sürekli güneş koruyucular eşliğinde kullanılması gereken bir krem ilk önce iyi gelmiş gibi gelsede daha sonra lekelerin tekrar daha bir kötü şekilde geldiğine şahit oldum üstelik kışın ve sürekli güneş koruyucular kullanmana rağmen sonra internetten çok araştırmalar yaptım denize düşen yılana sarılır misali herşeyi denedim tüm evde yapılan maskeler , bir takım kremler ... Sonuç kocaman bir sıfır... sonra bu thilium lazere rastladım ve baya araştırdım İstanbul da yaşıyorum bu uygulamayı yaptırabileceğim doktor araştırdım . Ve sonunda buldum
Sanırım doktor ismi veremiyorum o yüzden vermeyeceğim . İlk bana prp yapalım dedi 3 seans olarak . Ama çok acılı bir işlemmiş asla tavsiye etmiyorum açıkçası hiçbir faydasınıda göremedim . Neyse 3 seans bitikten sonra lazer yapılmaya karar verildi . Ve yaptırdım çok sevimli bir uygulama değil elbet 1 hafta sonra tüm kabuklar dökülüyor ben şuan 9. günündeyim sonuç inanılmaz 

% 90 ı gitti lekenin bu hafta sonu kontrolüm var belki 1 seans daha uygulanabilir ama bu hali bile beni çok mutlu ediyor daha sonra geri gelir mi bilmiyorum ama umarım gelmez Tavsiyem şudur ki asla başka şeylerle vakit kaybetmeyin . Ben çok mutluyum umarım sizlerde mutlu olursunuz