Evet maalesef böyle bir etkisi var. Benim yıllar oldu ama neler çektiğimi hatırlıyorum net :)Arkadaşlar bu ilacı kullnırken yüzünde sıcaklık/yanma ve kızarma sorunu yaşayan var mı çok korkuyorum birdenbire yanıyo yüzüm resmen yanaklarım sımsıcak oluyor
Daha ikinci aydayımEvet maalesef böyle bir etkisi var. Benim yıllar oldu ama neler çektiğimi hatırlıyorum net :)
Kaçıncı ayındasın?
Aslında ilaca başlamak için uygun aylar değil çünkü yaz geliyor ve yazın ateş basması oluyor. Hangi ilde yaşıyorsun bilmiyorum ama ben çok sıcak bir memleketteydim ilaç kullandığımda, temmuz ağustos aylarında çok zorlanmıştım.Daha ikinci aydayımbu geçiyor mu peki ya da geçiyorsa ne zaman geçiyor acaba
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için keşke kışın başlasaydım. İlacı bırakınca bu sorun çözülecek mi peki sizinki geçti mi? Ne kadar sürede geçti ya daAslında ilaca başlamak için uygun aylar değil çünkü yaz geliyor ve yazın ateş basması oluyor. Hangi ilde yaşıyorsun bilmiyorum ama ben çok sıcak bir memleketteydim ilaç kullandığımda, temmuz ağustos aylarında çok zorlanmıştım.
Bir de güneşe çok dikkat etmen gerek. Mutlaka ve mutlaka güneş kremini her dışarı çıktığında sür.
Başlamışsın devam et aksatmadan ben tedavi sürecindeyken iki aylık ara vermiştim(keyfi) ama tedavimi başa sarmak zorunda kalmıştım. Düzenli kullanmak şart.Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için keşke kışın başlasaydım. İlacı bırakınca bu sorun çözülecek mi peki sizinki geçti mi? Ne kadar sürede geçti ya daStrese girince ya da ani sıcaklık değişikliklerinde direkt yanmaya başlıyor yüzüm bunlar normal mi acaba
İstediğin her şeyi sorabilirsin. Geçecek bu durum merak etme. Sadece hava şartları biraz çekilmez yapar o kadar.Ya çok sağolun içim rahatladı inanın. Birkaç yorum okudum geçmedi vs.diye panik oldum. Umarım geçer :) Sizde de stresli anlarınızda oluyor muydu bu peki çok soru sordum kusura bakmayın ama içim rahat etmiycek :)
Anormal bir durum yok. Aksine bu durum olmazsa anormaldir :) Çünkü doğrudan yüzü etkiliyor. Hücreleri yeniliyor bir hareketlilik var yüzde.Çok çok sağolun♥ Anormal bir durum yok yani. Her gün her gün yaşıyorum bu yanma ve kızarmaları neredeyse çünkü artık kafamı kesip atasım geliyor
Ay çok çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızAnormal bir durum yok. Aksine bu durum olmazsa anormaldir :) Çünkü doğrudan yüzü etkiliyor. Hücreleri yeniliyor bir hareketlilik var yüzde.
Evet yüz çok gergin oluyor çünkü. Genelde çene bölgesi çok kuruyor mesela. Sürekli nemlendirici sürer uyurdum. Sabahları kalkınca çok gergin oluyordu yüzüm, özellikle dudaklarım çok çatlardı.Son bir şey sorucam size. Bu sonbir de çok ani hareket ettiğimde sanki böyle bi yanma hisseder gibi oluyorum bunları yaşadınız mı hiç acava
Nivea dudak nemlendirici koleksiyonu yapmıştım ben :) Bol bol sürüyordum ki nemli bir bölgede yaşamama rağmen çok fazla nemlendirici kullanmak zorunda kalıyordum.Evet evet dudak kenarları özellikle. Bepanthol kullanıyorum en iyi o yatıştırıyor yüzümü diye düşünüyorum
Durumunuz geçtimi ben ilacı bıraktım ama şikayetim devam ediyor aniden sıcak basması yaşıyorum yanaklarım daArkadaşlar bu ilacı kullnırken yüzünde sıcaklık/yanma ve kızarma sorunu yaşayan var mı çok korkuyorum birdenbire yanıyo yüzüm resmen yanaklarım sımsıcak oluyor
ilacı ne zaman bıraktınız . etkileri bir seneye kadar sürebiliyor ben de kullanmıştımDurumunuz geçtimi ben ilacı bıraktım ama şikayetim devam ediyor aniden sıcak basması yaşıyorum yanaklarım da
1 nisan da bıraktım korkuyorum geçmezse kalıcı olursa diye sivilcelerden kurtulayım derken ateş basması da neyin nesi anlamıyorum bu durumda en iyi siz beni anlarsınız sizde yaşamışsınız ayrıntılı anlatırsanız bir nebze de olsa içim rahatlarilacı ne zaman bıraktınız . etkileri bir seneye kadar sürebiliyor ben de kullanmıştım
Bende sırt ağrısı olmuştu. 1 seneye yakın sürdü sırt ağrım. Dudak kuruluğu vs bunlar 2 aya düzeliyor. Deriniz çok inceldiği için güneşe maruz kalınca ateş basması olabilir. Güneş kremi kullanın yine. Ama süreceğini sanmıyorum bu durumun. Zaten çok yan etkisi olan bir ilaç. Alt ast değerlerinize baktırın yine. Çok geçmiş olsun1 nisan da bıraktım korkuyorum geçmezse kalıcı olursa diye sivilcelerden kurtulayım derken ateş basması da neyin nesi anlamıyorum bu durumda en iyi siz beni anlarsınız sizde yaşamışsınız ayrıntılı anlatırsanız bir nebze de olsa içim rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?