Sivilceli Ciltler ROACUTANE kullananlar gün gün paylaşalım SİVİLCELERİ AŞALIMMMM !!! :) PÜRÜZSÜZ OLALIM

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

balbocegi35

Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş :)
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
12.321
8.579
448
hukuk
Günaydınlar bayanlar. 100/90 'nımız akne problemi yaşamaktayız. Bu yüzden depresyona giren aynalara küsen çok olmuştur. Roacutane sayesinde inşallah hepimiz bebek poposu gibi bir cilde sahip olucaz :) ( İNŞALLAH!!!) Tedavi sürecinde iyileşmeleri aynı zamanda verdiği sıkıntıları paylaşalım ... Birlikte sivilcelerin üstesinden gelelim ... Bugün benim 3. günüm alnımda sivilce çıkarttı tedavi sürecine girmiş bulunmaktayım inşallah pürüssüz bir cilde kavuşuruz HEP BERABER en kısa zamandaa.... SABIRSIZLANIYORUMMMMMMM :) :)

Son düzenleme:
ben de bugün başladım zoretanin adı benim ilacın ilk gün olduğu için herhangi bir yan etkisi yok şu anda gün gün yazalım burda kızlar yeni başlayanlar ben günlük 40 mg kullanıyorum yaşım 25 56kg yum kilom ve yaşım yüzünden doktor yüksek dozla başlattı

ya bana da doktor bu ilacı kullanmamı söyledi ama daha kan aldıramadım,okulum oldugu için şuanda çok sivilce çıkartmasını istemiyorum

Canım ama sonunda çok güzel bi cilde sahip oluosun bu ilaçla etkisini kişide gördüm . yaz aylarında svilce çok kötü olablir ama kış aylarında bnce daha iyi güneşin etkisi daha az çünkü

ben de bugün başladım zoretanin adı benim ilacın ilk gün olduğu için herhangi bir yan etkisi yok şu anda gün gün yazalım burda kızlar yeni başlayanlar ben günlük 40 mg kullanıyorum yaşım 25 56kg yum kilom ve yaşım yüzünden doktor yüksek dozla başlattı

Hayırlı olsun canım . Yüzünde akneler çok mu yoğun gerçekten çok yüksek dozda başlamışsın . Ben doktorsuz kullanıyorum :( çok fazla yok sivilce, lekerler gözenek ve siyah nokta çok die kullanıyorum . 10mg ile bşaldım ne olck halim bilmiyorum.İnşallah dilediğimz gibi olur. Hergün paylaşalım canım

Bugün 6. günümdeyim :) elimde vazelin diğer elimde su ile geziyorum ortalıkta :). vazelini dudaklarıma sürekli sürüyorum çatlamasınlar diye bol bol da su tüketiyorum böbreklerime zarar vermesin diye ...

Hayırlı olsun canım . Yüzünde akneler çok mu yoğun gerçekten çok yüksek dozda başlamışsın . Ben doktorsuz kullanıyorum :( çok fazla yok sivilce, lekerler gözenek ve siyah nokta çok die kullanıyorum . 10mg ile bşaldım ne olck halim bilmiyorum.İnşallah dilediğimz gibi olur. Hergün paylaşalım canım

aslında iltihaplı sivilcelerim yok ama kırmızı kırmızı yüzümü kaplıyor içi dolu olmayan yüzeyde nokta nokta içerde olanlar da var siyah noktalarım ve gözeneklerim çok geniş izler de oluşmaya başladı artık normalde fondöten kullanıyordum yüzüme bazen işe fondöten sürmeden gitsem yüzündeki sivilceler çok artmış gibi tepkiler alıyordum aslında artış yoktu yüzümde bir şey olmadığı için görenler öyle sanıyor yani fondötenli haliyle fondötensiz halinin arasında çok fark oluyor bunu istemiyorum hiç bir şey sürmeden dışarı çıkıyim istiyorum fondötenle de rahat olmuyo hiç eve gelince hemen çıkarıyorum
Doz konusunda da ilk başta ben de 40mg dan korkmuştum biraz fakat forumlarda bir kaç kişiden okudum 60 bile kullanalar olmuş kendimi denemek için ilk iki gün günlük 20 mg içtim ben de belki de ilk günler diye ama yan etkisi olmadı bugün yüksellttim doktora da bu mg konusunda bi kaç kere sordum kilona ve yaşına göre ve sivilcelerine göre veriyorum mg ını dedi kesin çözüm olsun diye bakıyor o da diğer aylarda mg ını azaltabiliriz dedi ya da yükseltebiliriz umarım ay sonunda karaciğer değerlerimde fazla artış olmaz hepimiz güzelce atlatalım bu süreci
Madem başlamıssın doktora da bi görün bir ay sonra kan tahlili yaptır bence 10 mg da olsa

Bugün yüzüme fondöten sürmeden işe gittim sadece biraz rimelle niveanın renk veren dudak koruyucusunu sürdüm saçlarım açık gittiğim için sanırım bugün aynada sivilcelerim çok batmadı gözüme ilaç süresince fondöten sürmemeye karar verdim böylece :) temiz tutmak da önemli inş aşırı kusma olmaz sivilcelerimde beslenme konusunda ne yapmammız gerek acaba

Bugün yüzüme fondöten sürmeden işe gittim sadece biraz rimelle niveanın renk veren dudak koruyucusunu sürdüm saçlarım açık gittiğim için sanırım bugün aynada sivilcelerim çok batmadı gözüme ilaç süresince fondöten sürmemeye karar verdim böylece :) temiz tutmak da önemli inş aşırı kusma olmaz sivilcelerimde beslenme konusunda ne yapmammız gerek acaba

inşallah canımya ben yan etkilerinde yüzde pul pul dökülme diye bişey gördüm o nasıl oluyor acaba

aslında iltihaplı sivilcelerim yok ama kırmızı kırmızı yüzümü kaplıyor içi dolu olmayan yüzeyde nokta nokta içerde olanlar da var siyah noktalarım ve gözeneklerim çok geniş izler de oluşmaya başladı artık normalde fondöten kullanıyordum yüzüme bazen işe fondöten sürmeden gitsem yüzündeki sivilceler çok artmış gibi tepkiler alıyordum aslında artış yoktu yüzümde bir şey olmadığı için görenler öyle sanıyor yani fondötenli haliyle fondötensiz halinin arasında çok fark oluyor bunu istemiyorum hiç bir şey sürmeden dışarı çıkıyim istiyorum fondötenle de rahat olmuyo hiç eve gelince hemen çıkarıyorum
Doz konusunda da ilk başta ben de 40mg dan korkmuştum biraz fakat forumlarda bir kaç kişiden okudum 60 bile kullanalar olmuş kendimi denemek için ilk iki gün günlük 20 mg içtim ben de belki de ilk günler diye ama yan etkisi olmadı bugün yüksellttim doktora da bu mg konusunda bi kaç kere sordum kilona ve yaşına göre ve sivilcelerine göre veriyorum mg ını dedi kesin çözüm olsun diye bakıyor o da diğer aylarda mg ını azaltabiliriz dedi ya da yükseltebiliriz umarım ay sonunda karaciğer değerlerimde fazla artış olmaz hepimiz güzelce atlatalım bu süreci
Madem başlamıssın doktora da bi görün bir ay sonra kan tahlili yaptır bence 10 mg da olsa

Ah canım keşke iş yeri izin verse de gitsem ama nerdeeeee .... yağlı şeyler yemiyorum et yemiyorum çay kola tüketmiyorum ... Bugün dudağım şişti alerjim vardı eskiden çok uzun yıılardır geçmişti acaba bu ilaç tetikledi mi alerjmi bilemiyorum bir süre kullanıcam alerjim devam ederse sanırım bırakmak zorunda kalabilirim.

Doktorun söylemedi mi canım sana ? Bende bıraktım pudra falan sürmüorum dove ile nemlendiriyorum dudağımada vazelin kullanıyorum . Çok susamaya başladım sende de öyle mi ?

Doktorun söylemedi mi canım sana ? Bende bıraktım pudra falan sürmüorum dove ile nemlendiriyorum dudağımada vazelin kullanıyorum . Çok susamaya başladım sende de öyle mi ?

ben o gün doktora gittiğimde suratımda hiç makyaj yoktu laf arasında söyledim normalde fondöten kullandığımı sanırım tam anlamadı fondöten de çoğaltabilir dedi sadece ben de bıraktım artık sürmeyi kendim böyle daha iyi görebilirim cildimdeki değişiklikleri bende de susama var evet biraz da belimde ağrı var gibi her zaman değil arada hareket edince oilatium diye bi sabun verdi doktor onunla temizle dedi sadece bugün sürdüm o da sanki daha bi kuruluk hissi verdi gibi ilaçtandan da olabilir la roche possay in jel temizleyicisi var ben de asında hafif bi temizleyici normalde iyi geliyodu bana belki yine ona dönerim tavsiye eden çok oluyo beslenme konusunda da bugün doktoru aradım yağlı yeme sadece dedi bel ağrımı sormayı unuttum :(

Back
X