- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi BuDunyaninMukafatiOlmali
Fiyatida uygunHalıda parke döşemede mermerde ayri ayri modlara giriyor otomatik
Çok teşekkür ederim.Uygulamasi Türkçemi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fiyatida uygunHalıda parke döşemede mermerde ayri ayri modlara giriyor otomatik
Teşekkür ederimGoogle'a en iyi robot supurge yazinca cikan model bu. Ama çok bilgim yok. Xiaomi kullanicisiyim, benimki saçak kopariyor bazen.
Evet istediğin dil ayarlayabiliyorsun bölgesel noktasal temizlik yapiyor girilmesi yasak bolgeleri seçebiliyorsun evde değilken bile temizlik yaptırabiliyorsunFiyatida uygun
Çok teşekkür ederim.Uygulamasi Türkçemi
Cidden robot süpürgeler bir mucizeRoborock S5 max benimki. Halıda gücünü artırıyor, ben sürekli mopuyla kullanıyorum.
Benrobot supurgem
Diğer mucizede kurutma makineleriCidden robot süpürgeler bir mucize![]()
Ona daha sıra var.Diğer mucizede kurutma makineleri![]()
Bana önerilen baktım 3000 fark var .Limitinizi aşıyor. Teşekkür ederim bu arada benimde bilgi edinmeme vesile oldunuz.Umarim sizde istediğiniz robot süpürgeyi bulursunuzAnnem'in 3+1 geniş sayılabilecek evi için süpürge arayişındayiz. Max5.500 limitiniz var. Kullanıp memnun kaldığınız, artı ve eskileriyle ürünleri paylaşır mısınız?
Ona katılıyorum. Evimde en memnun kaldığım ürün, birinci kurutma makinem, ikinci diatom ayak paspasimDiğer mucizede kurutma makineleri![]()
Ayak paspasi nedir ?Ona katılıyorum. Evimde en memnun kaldığım ürün, birinci kurutma makinem, ikinci diatom ayak paspasim![]()
Bildiginiz ayak paspasi, ama kumaş değil, toprak tarzi sert bı cisim.. bı bakın isterseniz Diatom paspas diyeAyak paspasi nedir ?
Elektrikli ev aletleri konusunda, bir de benim konumda paspas ne alaka di miBildiginiz ayak paspasi, ama kumaş değil, toprak tarzi sert bı cisim.. bı bakın isterseniz Diatom paspas diye
Kullanışlı birşeye benziyor. Araştırdım bende. Girişte kirli ayakkabiyla girmemek için.Elektrikli ev aletleri konusunda, bir de benim konumda paspas ne alaka di mi
Aylardır evde iyi ki şu kurutma makinesi ile paspasi almışım diye dolanıyorum da o yüzden buraya da yazdım sanırım![]()
O amaçla işe yarayacak bı şey değil.banyoda lavabo önünde ya da duşakabin küvet önünde islakligi önlemek amacıyla kullanılan bir ürün. Banyoda ıslak kalan havlu paspastan, onun kokusundan gına gelmişti, acayip rahat ettimKullanışlı birşeye benziyor. Araştırdım bende. Girişte kirli ayakkabiyla girmemek için.
Evet öyle yazıyordu, kapı önüne koysakda olur sanki, yağmurlu, çamurlu havalardaO amaçla işe yarayacak bı şey değil.banyoda lavabo önünde ya da duşakabin küvet önünde islakligi önlemek amacıyla kullanılan bir ürün. Banyoda ıslak kalan havlu paspastan, onun kokusundan gına gelmişti, acayip rahat ettim![]()
+360 s7 modelini kullaniyorum supurmesinden vs memnunum gayet guzel supuruyor daha beni hic üzmedi haritalama konusundada tavsiye ederim sadece silme ozelligi manuel otomatik degil hazneyi taktiktan sonra suyu filtreden damlatarak siliyor. Yani onun damlatma kisminin ayarini secemiyorsun fakat ben ginede seviyorum evim kucuk oldugu icin bana o kisimda ideal geliyor ha otomatik damlatmis ha manuel benim icin fark etmezdi bilerek almistim zaten sizin icin bu onemliyse baska modellere bakabilirsiniz genel olarak memnun kaldimAnnem'in 3+1 geniş sayılabilecek evi için süpürge arayişındayiz. Max5.500 limitiniz var. Kullanıp memnun kaldığınız, artı ve eskileriyle ürünleri paylaşır mısınız?