- 31 Mart 2016
- 63
- 60
- 38
- Konu Sahibi Turunculamba
Fantazi lügatına bir yenisi daha eklendi valla
Eee peki bu adam onu sevmiyo bunu istemiyo ne istediğini biliyo mu kendisi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusuciiğiiimm o ney yaaa
Diğer yorumları görmedim,sizinkini okudum sadece .
Konudan derhal ayrılmak farz oldu
Rabbim yardımcısı olsun konu sahibinin.
Size de değil konu sahibine de ,sadece olaya.Böyle bir olayla mı meşgulmuş konu sahibinin eşi?Bana mı mideniz bulandı konu sahibine mi?
Evet konu sahibinin eşi videolara bahane olarak "ben de zayıflicam bunlar gibi olucam" şeklinde konuşup 17 kilo vermiş de...Size de değil konu sahibine de ,sadece olaya.Böyle bir olayla mı meşgulmuş konu sahibinin eşi?
Kardeşim eşim sapik yöntem seçmiş doğru.ama kendine herhangi fit bir bedeni örnek alip her gün bakarsan bilinçaltına yerleşiyor ve kilo vermene sebep olabiliyo..bilimsel bir gerçek.yalniz orasi burasi acik olsun değil.pantolon olur bikini falan filan.deneyin allah sizinde Yardimciniz olsun çözülmeyecek dert degil sizinkiEşiniz midemi bulandırdı.
Ben de neden kilo veremiyorum diyordum.
Meğer hemcinslerin boşalma videolarına bakarak kilo veriliyormuş aklımda bulunsun.
Tövbe Yarabbim...
Moralim bozuk yasiyorum.küsüm mecburiyet dişi konusmuyorum.sabah geldi, sarildi seni seviyorum Dedi, sen sevmiyomusun beni dedi.ben onu bilmem ama senden ciddi anlamda sogudum dedim.konusmamiz gerekenler var dedim.konuş dedi su an kahvalti yapiyorum.sonra dedim.neymiş konu dedi bende senin bazi hallerini konuscaz dedim. o da bu lafima gicik oldu küs küs yasiyoz simdilikKonu sahibi neler oldu . Konu açtığından beri.
Hele ki kocam beni başka erkeklerle hayal ederek birleşiyorsa biter o evlilik ben şok cidden katılıyorum size arkadaşın durumu vahim gerçektenDiyelim ki adam biseksüel ya da eşcinsel değil peki diğer rezillikleri ne olacak?
Şu anlatılanlardan bir tanesini yaşasam boşanırım ben olsam...
Acık acık konuş canım hemde cok ciddi anlamda hiç taviz verme . Moralinide hiç bozma hersey olacagına varır . Dünyanın sonu değil , şans ve güzellikler tüm dertli kadınlarımızın olsun .Moralim bozuk yasiyorum.küsüm mecburiyet dişi konusmuyorum.sabah geldi, sarildi seni seviyorum Dedi, sen sevmiyomusun beni dedi.ben onu bilmem ama senden ciddi anlamda sogudum dedim.konusmamiz gerekenler var dedim.konuş dedi su an kahvalti yapiyorum.sonra dedim.neymiş konu dedi bende senin bazi hallerini konuscaz dedim. o da bu lafima gicik oldu küs küs yasiyoz simdilik
Bende bendeeski kocam gibi.. ayrıldım dünyanın en mutlu kadını oldum.
Sonradan da değişebilir mi.yeni yeni oluyor sanki.çevresi üniversite.gerçek hayatta boyle şeyler yaptigini sanmiyorum acikcasi.telinde gizliuyo fotolariÇok zor bir durum hele ki birde o fotoğraflarda ki adamlardan bahsetmeni nasıl falan diye sorması da ilginç bnm ki ağzıma s...r bırak göstermeyi. Cnm snn kocanın tercihleri değişmiş kesinlikle. Bir çocuğunuz varmış hiçmi o resimleri telde tutarken korkmuyor çocuk görür diye. Sana onerim olacak brz sabırlı olup dene lütfen. Eşin istemeyene kdr yanaşma münasebet yasak. Birde yakın arkadaşları kim araştır bu tercihi değişmiş ise bir ortam bunu bu hale sokmuştur Bi deneme süresi oluştur kendine bilmiyorum soruyorum butun arkadaşlara kocası gecelikten hoşlanmayan var mıdır bu halimle giysem yine hoşuna gider ilginç bişeyler var dene sen eşini emin olursan böyle bir durumu olduğundan yolunu ayır
Bgn konuştuk tartistik pişman olmuş öyle fanteziler kurdugunaHele ki kocam beni başka erkeklerle hayal ederek birleşiyorsa biter o evlilik ben şok cidden katılıyorum size arkadaşın durumu vahim gerçekten
Amin cnm.konuştuk biraz normal olduğunu düşünmüyorum senin dedim.tamam yok artik öyle şeyler pismanim dedi.seni seviyorum falan dedi ama ben hala ikna olmadimAcık acık konuş canım hemde cok ciddi anlamda hiç taviz verme . Moralinide hiç bozma hersey olacagına varır . Dünyanın sonu değil , şans ve güzellikler tüm dertli kadınlarımızın olsun .
Tek ümidim biliyor musun ve sen ilk yorumlarin aksine birşey demissin öyle değildir gerçekten demi.cocugumun babasinin gerçekten öyle olduğunu hayal edemiyorumPfff adami hemen gay yaptiniz.adamin belki baska sorunu var garif hayalleri var ama cinsel tercihi farkli olmayabilir.
esinle konus belkide hic burada kurgulananlarvgibi degildir
Çok siniliyim bu konuda CoK dertliyim acikcasi.herşeyin birikimi acikcasi patladim her lafi dedimCanım gay yada biseksuel olmayabilir.hickimse kesin öyledir diyemez.sadece bir şüphe bu.ve sen eşinle bu konuyu konuşmadan rahatlayamazsin.
Tartışmadan ve asla suçlamadan konuşmalisin..sıradan birşey konuşuyor gibi yapmaya çalış. .en önemlisi ikimizinde sakın olduğu bir zamanı yakala..
Allah yardımcın olsun.ve inşallah yanılan biz olalım. .