robotik

Arastirmaya basladim bile.randevu aldim bakalim

Böyle şey mi olur arkadaşım.
Ya ben çok mu geri kafalıyım.
Herif bana böyle bir şey teklif etse kafasını patlatırım.
Rekabet hislerimi körüklüyorsun ne demek ya?

Böyle şey mi olur arkadaşım.
Ya ben çok mu geri kafalıyım.
Herif bana böyle bir şey teklif etse kafasını patlatırım.
Rekabet hislerimi körüklüyorsun ne demek ya?
Benimki biseyleri kurtarma cabasiydi bi nevi.hic de hoslanmadim bunu da biliyor.bana internetten yazilar buldu bak boyle olması lazimmis diye.iliskimiz canlansinmis falan filan iste.

Benimki biseyleri kurtarma cabasiydi bi nevi.hic de hoslanmadim bunu da biliyor.bana internetten yazilar buldu bak boyle olması lazimmis diye.iliskimiz canlansinmis falan filan iste.

ya şimdi argo konuşacağım kusura bakmayın.
Eşinize çok sinirlendim.
Yollayın da ben kafasını gözünü patlatayım.
Töbe yarabbim

Arastirmaya basladim bile.randevu aldim bakalim

Çok iyi yapmışsın ..
Sen anlamdıramıyor, yorumları çok haklı olarak konduramıyorsun ..
Eşin desen belki farkında bile değil ne gibi bir eğilim içerisinde olduğunun ..
Bizler sadece şühpelerimizi dile getiririz ..
Kesin böyledir diyemeyiz ..
Ama şunu da belirteyim tekrardan hem cinse bir eğilim değilse bile gerçekten de sapkınlık bu yaptığı ..
İnsan bazen sorunlar içerisinde normali unutuyor, bulamıyor ..
Böyle durumlarda en doğrusu profesyonel destek bence ..

Hakikaten
Hakikaten de konduramiyorum.kirk yil düşünsem. Aklimin ucundan geçmezdi umarim öyle değildir

istedigin kadar yok oyle degil falan de adam bildigin erkeklerden hoslaniyor iste, benim bildigim normal bir erkek telefonuna baska adamin ciplak vucudunu penisini falan koymaz sizde kocanizla yasaya yasaya iyice dengeleriniz kaymis sapkinligini normallestirmeye calismayin lutfen. Adam bildigin erkeklerden hoslaniyor iste, size yaklasmamasi, 10 gunde 15 gunde bir bile istememsi ve sadece ciplak erkek vucudu gordugunde uyariliyor olmasi daha ne gerekiyor ki size ? Adam iki yuzlunun teki sizle evlenmis homoseksuelligini topluma karsi gizlemek icin simdide sizin hayatinizi gencliginizi somurup tuketecek. O 15 de 1 ay da bir birlikteliginizde birde hamile kalirsin ondan sonrada kimseye karsi agzini acacak bahanende kalmaz millete anlatsan inanmazlar. Aklini basina topla bence hayatin elden gidiyor.
Kadinlardan hoslana karisini seven bir erkegin hareketleri degil bunlar kesinlikle.

Sen acaba hayatinda hic gay gordunmu ? Nerden biliyorsun hareketleri oyle degil diye ? Herkes nedense bizim ulkede gayleri kusum aydin ve fatih urek gibi saniyor. Bakin gay erkeklerde gayet sizin kocaniz gibi erkeksi dis gorunuslu ve maskulen davranan biri olabilir ama adam kadinla degil erkekle sevismeyi seviyordur yada erkek vucudundan hoslaniyordur. Siz istediginiz kadar normallestirmeye calisin hic normal degil su anlattiklariniz

bir evlatları varmış zaten konu sahibesinin

Normallestirmeye calismiyorum.anlama çözme surecindeyim.buraya konuyu iyiki acmisim yoksa biaeksuelmis gaymis bilmem neymiş hic aklima gelmemişti.bu arada her zaman on on beş günde olmuyo bazen iki güne bir de oluyor ama ayda toplsan ucu dördü geçmiyor.on onbeş gün geçtiği zamanlarda oldu oluyor.çocuğum var iki yasinda

Normallestirmeye calismiyorum.neden boyle bi cabam olsun ki!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…