roccuatane yaslandiriyomu

guneslihava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
273
33
118
35
seam kizlar

iki hafta sonra bende roc. kullanicam. internette ve kk roccuatanenin yaslandirdigi yaziyo cokme ve kiris yaptigi bu ne kadar dogru? gerci bende kiris ve cokmede var aniden oldu

Çok etkili bir ilaç ve deriyi de inceltiyo korumasız bırakıyo, iyi korumak bolca nemlendirmek lazım, ayrıca düzenli kan tahlili de gerekli

sanki bende böle düşünüyorum kullandım 6,5 ay bu ilacı o gündür kuruyum lekeler oluştu sürekli nemlendiricilerle sakinleştiriyorum cildimi çok kötü değil ama sanki bir miktar yaşlandırıyor ama yarar zarara vurduğumda asla pişman değilim bıkmıştım sivilcelerden ve yağlılıktan gene olsa gene kullanırım bebek gibi oluyosunuz

onun yuzunde cukur vs yoktu ama bolca sıvılce varya sankı tüm yuzu kaplıydı smdı bebek gıbı

sanki bende böle düşünüyorum kullandım 6,5 ay bu ilacı o gündür kuruyum lekeler oluştu sürekli nemlendiricilerle sakinleştiriyorum cildimi çok kötü değil ama sanki bir miktar yaşlandırıyor ama yarar zarara vurduğumda asla pişman değilim bıkmıştım sivilcelerden ve yağlılıktan gene olsa gene kullanırım bebek gibi oluyosunuz
kirislarinmi olustu? leke derken guneslekesimi benim zaten cildim kuruya yakin kirislarimda var kullansam nasil olurki? cildinin kurulugu gitmedi daha ne zaman kullanmistin.?

Ben 3. Kez baslicaktim enzimlerm yüksek çıktığı için baslayamadim ama yaslandrma falan yapmıo tabi cildin kuruysa nemlendirmelisin yoksa zaten cilt kırışır bunun ilaçla ilgisi yok sadece ilaç kullandgnda güneş kremi ve nemlendiricini elinden düşürme ben biodermann sadece bu ilacı kullananlara özel olan nemlendricisini ve renkli nemlendricisini almıştım biraz pahali ama doktrlarda tavsiye ediyo boşa almış oldum gerçi ama kullandm bikaç kez tavsiye ederim

Ben 3. Kez baslicaktim enzimlerm yüksek çıktığı için baslayamadim ama yaslandrma falan yapmıo tabi cildin kuruysa nemlendirmelisin yoksa zaten cilt kırışır bunun ilaçla ilgisi yok sadece ilaç kullandgnda güneş kremi ve nemlendiricini elinden düşürme ben biodermann sadece bu ilacı kullananlara özel olan nemlendricisini ve renkli nemlendricisini almıştım biraz pahali ama doktrlarda tavsiye ediyo boşa almış oldum gerçi ama kullandm bikaç kez tavsiye ederim
senin cildin nasil kurumu yaglimi?. gozrnekleri kapatiyomu? kirislarada etkisi varmi yani yok ediyormu?

Canım,bende 6 ay o ilacı kullandım.zor bir dönemdi,ancak sonu çok güzel oldu.Her ilacın bazı etkileri vardır ancak roccuatane yaşlandırır demek doğru olmaz sadece cildin de bazı geçici tepkimelere sebep olabilir

Canım,bende 6 ay o ilacı kullandım.zor bir dönemdi,ancak sonu çok güzel oldu.Her ilacın bazı etkileri vardır ancak roccuatane yaşlandırır demek doğru olmaz sadece cildin de bazı geçici tepkimelere sebep olabilir
cnm senin cildin kurimuydu yaglimiydi ilaca baslamadan once? cukurlarinda varmiyfi varsa gittimi? kirislarida duzlestirirmi bu ilac?

benim cildim kuruya yakin ve kiris kiris oldum aniden oldu
Benim c
benim cildim kuruya yakin ve kiris kiris oldum aniden oldu
Benim sadece çenem yağlanir ve orda iki kez kullanmama rağmen sivilceler geçici olarak gidip geri geldiler gözenekleri yok etmiyor çukurlara faydası yok ama kirisiklikta yapmıyor yani bende ve Kuzenler imde hiç olmadı bu ilacın tek yan etkisi cildi kurtmasi tek faydasıda sivilcleri yok etmesi benim aileden gelen bi svilce sorunum var o yüzden sanırım kurtulamadim

bol meyve tüket ve cok su ic ..cildine bakim yaglari kremleri sür
biseycik olmaz :) ha olursa da napalim..illa kirisacagiz elbet birgün :KK69:

cnm senin cildin kurimuydu yaglimiydi ilaca baslamadan once? cukurlarinda varmiyfi varsa gittimi? kirislarida duzlestirirmi bu ilac?
Cildim yağdırdı ama ilaç kullandığım dönemde dudaklarım ve yüzüm çok kuruduğu için nemlendirici vs kullandım,çukurlar yoktu.kırışıklıklarda pek bir değişim göremedim

Back
X