Anket rock müzik

sizce rock müzik ne?

• Ankete Katılan
    141

bizde seni bekliyorduk nerelerdesin sen kızzzzzzzzz:içelim:

offf sevmem mi yaaaa
Yerlilerden şebnem ferahıı çok seviyorum
yabancılardanda evanescence'ı seviyorumm harikalar bence...

şebnem ferahı sevmeyen varmı ya
hatun öyle bir kitle oluşturdu ki kendine sorma popçular bile dinliyor
bir numara o bir numara:hooray::hooray:

slow olanları seviyorum böle çok kırtlakk viyakkk viyakk bağırdın mı anlamıyorum ama hoşumada qidiyor ... qüzel ya fena deqil nerde bizim yumurcak , aramızda sır kalsın kızlar o qörmesin burayı acayip hiphopçiii :) amann nebilim ayrım yapmam kii :S:s:S

aaa rock la ılgılı konu acılmıs sıtenın rockerx ı burda yokk:mymeka:

rock sewılmez mı yaa...ama ıyıkıde toplumda her onune gelen dınlemıo.kalıte duserdı bı ayrıcalık kalmazdı.boyle olmasından cok memnunum:teytey:zaten herkesın anlayacagı bı tur deıl anlayamayanlar kasmasınlar kendılerını fazlalülülülülülü

rock sevıorum hemde cok ama hard rock sadece cok sakınsem yoksa cıldırıorum dınlerken mesela paparoch korn ben daha sakın rock dınlemeyı sevıorum

bende rock sevıyorum fakat benım rockı sevmem buyuk bı nedenı JOHNNYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

ben de rck dinlemeyi seviyorum ama öyle metal tarzı değil.. mesela türklerden emre aydın ve şebnem ferah dinlerim..

ama yabancılarda biraz daha sertleşiyor :mymeka: linkin park evanescence maroon5 simple plan nirvana korn marilyn manson gibi.. ama bunların tüm şarkılarını dinlyorum denemez.. çok ünlü şarkılarını dinlemeyi seviyorum

emre aydnın ise tüm şarkıları güzel

evet ya neredesin sen :dance::dance:

yorumunu da beğendim hani farklı bir bakış açısı :uhm:

rock sevıorum hemde cok ama hard rock sadece cok sakınsem yoksa cıldırıorum dınlerken mesela paparoch korn ben daha sakın rock dınlemeyı sevıorum

burçdaşım sende mi rock dinlerdin bak bundan haberim yoktu :1hug:
sakin şarkı he tatlicadiarzu
sana benden anathema -in my dream gelsin o zaman :asigim:
kafayı dağıttığım şarkıdır benim gerçi anathemanın :asigim:sevmediğim şarkısı yoktur ya neyse :içelim:

Rock : BARIS AKARSU..........

barışı canlı olarak dinlemiştim 1 kez barışarock festivalinde :sm_confused:
sahneye ilk çıktığında yuhalamışlardı :tomatoopçu barış diye (ağır metalçi rockçu abiler) sonra sahneden inerken alkışlamışlardı ranmetliyi :teytey:a.s.
ama bi daha dinlemek nasip olmadı :1no2:
allah rahmet eylesin senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…