Anket rock müzik

sizce rock müzik ne?

• Ankete Katılan
    141

ne mutlu sana sen demekki çok şanslısın
benim üniversiteden birçok arkadaşım vardı ışık evlerinde yada yurtlarında kalan emin ol senin kadar şanslı değillerdi:uhm::1no2:

heavy metak rock ve bir çok şeklini severek dinlerim o bas ve giter sesi insanı alıp götürüyor valla...Kötü Kazen

asıl içimdeee!!!!!!!
içinde yüzdüğüm bir deniz varrr!!!
Şebnem Ferah,Teoman,Mor ve Ötesi,Bertuğ Cemil hiç bıkmadan dinlediklerim sengözlerimebaksanab

Iron maiden apocalyptica oomph! süper gruplar.özellikle gothic metal dinneyen varsa oomph! u tavsiye ederim çünkü pek duyulmuş bi grup diil ama daha iyisi yok...

Iron maiden apocalyptica oomph! süper gruplar.özellikle gothic metal dinneyen varsa oomph! u tavsiye ederim çünkü pek duyulmuş bi grup diil ama daha iyisi yok...

benim en sevdiğiğm şarkı
fear of the dark
benim için çok özel bir yeri vardır

Son düzenleme:
Ben de bi kere bi şarkıyı(vokalist erkekti bide:)) evanescence zannedip herkese dinnetmiştim evanescencenin çok güzel bi şarkısı var size dinnetim mi die:)resillik:)))

dun aksam duman konserındeydımmmmm

superdıııı yaaa cok asırı eglendımmm.hemen yaz gelsın sebnem we teomanada gıdımmmmm:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…