aynı günde röfle üstüne boya yapan yokmu?
alex saol canım benimde saçımda kopma veya yanma olacağını sanmıyorum çünkü maşallah çok dayanıklı saçım var çok boyalar yaptım halde bişi olmadı bi yapım ozxzman cok saol
arkadaşım saçın ne kadar dayanaklı olsada yıprandığı ilk zamanlar belli olmaz. 2 hafta sonra saçının halıne sende saşıracaksın. kuaforler açıp boyuyorlar ama kuaforlerın çoğu saçın saglığına önem vermıyor.parasını alıp bırakıyor. ayrıca saçının turuncumsu olmasından şikayetçiysen çok açık kullu sarı sarısını kullan kolestonun. yoksa yumurta sarısı gibi çiğ bir sarıyla karşılaşırsın
var var boyatan olmazmı arkadaslarımda bende yaptık o olayı yapmaz olaydık.. sacımı palette ile actım hemde siyah boya varken üzerine ertesi gün boya ve sonraki günlerde boya.. sacım arkadasımınki kadar olmadı ama yıpranma var hakkaten.. ve arkadasımınki yoluk yoluk cektimi büzüserek geri toplanıyo. oyuncak bebeklerin sacları gibi düğüm oluyo banyodan sonrada odun gibi.. benimkide az yıpranmadı yani...
kızlar ben saçımın tamamına röfle setini vurdum ve rengini açtım bal rengi gibi bişi oldu ben saımın tamamını cok açık sarı istiyorum bunun içinde koleston çok açık doğal sarı aldım benim merak ettiğim sormak istediğim bişi var röfleyi bu gün yaptım boyayıda bu gün yapsam bişi olurmu ...röfle saçımı yıpratmadı.acil yanıt verirseniz seviniri,m eşime süpriz yapmak istiyorum:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?