e tamamda yani saç kırık olunca kestirmeniz gerek yağ krem o kırıka yaramaz kırıklarınızı aldırın düzgn bir kuaföre dha boya yapmayın badem yağıyla bakım yapın iyi gelir saçınıI dinlndrn o renkle duramam derseni sacını acık renk zaten koyu boyasanızda akar düGün 6 koyu kumrala boyayın sacınız dinlensn bi süre2 ay once kuafore gidip ombre istedigimi soyledim once sacimi acik kahveye boyadi ve cok tatli bir renk oldu daha sonra ne oldugunu bilmedigim boyayi surdu uclarini 40 dakika bekledik acilmiyor dedi yikayalim biraz sicak suyla acilir dedi sacimi yikarken orial dokmus ve benim haberim yoktu! Saclarim kirilip kopuyor ince telli ve kuru saclariyla orial kullanmayi dusunenlere kesinlikle tavsiye etmiyorum cok buyuk pismanlik getiriyor dun yine baska kuaforde saclarimin koyu sari olmasini istedigimi soyledim ve saclarimin uclari yeserdi diplerim turuncu oldu! Ayrica ne yaparsam yapayim cok kirik kuru hicbir sekle girmiyor ne yapabilirim
Ben de kestirmeyi dusunuyorum en saglikli olani suan bu 1 ay sonra da acik kahveye boyayip akmayan cok tatli renk elde edip oyle kalmak istiyorume tamamda yani saç kırık olunca kestirmeniz gerek yağ krem o kırıka yaramaz kırıklarınızı aldırın düzgn bir kuaföre dha boya yapmayın badem yağıyla bakım yapın iyi gelir saçınıI dinlndrn o renkle duramam derseni sacını acık renk zaten koyu boyasanızda akar düGün 6 koyu kumrala boyayın sacınız dinlensn bi süre
en iyisi şuan 1 ay bakım yapın o yeşilligin gitmesi va için hacı sakırle yıkarsanız akar ama sacınz kuruymuş eleyin yağlarla vs bakım yapın bir ay sonra kahveye boyarsınız yavş yavaş yerine gelir saçBen de kestirmeyi dusunuyorum en saglikli olani suan bu 1 ay sonra da acik kahveye boyayip akmayan cok tatli renk elde edip oyle kalmak istiyorum
Ben de tipki boyle dusundum kestirip surekli bakim yapip boyayip kendine gelmesini beklerim :)en iyisi şuan 1 ay bakım yapın o yeşilligin gitmesi va için hacı sakırle yıkarsanız akar ama sacınz kuruymuş eleyin yağlarla vs bakım yapın bir ay sonra kahveye boyarsınız yavş yavaş yerine gelir saç
sarı aşkını var her bayan gibi ama cidden sarı renki har ay dip isteyen ve yıpratan içinde fzla amonyak veya açık olan bir boya Zarar veriyor zamanla saıya yakın daha açık dogal tonlar tercıh edersiniz olmadı daha sonraBen de tipki boyle dusundum kestirip surekli bakim yapip boyayip kendine gelmesini beklerim :)
Çok emin değilim ama bir yerlerde yeşilliği almak için domates suyu kullanılabileceği gibi bir şeyler okumuştum. Saçınızdaki yeşillenmiş kısımlara domates suyu sürüp, biraz bekletip duruluyorsunuz galiba. Bir araştırın isterseniz. En azından zarar vermez gibi geliyor.2 ay once kuafore gidip ombre istedigimi soyledim once sacimi acik kahveye boyadi ve cok tatli bir renk oldu daha sonra ne oldugunu bilmedigim boyayi surdu uclarini 40 dakika bekledik acilmiyor dedi yikayalim biraz sicak suyla acilir dedi sacimi yikarken orial dokmus ve benim haberim yoktu! Saclarim kirilip kopuyor ince telli ve kuru saclariyla orial kullanmayi dusunenlere kesinlikle tavsiye etmiyorum cok buyuk pismanlik getiriyor dun yine baska kuaforde saclarimin koyu sari olmasini istedigimi soyledim ve saclarimin uclari yeserdi diplerim turuncu oldu! Ayrica ne yaparsam yapayim cok kirik kuru hicbir sekle girmiyor ne yapabilirim
çok tesekkür ederim :) yarın kestiricem saçlarımı kötü durmaz diye düşünüyorum eğer yeniden boyadığımda yeşerirse ilk bunu kullanıcam :)Çok emin değilim ama bir yerlerde yeşilliği almak için domates suyu kullanılabileceği gibi bir şeyler okumuştum. Saçınızdaki yeşillenmiş kısımlara domates suyu sürüp, biraz bekletip duruluyorsunuz galiba. Bir araştırın isterseniz. En azından zarar vermez gibi geliyor.
Bu arada domates suyu derken marketten alabileceğiniz kutulu, şişeli olanlardan bahsediyorum. Yoksa bu mevsimdeki domateslerin rengi olmadığı için taze domates suyu bir işe yaramaz.
Bir de Saçlarimi bu renk yapmak istiyorum renk hakkinda bilgisi olan var mi?
Merhaba bende ombre yaptırdıktan sonra karamel cila attırdım ve saçlarımda yeşillik oldu nasıl kurtuldunuz banada yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?