Saç Rengi ve Saç Boyama Röfleden kurtulamıyorum :(

Sariprtkl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
28
1
1
35
2 ay once kuafore gidip ombre istedigimi soyledim once sacimi acik kahveye boyadi ve cok tatli bir renk oldu daha sonra ne oldugunu bilmedigim boyayi surdu uclarini 40 dakika bekledik acilmiyor dedi yikayalim biraz sicak suyla acilir dedi sacimi yikarken orial dokmus ve benim haberim yoktu! Saclarim kirilip kopuyor ince telli ve kuru saclariyla orial kullanmayi dusunenlere kesinlikle tavsiye etmiyorum cok buyuk pismanlik getiriyor dun yine baska kuaforde saclarimin koyu sari olmasini istedigimi soyledim ve saclarimin uclari yeserdi diplerim turuncu oldu! Ayrica ne yaparsam yapayim cok kirik kuru hicbir sekle girmiyor ne yapabilirim

e tamamda yani saç kırık olunca kestirmeniz gerek yağ krem o kırıka yaramaz kırıklarınızı aldırın düzgn bir kuaföre dha boya yapmayın badem yağıyla bakım yapın iyi gelir saçınıI dinlndrn o renkle duramam derseni sacını acık renk zaten koyu boyasanızda akar düGün 6 koyu kumrala boyayın sacınız dinlensn bi süre

Ben de kestirmeyi dusunuyorum en saglikli olani suan bu 1 ay sonra da acik kahveye boyayip akmayan cok tatli renk elde edip oyle kalmak istiyorum

Ben de kestirmeyi dusunuyorum en saglikli olani suan bu 1 ay sonra da acik kahveye boyayip akmayan cok tatli renk elde edip oyle kalmak istiyorum
en iyisi şuan 1 ay bakım yapın o yeşilligin gitmesi va için hacı sakırle yıkarsanız akar ama sacınz kuruymuş eleyin yağlarla vs bakım yapın bir ay sonra kahveye boyarsınız yavş yavaş yerine gelir saç

Ben de tipki boyle dusundum kestirip surekli bakim yapip boyayip kendine gelmesini beklerim :)

Ben de tipki boyle dusundum kestirip surekli bakim yapip boyayip kendine gelmesini beklerim :)
sarı aşkını var her bayan gibi ama cidden sarı renki har ay dip isteyen ve yıpratan içinde fzla amonyak veya açık olan bir boya Zarar veriyor zamanla saıya yakın daha açık dogal tonlar tercıh edersiniz olmadı daha sonra

Çok emin değilim ama bir yerlerde yeşilliği almak için domates suyu kullanılabileceği gibi bir şeyler okumuştum. Saçınızdaki yeşillenmiş kısımlara domates suyu sürüp, biraz bekletip duruluyorsunuz galiba. Bir araştırın isterseniz. En azından zarar vermez gibi geliyor.
Bu arada domates suyu derken marketten alabileceğiniz kutulu, şişeli olanlardan bahsediyorum. Yoksa bu mevsimdeki domateslerin rengi olmadığı için taze domates suyu bir işe yaramaz.

çok tesekkür ederim :) yarın kestiricem saçlarımı kötü durmaz diye düşünüyorum eğer yeniden boyadığımda yeşerirse ilk bunu kullanıcam :)

Bir de Saçlarimi bu renk yapmak istiyorum renk hakkinda bilgisi olan var mi?

Eklentiler

• image.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 281
Merhaba bende ombre yaptırdıktan sonra karamel cila attırdım ve saçlarımda yeşillik oldu nasıl kurtuldunuz banada yardım edin lütfen

Merhaba bende ombre yaptırdıktan sonra karamel cila attırdım ve saçlarımda yeşillik oldu nasıl kurtuldunuz banada yardım edin lütfen

karamel cila attırdın ve hala yeşilse saç renk almıyor demektir, bir iki defa cila attırmayı dene olmazsa artık kestirmen lazım malesef..

Bugün gittim kestirdim gitti güzelim saçlarım ve 3 ay sonrada düğünüm var çıtçıtla uzatıcam artık düğünde gittim kuaförüme sordum küllüyemi boyadın diye yoo karamel dedi yeşerme flan yokki dedi anlamadım bana beyaz ışığın altında yeşilimsi geliyo acaba açılan saç mat olduğu içinmi öyle geliyo anlamadım etrafımdaki herkese soruyorum yoo ne yeşili diyo galiba sinirden stresten ben tuhaf görüyorum

Boyadan yanan yıpranan ve kuruyan saçlar, keratin yükleme ile en iyi sonucu veriyor. Tabi siz gider de kuaförde keratin yükletirseniz, bir sürü kimyasal katkılı ürünlerle saçınızı daha da berbat edebilirler. Ya da o anda saçınızı ve sizi memnun edebilir fakat uzun zamanda saçınızın yapısını bozabilirler. Size tavsiyem katkısız keratin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…