Kızlar beni dikkatle okuyun.Benim derdim güzel sarı bir renk,,,dorelik olmasın tam sarı olsun dibi siyah kalmasın,kuaföre sürekli söylüodum ,bu kesildikçe düzelir doreler gitmez diip durdu,dibinede röfle yapmadığı için dibi siyah aralar sarılı turunculuydu,beğenmiodum kötüydü çünkü,saçımı topladığımda uçlardaki turunculuk benisinir ediyordu
geçen gittim boya almaya kolsetonun açık sarısını aldım 12/1 ,ama kesinlikle küllü almayın röfleleriniz yeşerir,akşam geldim eve boyadım,daha boyarken açılmaya başladı,saçım röfleli olduğu içn 15 dk tuttum,önce diplerine sürdüm sonra turuncu yerlere sonrada ,ortalara 15 dk sonra yıkadım ve sonuç mükemmel sorularınız varsa alayım:)
zemuszemusgeçen gittim boya almaya kolsetonun açık sarısını aldım 12/1 ,ama kesinlikle küllü almayın röfleleriniz yeşerir,akşam geldim eve boyadım,daha boyarken açılmaya başladı,saçım röfleli olduğu içn 15 dk tuttum,önce diplerine sürdüm sonra turuncu yerlere sonrada ,ortalara 15 dk sonra yıkadım ve sonuç mükemmel sorularınız varsa alayım:)