slm kızlar bende uzuun süre röfle kullandım saçlarım yandı çekince uzadı sürekli kestiriyordum ama nafile gitmiyordu düz boya yapıp daha asla röfle yaptrmycam diyodum bu seferde ten rengime uymuyo diye tekrar röfleye dönüyordum her rengi denedim yani patlıcan moru ve mavi siyah haricinde en son çok sıkıldım yağlar maskeler hiç birininde etkisi yok o an aaa yumuşadı saçım düzeliyo diyosun sonra bi bakıyosun yine aynı neyse en son ben sarıdan vazgeçemiyeceğimi ama sarı ile de yapamayacağımı anlayınca uzun süre boya yaptırmadım dipler kopkoyu gezdim daha sonra doğal ama sarı yansımalar olan bir renge boyatmak istedim kuaförüm küllü kumral ile bakır kızılını karştırdı bundan sonra karamel balyaj attır felan dedi renk zaten başta kızıl gibi oluyor ama sonradan aktı şimdi altın sarı gibi ve o zamandan beri hala boyatmadım röfleyi yaptıralı aradan tam 8 ay oldu daha da yaptırmam saçlarımı da röfledn sonra 2 kez kestirdim ama o günden beri uğraşmıyorum artık saçıma baya kat attırttım.ilk baş çok kısaydı ama şimdi iyi.sonra tek şampuan kullandım bazen de saç kremi çok az ama sadece uçlara zaten dipler çok canlı hala yanan yerlerim kötü ama o kadar değil saçlarımı da özel gün haricinde hç bişey yapmıyorum.sadece önüne düz fön çekiyorum.diplerim geldi boyatmıyorum =) yine uçlardan aldırıcam benim hikayemde böyle.röfle yerine altın sarı balyaj felan attırın bence.röfle illet bir şey.