Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Röfleden yanan saçlarım hala düzelmedi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
slm kızlar bende uzuun süre röfle kullandım saçlarım yandı çekince uzadı sürekli kestiriyordum ama nafile gitmiyordu düz boya yapıp daha asla röfle yaptrmycam diyodum bu seferde ten rengime uymuyo diye tekrar röfleye dönüyordum her rengi denedim yani patlıcan moru ve mavi siyah haricinde en son çok sıkıldım yağlar maskeler hiç birininde etkisi yok o an aaa yumuşadı saçım düzeliyo diyosun sonra bi bakıyosun yine aynı neyse en son ben sarıdan vazgeçemiyeceğimi ama sarı ile de yapamayacağımı anlayınca uzun süre boya yaptırmadım dipler kopkoyu gezdim daha sonra doğal ama sarı yansımalar olan bir renge boyatmak istedim kuaförüm küllü kumral ile bakır kızılını karştırdı bundan sonra karamel balyaj attır felan dedi renk zaten başta kızıl gibi oluyor ama sonradan aktı şimdi altın sarı gibi ve o zamandan beri hala boyatmadım röfleyi yaptıralı aradan tam 8 ay oldu daha da yaptırmam saçlarımı da röfledn sonra 2 kez kestirdim ama o günden beri uğraşmıyorum artık saçıma baya kat attırttım.ilk baş çok kısaydı ama şimdi iyi.sonra tek şampuan kullandım bazen de saç kremi çok az ama sadece uçlara zaten dipler çok canlı hala yanan yerlerim kötü ama o kadar değil saçlarımı da özel gün haricinde hç bişey yapmıyorum.sadece önüne düz fön çekiyorum.diplerim geldi boyatmıyorum =) yine uçlardan aldırıcam benim hikayemde böyle.röfle yerine altın sarı balyaj felan attırın bence.röfle illet bir şey.

arkaadşa katılıyorum mesela karamel saç üzerine sarı balyajlar süper olur röfle mi aman ha aman :20::19: bir kere bulaşınca kedi kuyruğu saçla geziyorsunuz ev dönüşü yok ne koyulaşıyor ne baska bişi, ben sonunda koyulaştırdım aa bu seferde mat duruyor vede küllü, röfle yaptıran bana şimdi nasıl sövüyorum anltamam :47::47::47::47::47:

Ben zamanında siyahtan sarıya dönmüştüm, 2 kere oreal yiyen saçlarım yandı , lüle olanlar tiftik tiftik oldu döküldü saç kalmadı. Sonra fiyto sarımsaklı şampuan kullandım. Yeni saç da çıktı saçımın eski hali de kendine geldi... Yine saçlarımı sarıya boyattım yine lülelülesi gitti , umudum fiyto da umarım bu saçı da hemen kendine getirir, hatta gittiğim bu son kuaför yeni saç çıkmış saçınınızın her yerinden demişti. Herkese fiytoyu öneriyorum, saç kremi kullanıyorsanız da schwarzkopf'tun siyah saç kremi var çok kuru ve yıpranmış saçlar için olanı, saçlarım yandığından beri bu ikisinden vazgeçemedim. Umarım yeni saçlarımı da eski haline getirirler :43:

bende bir sarmısaklı şampuan almıştım ezcaneden ama saçımı baya kurutmuştu keçe gibi fiytoyu denemek lazım o zaman canım tşkler :)

Kızlar merhaba gecen yaz temmuz ayında saclarımı tamamen actırıp bikaç hafta sonra röfle yaptırmıştım maalesef kuaför yüzünden saçlarım yandı. Belime kadar olan saçlarımı omuzumda kestırdım gercekten cok zor bir dönem gecirdim. Birkac ay sonra kestaneye boyatıp birdaha boyatmama kararı aldım. Saçlarım yanalı 9 ay oldu bu sürede orealle acıldıgından mı yoksa saçlarıma üzüldüğüm için stresten mi bilmiyorum ama 9 aydır inanılmaz saçlarım dökülüyor. Çıkan saçlarım canlı çıkıyor ama dökülmeler durmadı hala. Yeni çıkan saçlarım hariç diğerleri hala çok yıpranık ve banyoda lastik gibi uzuyorlar. Saçları yanıp dökülen arkadaşlar var mı tecrübelerinize çok ihtiyacım var, eskisi gibi gür olmayacak diye cok üzülüyorum:KK25:
Teknoloji sayesinde çok da üzülmeyin artık, herşeyin çaresi var yeterki biraz araştırın derim.

Teknoloji sayesinde çok da üzülmeyin artık, herşeyin çaresi var yeterki biraz araştırın derim.
Facebook ta geçenlerde bir yazı paylaşıldı. Ben de okuyunca ne zaman bir dert olsa, insanlar para kazanmak için mutlaka onun peşine düşerek çözüm bularak büyük paralar kazanıyorlar. Tabi bizi burası ilgilendirmiyor. Önemli olan şimize yarasın, fiyatı da uygun olsun yeter.

Facebook ta geçenlerde bir yazı paylaşıldı. Ben de okuyunca ne zaman bir dert olsa, insanlar para kazanmak için mutlaka onun peşine düşerek çözüm bularak büyük paralar kazanıyorlar. Tabi bizi burası ilgilendirmiyor. Önemli olan şimize yarasın, fiyatı da uygun olsun yeter.
Aklımda kaldığı kadarıyla, size okuduklarımdan yazacağım ama, hafızam da çok iyideğil.

Aklımda kaldığı kadarıyla, size okuduklarımdan yazacağım ama, hafızam da çok iyideğil.
Çok işlem görmüş, yıpranmış saçlar için, sanırım özellikle de röfleden, oryalden, boyadan vs yıpranmış saçlara keratin saç botoksu diye bir şey.. Artislerin ve elit kesimin sık sık yaptıkları bir bakımmış. yoksa güzelim saçlar o kadar işlemlere dayanabilir mi. Dikkatimi çeken şey kalıcı özellikte bir uygulama sanırım. Saç botoksu da galiba bir kaç seansta uygulanması gerekiyor ve çok da hassas bir kullanımı var. Yani tam iyi uygulanması faydayı etkiliyor, yoksa kimyasal bir katkı yok diye yazıyordu. Doğal bir formülmüş. Anladığım kadarıyla saç botoksu adı altında doğal keratin yüklemesi işlemi yapılıyor. ve saçta 1-2 gün beklemesi lazım. Diğer bakım onarım ürünleri suda akıyor diye yazıyor, keratinlerin kırık ve hasarlara kemik gibi kaynadığından ve suda özunmediğinden bahsediyor. Eğer face book sayfasında bulabilirsem, mutlaka buraya kopyalayacağım. Aklımda kalan, Keratin Saç Botoksu, ya da keratinsacbakim ama ürünün adını bilmiyorum çok zor bir adı vardı.

Back
X